Sporťák Britax B-motion plus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
239
8.9.17 20:49

Sporťák britax b-motion plus

Ahoj holky, prosím Vás, kdo máte sporťák britax b-motion plus, dokupovali jste nějakou vložku/sedátko, aby se dítě mohlo pohodlně opřít do rovna a zároveň se dívat ven? Kočárek je sice fajn, skladný, prostorný, manipulace lehká, ale to, že nejde sklopit úplně do sedu mi přijde divné… díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
8.9.17 21:10

Co vim, tak se da koupit stahovaci pasek. Sijou mamky jako doplnek ke kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
8.9.17 21:12

Dá se koupit stahovací pásek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.9.17 21:14

Ja davam malemu ksiry a je spokojenej, drzi se madla a kouka ven, kdyz se mu nechce, tak se opre…ale jsem zvedava, co napisou ostatni. Kdyby nahodou casem ksiry nesnesl…jinak nedam na kocarek dopustit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
8.9.17 21:25

Ahoj :)

Dá se koupit pásek do úplného sedu. Je to prostě jen popruh se čvočky, který se protáhne zezadu na opěrce a donutí tu opěrku zůstat ve vzpřímené poloze. Hodně prodejců najdeš na facebooku ve skupinkách o Britaxu.

My jsme kupovali Plusko pro našeho prcka cca v jeho roku, roku a půl, protože je dlouhý a do sporťáku z trojkombinace se nám už nevlezl. A za celou dobu ježdění jsme úplný sed nepotřebovali. Jak už je psáno přede mnou, tak když chtěl koukat, tak se prostě napřímil a chytl madla, když chtěl odpočívat a pohodlně sedět, tak se opřel. Pro nás zbytečnost, ale někdo to třeba potřebuje, že dítko je zvyklé sedět pořád rovně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
8.9.17 22:48

Jsem rada, ze ste s nim spokojene, uz ho mam objednany :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.9.17 16:37

@Amaly8 moc díky, nemáš prosím přímo nějaký odkaz?
@romik0013 já už bych ho třeba podruhé nekoupila, navnadily mě ty vyhrané dtesty, ale zase tak úžasný podle mě není, mě třeba vadí, že nejde vozit oběma směry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.9.17 18:29

@Evvcaa tak to jdem ze zacatku mela jako podminku, ale pak me presvedcili maminky, ze ditko chce stejne koukat ven a ne na mne :mrgreen: i mne jednounacne vyhral bytelnosti a nizkou vahou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.9.17 21:47

@Evvcaa Stačí na fb do vyhledávání zadat Britaxačky :) :) nebo Britax forever :) nebo Britax kočárky a vše co k nim patří, skupin je spoustu.

A také bych ho už nekoupila. Už kvůli tomu, že jsem od gelových kol čekala lepší jízdní vlastnosti a ne že nebudu schopna najet na obrubník, aniž bych se nazapotila :D Ovládá se těžko a je takový celkově těžký a skladný mi taky moc nepřipadne. Řekla bych spíš kočárek pro chlapy :P A to nemluvím o tom, že Britax ještě nezačal prodávat nánožník na tuto pluskovou verzi, i když kočárek je v prodeji už od jara 2016 :D No podpora nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
9.9.17 21:49
@Amaly8 píše:
@Evvcaa Stačí na fb do vyhledávání zadat Britaxačky :) :) nebo Britax forever :) nebo Britax kočárky a vše co k nim patří, skupin je spoustu.A také bych ho už nekoupila. Už kvůli tomu, že jsem od gelových kol čekala lepší jízdní vlastnosti a ne že nebudu schopna najet na obrubník, aniž bych se nazapotila :D Ovládá se těžko a je takový celkově těžký a skladný mi taky moc nepřipadne. Řekla bych spíš kočárek pro chlapy :P A to nemluvím o tom, že Britax ještě nezačal prodávat nánožník na tuto pluskovou verzi, i když kočárek je v prodeji už od jara 2016 :D No podpora nic moc…

My jsme teda kupovali plusko teď a v ceně byl i nánožník… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.9.17 21:52

@Amaly8 Tezkej? :mrgreen: ma celej 11 a pul kila :mrgreen: nic lehciho jsem nenasla, aby teda byl i bytelnej a pevnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
9.9.17 21:54

@Kalukap my taky mame s nanoznikem, ale je pravda, ze to byl ten denimovej..k ostatnim.je ten klasickej univerzalni nanoznik britax…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
9.9.17 22:00
@romik0013 píše:
@Kalukap my taky mame s nanoznikem, ale je pravda, ze to byl ten denimovej..k ostatnim.je ten klasickej univerzalni nanoznik britax…

Máme s černým nánožníkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.9.17 22:02

@Kalukap @romik0013 Tak to jsem asi přehlédla, nebo jsem se po tom nepídila, že už je i nánožník na Plusko. My ho zas už nepoužíváme, starší už ťapká po svých a malá má teprve 5m a sporťák z dvojkombinace :)

Máte odkaz na nánožník?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.9.17 22:03

@romik0013 mě taky těžký nepřijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...