Sporťák v zime

30
3.10.05 16:34

Sporťák v zime

Ahoj,

mám takú asi úplne laickú otázku: onedlho sa chystáme so synom prejsť z hlbokého kočíka do sporťáku. Ako to tam funguje, pokiaľ dávam dieťa zároveň aj do fusaku? Vždy musím prevliecť tie popruhy (pásy) cez otvory vo fusaku a vnútri vo fusaku nimi dieťa prikurtovať? Príde mi to technicky dosť náročné, ale inak to asi nejde.

Ďakujem, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
420
3.10.05 17:39

A co nechat fusak v kocarku a brat ven jen mimco? Jinak ja jsem malou vzdy kurtovala, pro jistotu, bala bych se.

Pa

Lucka+Klarka 1rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
3.10.05 19:40

ja jsem malyho nekurtovala,kdyz byl ve fusaku.ale my mame berankovyho,takze kdyz v nem byl,mel bundu a ten fusak ho krasne obepnul,takze to,ze by sam vylezl vubec nehrozilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
4.10.05 00:07

Asi dost zalezi aj na tom ci sa mimi diva smerom „do sveta“ alebo je otocene k Tebe. My sa tiez prave chystame prejstt na sportak :D . Zajtra vyrazime prvyx. Mame Quinny Speedy SX, takze sportak len smerom von :( . No ja by som v oboch pripadoch radsej vzdy putala. A ked vyberas mimi von, tak asi bez fusaku. Prave sme to dnes s holkami rozoberali, z eked dieta vytahyjas von napr. na kojo, tak v tej zime je to nic moc z toho teplaho fusaku 8O.
Zatial nemam skusenost, takze som asi vela nepomohla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky