Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky koupily byste sponky od Tamanu??? Kupovala jsrm vzdyz Hm.. Dneska jsem bakoukla k vetnamcum.. A teda vyber velky a ceny uplne jinde…
Jen uvazuju jestli to nebude nejake zavadne? Kupujete tam nektera, nebo koupily byste tam sponky, gumicky a podobne? Dekujj
@neellaa Objednáváme momentálně z Číny na pár korun.
A co by jako na sponkách mohlo být zdravotně závadné? ![]()
To si vážně myslíš, že to, co koupíš v „normálním“ obchodě z Číny není?
…ale no tááák.
@neellaa kupovali jsme sponky v normalnich obchodech, ale kdyz jsem naposledy koupila v takku dva pary za 80kc a do tydne jsme meli obe liche, tak jsem objednala z ali velky pack sponek a za tu cenu jich mam nekolik desitek paru a kdyz je ve skolce ztrati, tak me to fakt mrzet nebude.Jak jsou kvalitni zatim nevim, jeste nedosly ![]()
@Jannnča píše:
@neellaa Objednáváme momentálně z Číny na pár korun.
A co by jako na sponkách mohlo být zdravotně závadné?
To si vážně myslíš, že to, co koupíš v „normálním“ obchodě z Číny není?…ale no tááák.
Hodis mi prosim odkaz odkud objednavas? Dekuji
Kupuji většinou u Vietnamců nebo z eBay (rovnou z Číny). Pokud to dítě necucá, tak bych se nebála - ony to bývají stejné továrny, co má HM a spol, jen jiná směna ![]()
Kvalita v pohodě, i když na ebay je to asi ruleta, fotky zkoumám pomalu mikroskopem
Ale neočekávám nic závratného a objednávám za částky, které přinejhorším opláču.
Tak u nás je krasny, vyzdobený obchod gumičky, čelenky atd v jednom OC.
A kde myslis, že to zboží kupuji? No jasně v Cine
.
Je uplne u kmínku jestli jdes přímo k Cinanum nebo do navonaneho obchodu rádoby značkového. Vše je z Ciny. I H&M má od nich zboží.
Toz tak.
@Kelsey Tak teoreticky si velkoodběratel může v Číně „zadat míru kvality“ (to mám z nějakého článku o pastelkách), ale z jednoho obchůdku se asi Aliexpres neopupínkuje, tipuju stejnou ruletu jako máme my prostí kupující ![]()
@neellaa Určitě - vydrž, až přijde dcera ze školy…ale určitě z aliexpress.com (není to nic těžkého, pokud nemáš zkušenosti, chce se toho nebát).
Nevím, jestli ti jde přímo o sponky - u nás jde hlavně o gumičky a aby dobře držely a nevytahovaly se (v opačném případě máme docela velkou spotřebu - máme obě delší vlasy
).
@Jannnča Prosím Tě, na Ali nakupuju docela často. TEď si nechávám zase růst dlouhý vlasy a mám je dost těžký, potřebovala bych hodně pevné gumičky. Můžeš hodit odkaz, s čím máte dobrou zkušenost? Moc díky
![]()
@Salvaje
Nevím ale, jakou mas presne představu, jsou pružné a nevytahuji se.
Jen mi sem nejde vložit odkaz ![]()
@Jannnča Takové nějaké bych potřebovala
Zkusila bys mi ten odkaz poslat do sz? Třeba tam to půjde… ![]()
Děkuji moc!
Kde mají krásné spony do vlasů, tak je myfeminity.cz doporučuju kouknou i na jiné vlasové doplňky, jako třeba kartáč na vlasy. Taky ho od nich mám a je to úplně něco jiného s porovnáním s klasickým hřebínkem.