Sport a kojení

129
29.8.04 13:36

Sport a kojení

Ahoj maminy,
ráda bych vás opět poprosila o připomínky a o radu. Nevíte, jak je to se sportem a kojením? Je špatné kojit ihned po náročnějším sportu? Dostane mimčo do sebe nějaké špatné látky? Po jaké době tedy nakojit?
Díky Alena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29.8.04 13:55

Ahoj, tohle je tema, ktere by me hodne zajimalo. Jsem sice jeste tehu :-), ale uz 9 mesicu se nemuzu dockat, az se budu moct zase poradne protahnout a hybat se beze strachu o miminko…
Nekdo rika, ze behem kojeni bych cvicit nemela vubec (myslim tim treba aerobic nebo delsi jizdy na kole pod.), ze bych mohla ztratit mliko, ale to se nemam jeste rok hybat? :-(((
Nemate nekdo vic zkusenosti, nez zatim dotazane maminky? Taky dekuji za odpoved

Verca + Barca 38+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
29.8.04 18:49

Ahoj holky,

co mám načteno, tak po náročnějším výkonu by se mělo vyčkat s kojením 1,5 hodiny.

Mám téměř 9ti měsíční holčičku. Stále kojím a vyzkoušela jsem nedávno ´náročnější vyjížďku na kole. Mlíko jsem určitě neztratila, jen je fakt, že jsem po 7 hodinách, co jsem byla od malé pryč , měla prsa mnohem méně plná, než když bych byla v klidu. Ale rozhodně je stále mléka dost. Taky nemohu posoudit, co by to udělalo, kdyby člověk sportoval náročněji pravidelně, ale myslím, že to tak divoký nebude. Jakási cyklistka se nechala slyšet, že musela přestat s tréninky, protože se jí začalo ztrácet mléko, ale to je zase myslím extrém. Mám na mysli její tréninkové dávky :)

Tak kojení zdar a umírněnému sportu (pokud na něj bude, alespoň zpočátku nálada :wink: ) ZDAR :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.9.04 22:00

Sport a kojení

Čaute holky,
i přes připomínek okolí jsem se celkem dost hýbala do 6. měsíce těhotenství - tae-bo, kick-box aerobik - všechno samozřejmě bez nějakých velkých poskoků a vynechala jsem sed-lehy a ostatní posilování bříška.Po porodu jsem vydržela „zůstat v klidu“ asi 5 týdnů,pak jsem naběhla do tělocvičny - zase jsem trošku šetřila bříško a prsa…Kojení probíhalo podle potřeb miminka - kdykoliv,ptala jsem se odbornic,miminku nic hrozného nehrozí,jen se možná chvilkově změní chuť mlíčka,ale když to prďolce nevadí,nevidím žádný důvod,proč se neodreagovat zrovna pořádnou fuškou v tělocvičně.Mimochodem - díky pohybu v těhotenství a brzy po porodu vůbec nevypadám,že mám za sebou nějaký porod,moje 6měsíční holčička je pořádný cvalík…
Když máte chuť sportovat a cítíte se na to, dejte si do těla. Budete se cítit dobře a když to nepřeženete, nemáte co pokazit, tělo si samo řekne, co potřebuje.
Mějte se krásně, Benda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí