Spolubydlící krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18267
1.8.23 15:44
@Anonymní píše:
@DanielaD on smažka právě není. Je to jen člověk, kterej nemá ani korunu ale chlastání první ligu :D naštěstí se má proč litovat, je totiž nemocnej. Ale invalidní důchod si do teď nebyl schopnej vyřídit

to je bodni nebo píchni

to jsi nevěděl dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.8.23 15:47
@Anonymní píše:
@mokkk dům patří příbuznému toho spolubydlícího :palec: spíš by mě zajímalo, pokud by důkaz byl na kameře, jestli by se s tím už dalo pracovat třeba na té polici.

polici nezajímá, že ti snědl jogurt, zamykej si jídlo, pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 15:52

@DanielaD tak asi logicky, kdybych to věděla, tak s ním bydlet nejdeme. Jasně píšu, že to byl “kamarád” z toho vyplývá, že jsem ho měla za někoho normálního a slušnýho.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.23 15:53

@DanielaD pokud píšete o jogurtu, asi jste nečetla příspěvek

• Citovat
  • Upravit
24681
1.8.23 15:55

Zamykejte si svůj pokoj a hledejte jiné bydlení. S těmi kamerami nevím, s těmi by asi museli souhlasit všichni zúčastnění a hlavně majitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.8.23 15:56
@Anonymní píše:
@DanielaD pokud píšete o jogurtu, asi jste nečetla příspěvek

ale jo četla, nemáš boty, pár hadříků a peníze, myslíš, že to je případ pro policii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21850
1.8.23 15:56
@Anonymní píše:
@DanielaD tak asi logicky, kdybych to věděla, tak s ním bydlet nejdeme. Jasně píšu, že to byl “kamarád” z toho vyplývá, že jsem ho měla za někoho normálního a slušnýho.

Normálního a slušného, akorát chlastá první ligu a nepracuje. Ty máš divná měřítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 15:58

@mado tak víte, když se někdo umí přetvařovat. Vy jste nikdy nepotkala člověka, co si hrál na něco, co není? Navíc tehdy ještě pracoval a nechlastal👍🏼 Kdyby ne, tak s ním bydlet nepůjdu

• Citovat
  • Upravit
429
1.8.23 15:59
@mokkk píše:
Majiteli řekni, že spolubydlící krade a že jestli s tím nehodlá nic dělat, odstěhujete se vy. Je v jeho zájmu ho vyrazit. Pochybuju, že si ho tam nechá.

Ono je naho vno to, že pokud on odmítne se odstěhovat, tak ho majitel vyhodit nemůže. Zrovna včera jsme to řešili s jedním policajtem :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 15:59

@DanielaD nezlobte se na mě ale pro to sem píšu, aby mi někdo poradil 8o :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.23 16:00

@lucad77 dobře, děkuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
18267
1.8.23 16:02
@Anonymní píše:
@mado tak víte, když se někdo umí přetvařovat. Vy jste nikdy nepotkala člověka, co si hrál na něco, co není? Navíc tehdy ještě pracoval a nechlastal👍🏼 Kdyby ne, tak s ním bydlet nepůjdu

jak dlouho spolu bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
1.8.23 16:03
@Anonymní píše:
@DanielaD nezlobte se na mě ale pro to sem píšu, aby mi někdo poradil 8o :D

jsou to krádeže, které neprokážeš, co ti máme poradit?

mluvila jsi s ním o tom?

Příspěvek upraven 01.08.23 v 16:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.23 16:05

@DanielaD když mi nemáte co poradit, tak reagovat nemusíte. Já se ptám na to, zda se s tím dá něco dělat. To je celé :)

• Citovat
  • Upravit
116058
1.8.23 16:07
@Anonymní píše:
@DanielaD když mi nemáte co poradit, tak reagovat nemusíte. Já se ptám na to, zda se s tím dá něco dělat. To je celé :)

No bud se odstehuje on nebo ty. Co jiného chceš vymyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný