Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím Vás, kdo máte sporťák britax b-motion plus, dokupovali jste nějakou vložku/sedátko, aby se dítě mohlo pohodlně opřít do rovna a zároveň se dívat ven? Kočárek je sice fajn, skladný, prostorný, manipulace lehká, ale to, že nejde sklopit úplně do sedu mi přijde divné… díky!
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Co vim, tak se da koupit stahovaci pasek. Sijou mamky jako doplnek ke kocarku.
Ja davam malemu ksiry a je spokojenej, drzi se madla a kouka ven, kdyz se mu nechce, tak se opre…ale jsem zvedava, co napisou ostatni. Kdyby nahodou casem ksiry nesnesl…jinak nedam na kocarek dopustit!
Ahoj ![]()
Dá se koupit pásek do úplného sedu. Je to prostě jen popruh se čvočky, který se protáhne zezadu na opěrce a donutí tu opěrku zůstat ve vzpřímené poloze. Hodně prodejců najdeš na facebooku ve skupinkách o Britaxu.
My jsme kupovali Plusko pro našeho prcka cca v jeho roku, roku a půl, protože je dlouhý a do sporťáku z trojkombinace se nám už nevlezl. A za celou dobu ježdění jsme úplný sed nepotřebovali. Jak už je psáno přede mnou, tak když chtěl koukat, tak se prostě napřímil a chytl madla, když chtěl odpočívat a pohodlně sedět, tak se opřel. Pro nás zbytečnost, ale někdo to třeba potřebuje, že dítko je zvyklé sedět pořád rovně ![]()
@Amaly8 moc díky, nemáš prosím přímo nějaký odkaz?
@romik0013 já už bych ho třeba podruhé nekoupila, navnadily mě ty vyhrané dtesty, ale zase tak úžasný podle mě není, mě třeba vadí, že nejde vozit oběma směry…
@Evvcaa tak to jdem ze zacatku mela jako podminku, ale pak me presvedcili maminky, ze ditko chce stejne koukat ven a ne na mne
i mne jednounacne vyhral bytelnosti a nizkou vahou ![]()
@Evvcaa Stačí na fb do vyhledávání zadat Britaxačky
nebo Britax forever
nebo Britax kočárky a vše co k nim patří, skupin je spoustu.
A také bych ho už nekoupila. Už kvůli tomu, že jsem od gelových kol čekala lepší jízdní vlastnosti a ne že nebudu schopna najet na obrubník, aniž bych se nazapotila
Ovládá se těžko a je takový celkově těžký a skladný mi taky moc nepřipadne. Řekla bych spíš kočárek pro chlapy
A to nemluvím o tom, že Britax ještě nezačal prodávat nánožník na tuto pluskovou verzi, i když kočárek je v prodeji už od jara 2016
No podpora nic moc…
@Amaly8 píše:
@Evvcaa Stačí na fb do vyhledávání zadat Britaxačky![]()
nebo Britax forever
nebo Britax kočárky a vše co k nim patří, skupin je spoustu.A také bych ho už nekoupila. Už kvůli tomu, že jsem od gelových kol čekala lepší jízdní vlastnosti a ne že nebudu schopna najet na obrubník, aniž bych se nazapotila
Ovládá se těžko a je takový celkově těžký a skladný mi taky moc nepřipadne. Řekla bych spíš kočárek pro chlapy
A to nemluvím o tom, že Britax ještě nezačal prodávat nánožník na tuto pluskovou verzi, i když kočárek je v prodeji už od jara 2016
No podpora nic moc…
My jsme teda kupovali plusko teď a v ceně byl i nánožník… ![]()
@Amaly8 Tezkej?
ma celej 11 a pul kila
nic lehciho jsem nenasla, aby teda byl i bytelnej a pevnej..
@Kalukap my taky mame s nanoznikem, ale je pravda, ze to byl ten denimovej..k ostatnim.je ten klasickej univerzalni nanoznik britax…
@romik0013 píše:
@Kalukap my taky mame s nanoznikem, ale je pravda, ze to byl ten denimovej..k ostatnim.je ten klasickej univerzalni nanoznik britax…
Máme s černým nánožníkem…
@Kalukap @romik0013 Tak to jsem asi přehlédla, nebo jsem se po tom nepídila, že už je i nánožník na Plusko. My ho zas už nepoužíváme, starší už ťapká po svých a malá má teprve 5m a sporťák z dvojkombinace ![]()
Máte odkaz na nánožník?