CasualPlay S4 nebo Peg Pérego GT3

51
11.1.11 15:50

Prosím pomoc, spěchá !!!CasualPlay S4 nebo Peg Pérego GT3

Zdravím všechny zkušené maminky, majitelky těchto kočárků. Moc moc prosím o pomoc, dost nám to „hoří“. Musíme koupit sporťák polohovatelný do lehu, protože naše půlroční dítko samo nesedí a sporťák do lehu nemáme… Byli jsme v krámech a náš výběr se zúžil na casualplay S4 a peg pérego GT 3… Nechci už udělat samou chybu jako když jsme kupovali první kočárek a už chci nějaký co nám třeba vydrží i na další mimčo s tím, že přikoupíme hlubokou korbičku.. Prosím o vaše názory, rady, zkušenosti s danými značkami kočárků. Moc předem děkuji. Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
11.1.11 16:17

Já mám GT3 a spokojenost největší! :palec: Při dalším mimču jdu zase do něj :wink:
Casual mi přišel oproti GT3 strašně malej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.1.11 16:20

rhiannon: a můžu se zeptat ještě zeptat? Jaká byla délka plochy na ležení od nožiček po hlavičku?? A dá se popřípadě i sporťákem jet proti směru jízdy, aby na mě malá viděla?? U casual to nejde, ale zase ten casual je o 3 kg lehčí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.1.11 16:21

mám doma casualplay s4 a rozhodně ne mala má rok a 2 měsíce a už se tam skoro nevleze ted v zimě krátká zádová opěrka stříška na nic protože se od ni skoro nevleze a stejně do ní fouká ve sněhu ven nejezdim jelikož nam nejde předni aretace neboli jde ale jak mile narazi na nějakou překážku aretace se hned odjisti kočarek je těžky i z nákupem i dítkem mám problém z jeho manipulaci je toho hodně proč ne je fakt že já ho mám koupeny starši tak mě to až zase tak nemrzi ale dát za něj plnou cenu :poblion: to pední kolečko strašně řachtá jelikož má takoví systém skládáni že je tam vlastně tak nějak volně a proto dělá šíleny kravál a to všem majitelkám no.šla bych do PP gt3 ten si holky chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.1.11 16:22

pozor casual veži cca 16 kilo vyrobce totiž udává váhu bez koleček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.1.11 16:29

aha, na internetu všude mají 11,2 i paní v krámě mi to říkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
11.1.11 16:36

rhiannon nebo jine kdo mate Peg perego, prosim vas, uvazuju take o GT3 - jakou k nemu mate korbicku a jak je velika? cetla jsem, ze Navetta XL, co jsem si myslela, ze bude fakt XL, ma jen 70cm 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
11.1.11 16:37

fakt nekercam je tady i diskuze o ty váze už jen když porovnam jen tak že mam doma ještě quinny zapp ten váží 7 kg a ten zvednu jednou rukou ale s casualem nehnu teda je dost težky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.11 17:11

Já korbičku neměla, máme GT3 až jako sporťák - předtím jsem měla Maxi Cosi a to bylo na h*** :-?
Takže s hlubokou korbou neporadím :nevim: Ale ono si dneska nevybereš, myslím, že Navetta XL je opravdu jedna z těch větších!

Klarus, délku bych ti musela změřit, sedačka proti směru nejde, ale jde přehodit boudu, holky tady, co mají GT3 o tom něco ví. Já to vůbec nepoužila, nebyl důvod, prcek se kouká dopředu a je spokojenej. Já na něj zase vidím sítí ve stříšce :wink: Šel do sporťáku v 6 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.1.11 17:42

to by si byla mmoc hodná… zajímalo by mě, jaký je v rozměrech oproti casualu rozdíl… protože tak nějak nás pořád omezujou penízky.. .ale pokud by opravdu vycházel o hodně líp pp gt3, tak je snad někde uliju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
11.1.11 18:36

Klarus, zítra ráno by ti to postačilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5849
11.1.11 19:33

casual neznam, ale mame pp gt3 a jsem z nej nadsena! krasne se ovlada, maximalne kvalitni provedeni do sebemensiho detailu, velkej kosik pod kocarkem. jde do naprostyho lehu - Davidek sel do sportaku uz v 5 mesicich, ac jeste nesedel a uplne v pohode. ta korbicka navetta xl je bohuzel fakt jen 70 cm a Davidek ma 72, plus fusak, kombineza atd., takze uz to dal neslo. ale jinak vybornej kocarek, doporucuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.1.11 20:11

určitě stačilo… děkuju moc za ochotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
11.1.11 21:48

ještě teď koukám na jané …
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
12.1.11 08:48

Klarus, od Janéčka nás odrazovala sama paní v obchodě, prý se od kolekce 2010 strašně zhoršilo - malá bouda, menší sedačka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí