Sporťák Britax B-motion plus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
9.9.17 22:10

@Evvcaa Mě přijde těžké všechno, já jsem 160cm, 50 kg mušenka :D Takže možná neobjektivní hodnocení, nebo kočárek nevhodný pro malé maminky :D
My ten kočárek kupovali chvilku po tom, co byl uvedený do prodeje, tkž nic zdarma k tomu nebylo, my jsme v podstatě asi testeři :D Možná jsou i inovace, že je lehčí a dávají nánožník zdarma. Také bylo jen, myslím, pět barev a teď jsou další :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
9.9.17 22:13

@Amaly8 ja mám ještě o pár kilo míň ;-)
A taky jsme všechno dokupovali extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
9.9.17 23:36

@Amaly8 Postavou jsme na tom podobně. Faktem je, že nám se mimčo teprv narodí a plusko jsme kupovali i s hlubokou korbou. Při zkoušení mi nijak těžký nepřijde, manipulace s ním se mi zdá jednoduchá. Odkaz na nánožník bohužel nemám, jak říkám, byl už v ceně kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.17 04:38

B-motion 4 plus

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, kdo mate tento sportovni kocarek a s nanoznikem. Ja kdyz vidim na netu fotky, jak vypada kocarek s nanoznikem, prijde mi, ze to dite nemuze mit vubec zadny vyhled. Nebo se mi to jen zda? Ja ted zvazuju prave, jestli koupit nanoznik nebo fusak a jsem spis rozhodnuta poridit fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
12.10.17 09:44

@Evelínovic ja jsem ho koupila i s nanoznikam a je se ti to zda..taky se mi to zdalo, ze to dite v tom je ztraceny…budu davat i fusak, a kdyz bude prsat nebo by foukalo, dam nanoznik, at to zakryje a aspon to bude ladit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí