Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@DanielaD on smažka právě není. Je to jen člověk, kterej nemá ani korunu ale chlastání první ligunaštěstí se má proč litovat, je totiž nemocnej. Ale invalidní důchod si do teď nebyl schopnej vyřídit
to je bodni nebo píchni
to jsi nevěděl dřív?
@Anonymní píše:
@mokkk dům patří příbuznému toho spolubydlícíhospíš by mě zajímalo, pokud by důkaz byl na kameře, jestli by se s tím už dalo pracovat třeba na té polici.
polici nezajímá, že ti snědl jogurt, zamykej si jídlo, pokoj
@DanielaD tak asi logicky, kdybych to věděla, tak s ním bydlet nejdeme. Jasně píšu, že to byl “kamarád” z toho vyplývá, že jsem ho měla za někoho normálního a slušnýho.
Zamykejte si svůj pokoj a hledejte jiné bydlení. S těmi kamerami nevím, s těmi by asi museli souhlasit všichni zúčastnění a hlavně majitel.
@Anonymní píše:
@DanielaD pokud píšete o jogurtu, asi jste nečetla příspěvek
ale jo četla, nemáš boty, pár hadříků a peníze, myslíš, že to je případ pro policii?
@Anonymní píše:
@DanielaD tak asi logicky, kdybych to věděla, tak s ním bydlet nejdeme. Jasně píšu, že to byl “kamarád” z toho vyplývá, že jsem ho měla za někoho normálního a slušnýho.
Normálního a slušného, akorát chlastá první ligu a nepracuje. Ty máš divná měřítka.
@mado tak víte, když se někdo umí přetvařovat. Vy jste nikdy nepotkala člověka, co si hrál na něco, co není? Navíc tehdy ještě pracoval a nechlastal👍🏼 Kdyby ne, tak s ním bydlet nepůjdu
@mokkk píše:
Majiteli řekni, že spolubydlící krade a že jestli s tím nehodlá nic dělat, odstěhujete se vy. Je v jeho zájmu ho vyrazit. Pochybuju, že si ho tam nechá.
Ono je naho vno to, že pokud on odmítne se odstěhovat, tak ho majitel vyhodit nemůže. Zrovna včera jsme to řešili s jedním policajtem
![]()
@Anonymní píše:
@mado tak víte, když se někdo umí přetvařovat. Vy jste nikdy nepotkala člověka, co si hrál na něco, co není? Navíc tehdy ještě pracoval a nechlastal👍🏼 Kdyby ne, tak s ním bydlet nepůjdu
jak dlouho spolu bydlíte?
@Anonymní píše:
@DanielaD nezlobte se na mě ale pro to sem píšu, aby mi někdo poradil![]()
jsou to krádeže, které neprokážeš, co ti máme poradit?
mluvila jsi s ním o tom?
Příspěvek upraven 01.08.23 v 16:05
@DanielaD když mi nemáte co poradit, tak reagovat nemusíte. Já se ptám na to, zda se s tím dá něco dělat. To je celé ![]()
@Anonymní píše:
@DanielaD když mi nemáte co poradit, tak reagovat nemusíte. Já se ptám na to, zda se s tím dá něco dělat. To je celé
No bud se odstehuje on nebo ty. Co jiného chceš vymyslet?