Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny zkušené maminky, majitelky těchto kočárků. Moc moc prosím o pomoc, dost nám to „hoří“. Musíme koupit sporťák polohovatelný do lehu, protože naše půlroční dítko samo nesedí a sporťák do lehu nemáme… Byli jsme v krámech a náš výběr se zúžil na casualplay S4 a peg pérego GT 3… Nechci už udělat samou chybu jako když jsme kupovali první kočárek a už chci nějaký co nám třeba vydrží i na další mimčo s tím, že přikoupíme hlubokou korbičku.. Prosím o vaše názory, rady, zkušenosti s danými značkami kočárků. Moc předem děkuji. Klára
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Já mám GT3 a spokojenost největší!
Při dalším mimču jdu zase do něj ![]()
Casual mi přišel oproti GT3 strašně malej ![]()
rhiannon: a můžu se zeptat ještě zeptat? Jaká byla délka plochy na ležení od nožiček po hlavičku?? A dá se popřípadě i sporťákem jet proti směru jízdy, aby na mě malá viděla?? U casual to nejde, ale zase ten casual je o 3 kg lehčí…
mám doma casualplay s4 a rozhodně ne mala má rok a 2 měsíce a už se tam skoro nevleze ted v zimě krátká zádová opěrka stříška na nic protože se od ni skoro nevleze a stejně do ní fouká ve sněhu ven nejezdim jelikož nam nejde předni aretace neboli jde ale jak mile narazi na nějakou překážku aretace se hned odjisti kočarek je těžky i z nákupem i dítkem mám problém z jeho manipulaci je toho hodně proč ne je fakt že já ho mám koupeny starši tak mě to až zase tak nemrzi ale dát za něj plnou cenu
to pední kolečko strašně řachtá jelikož má takoví systém skládáni že je tam vlastně tak nějak volně a proto dělá šíleny kravál a to všem majitelkám no.šla bych do PP gt3 ten si holky chválí
pozor casual veži cca 16 kilo vyrobce totiž udává váhu bez koleček
aha, na internetu všude mají 11,2 i paní v krámě mi to říkala…
rhiannon nebo jine kdo mate Peg perego, prosim vas, uvazuju take o GT3 - jakou k nemu mate korbicku a jak je velika? cetla jsem, ze Navetta XL, co jsem si myslela, ze bude fakt XL, ma jen 70cm ![]()
fakt nekercam je tady i diskuze o ty váze už jen když porovnam jen tak že mam doma ještě quinny zapp ten váží 7 kg a ten zvednu jednou rukou ale s casualem nehnu teda je dost težky
Já korbičku neměla, máme GT3 až jako sporťák - předtím jsem měla Maxi Cosi a to bylo na h*** ![]()
Takže s hlubokou korbou neporadím
Ale ono si dneska nevybereš, myslím, že Navetta XL je opravdu jedna z těch větších!
Klarus, délku bych ti musela změřit, sedačka proti směru nejde, ale jde přehodit boudu, holky tady, co mají GT3 o tom něco ví. Já to vůbec nepoužila, nebyl důvod, prcek se kouká dopředu a je spokojenej. Já na něj zase vidím sítí ve stříšce
Šel do sporťáku v 6 měsících.
to by si byla mmoc hodná… zajímalo by mě, jaký je v rozměrech oproti casualu rozdíl… protože tak nějak nás pořád omezujou penízky.. .ale pokud by opravdu vycházel o hodně líp pp gt3, tak je snad někde uliju ![]()
casual neznam, ale mame pp gt3 a jsem z nej nadsena! krasne se ovlada, maximalne kvalitni provedeni do sebemensiho detailu, velkej kosik pod kocarkem. jde do naprostyho lehu - Davidek sel do sportaku uz v 5 mesicich, ac jeste nesedel a uplne v pohode. ta korbicka navetta xl je bohuzel fakt jen 70 cm a Davidek ma 72, plus fusak, kombineza atd., takze uz to dal neslo. ale jinak vybornej kocarek, doporucuju ![]()
ještě teď koukám na jané …
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
Klarus, od Janéčka nás odrazovala sama paní v obchodě, prý se od kolekce 2010 strašně zhoršilo - malá bouda, menší sedačka… ![]()