Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Evvcaa Mě přijde těžké všechno, já jsem 160cm, 50 kg mušenka
Takže možná neobjektivní hodnocení, nebo kočárek nevhodný pro malé maminky ![]()
My ten kočárek kupovali chvilku po tom, co byl uvedený do prodeje, tkž nic zdarma k tomu nebylo, my jsme v podstatě asi testeři
Možná jsou i inovace, že je lehčí a dávají nánožník zdarma. Také bylo jen, myslím, pět barev a teď jsou další ![]()
@Amaly8 ja mám ještě o pár kilo míň ![]()
A taky jsme všechno dokupovali extra.
@Amaly8 Postavou jsme na tom podobně. Faktem je, že nám se mimčo teprv narodí a plusko jsme kupovali i s hlubokou korbou. Při zkoušení mi nijak těžký nepřijde, manipulace s ním se mi zdá jednoduchá. Odkaz na nánožník bohužel nemám, jak říkám, byl už v ceně kočárku.
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, kdo mate tento sportovni kocarek a s nanoznikem. Ja kdyz vidim na netu fotky, jak vypada kocarek s nanoznikem, prijde mi, ze to dite nemuze mit vubec zadny vyhled. Nebo se mi to jen zda? Ja ted zvazuju prave, jestli koupit nanoznik nebo fusak a jsem spis rozhodnuta poridit fusak.
@Evelínovic ja jsem ho koupila i s nanoznikam a je se ti to zda..taky se mi to zdalo, ze to dite v tom je ztraceny…budu davat i fusak, a kdyz bude prsat nebo by foukalo, dam nanoznik, at to zakryje a aspon to bude ladit ![]()