Sporťák vs. golfky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
12.1.11 14:16

sportak vs. golfky

ahoj holky,
prosim Vas o radu, je lepsi poridit sportak nebo golfky? Mam trojkombinaci firkona, ale sportak je desny, potrebuju koupit novy kocarek a nevim vubec jaky, zda vyslovene sportak nebo neco mezi sportakem a golfkama? chtela bych aby mel 4 kolecka, spojene madlo, to hlavne. Co rikate na chipolino rapido 4http://www.nejlevnejsikocarky.cz/detsky-kocarek-chipolino-rapido-p-462.html nebo chipolino ultra? mate zkusenosti s temato kocarkama? pak se me jeste libi graco deluxe http://www.malvik.cz/…-Deluxe-2010. ktery si myslite, ze je nejlepsi, popripade jiny? chci kocarek na vesnici na denni chozeni, tak aby neco vydrzel a hlavne byl prostorny :-D Moc vam dekuji za jakykoliv nazor holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
12.1.11 14:19

pro jak stare ditko??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
12.1.11 14:19

ahoj taky jsem z vesnice a ledám sporťák,moc se mi líbí x-lander,potřebuji velký nafukovací kola,ale uvítám napady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.1.11 14:23

Ahoj,já mám Chipolino Rapido 6,chtěla jsem větší kola :-) ale jinak nám slouží dobře,malého v něm vozím asi od 4 měsíců,jde až do lehu,což je super,má velký nákupní košík..jinak doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
12.1.11 14:50

já bych jen řekla obecně- sporťák bude mít nafukovací kola, mohl by být i prostornější (ale ne všechny) takže lepší do terénu. golfky budou lehčí což zase s větším dítkem je lepší ale jako jediný kočár na vesnici nic moc. Já jsem ve městě mám velký kočár i golfky a střídám. Velký asi na léto už uklidím ale teď na zimu je rozhodnělepší, není tak odkrytý, má nafukovací kola. Já zvolila oboje, mám dražší velký kočár (plánuju ho i na druhého prcka) a levné golfky. a spokojenost s kombinací. Jsem ti asi moc nepomohla co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.1.11 14:53

chlapecek, bude ted mit 8 mesicu a uz ted je to kus chlapa . í kilo a 73 cm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.1.11 14:54

pro chlapecka, bude mit za chvili 8 mesciu a uz ted je to kus chlapa - ma 9 kilo a 73 cm, proto potrebuji vice mista :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.1.11 14:55

a jaky mas znacky kocarku? ale jo, pomohla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
12.1.11 14:56
ivusik82 píše:
pro chlapecka, bude mit za chvili 8 mesciu a uz ted je to kus chlapa - ma 9 kilo a 73 cm, proto potrebuji vice mista :lol:

Ten co mám je dost prostorný,ale není to golfáč,takže těžší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
12.1.11 15:26
ivusik82 píše:
chlapecek, bude ted mit 8 mesicu a uz ted je to kus chlapa . í kilo a 73 cm :lol:

já mám taky chlapáka skoro 8měsíců a 10kg tak potřebujem něco mááálo většího.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.1.11 15:28

ja prave taky a vubec nevim co. me se taky libi ten x-lander, ale nevim no. moc se me libi i to chipolino, i to greco deluxe, tak neco z nich. snad nam nekdo poradi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
12.1.11 15:32
ivusik82 píše:
ja prave taky a vubec nevim co. me se taky libi ten x-lander, ale nevim no. moc se me libi i to chipolino, i to greco deluxe, tak neco z nich. snad nam nekdo poradi :-D

prodávám normální kočár a už ho chci dát do sporťáku,nebude to mít na spaní,jsem ráda,že jsem ho to odnaučila,jinak odbočím,je to moje druhý dítě,ale chci se zeptat,taky malej tak bečí,když ho posadíš samotnýho,ten můj nevydrží sám,já nic neudělá,ted jsem ho dala rodině hlídat a já si dala v klidu kávičku,jinak mi hrábne,co ten tvůj?a děsně se mi vzteká :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.1.11 15:36

asi sem ted moc nepochopila, c myslis. Jko jestli mi sedi? vubec ne, absolutne ani naznak. kdyz ho zkusim posadit, hned se kymaci k zemi a ma z toho hroznou radost. nevydrzi sam vubec sedet, jen se plazi a vali sudy, to je vse. teda jestli ses ptala na tohle :-) jak se sem vkladaji odpovedi? nejak mi to nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
12.1.11 15:41
ivusik82 píše:
asi sem ted moc nepochopila, c myslis. Jko jestli mi sedi? vubec ne, absolutne ani naznak. kdyz ho zkusim posadit, hned se kymaci k zemi a ma z toho hroznou radost. nevydrzi sam vubec sedet, jen se plazi a vali sudy, to je vse. teda jestli ses ptala na tohle :-) jak se sem vkladaji odpovedi? nejak mi to nejde :-(

klikni citovat…asi jsem to špatně napsal,ten můj ,,drobeček"pořád kníká a knourá,nedokáže být chvilku sám,dnes jsem ho nechala hodinu bečet v ohrádce a vařila jsem ,jinka to nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.1.11 16:12
terdule píše:
ivusik82 píše:
asi sem ted moc nepochopila, c myslis. Jko jestli mi sedi? vubec ne, absolutne ani naznak. kdyz ho zkusim posadit, hned se kymaci k zemi a ma z toho hroznou radost. nevydrzi sam vubec sedet, jen se plazi a vali sudy, to je vse. teda jestli ses ptala na tohle :-) jak se sem vkladaji odpovedi? nejak mi to nejde :-(
klikni citovat…asi jsem to špatně napsal,ten můj ,,drobeček"pořád kníká a knourá,nedokáže být chvilku sám,dnes jsem ho nechala hodinu bečet v ohrádce a vařila jsem ,jinka to nešlo :nevim:

aha, toz uz chapu :-) jirik si dokaze hrat sam klidne i hodinu, tam mam casek si v klidu uvarit :-) dam ho na zem, vysypu kos hracek a on se v tom hrabe. plazi se po obyvaku a bavi se tim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí