Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3Jsi zlatá, děkuju moc… našla jsem nové pérego v novém barevném provedení 2011 za 11500,–- tak jsem hned paní psala, jestli ho má ještě na prodej… a kdyžtak ho vezmeme… je to o 1500 míň, než všude nabízejí
taková ta světlounká - písková.. teď máme holčičku… a na další mimčo, kdyby to byl kluk.. tak se nám jeví jako nejvíce vhodná…
http://www.detske-kocarky.cz/…y--4618.html
toto?????
je nádhernej ![]()
Klarus, krásně jste vybrali ![]()
A s tou váhou bych si vůbec nedělala starosti
My jsme zatím zkoušeli i dost drsný terén, kopce a v pohodě ![]()
všem moc děkuji za jejich rady, zkušenosti a názory.. moc mi pomohly…
Jojo, určitě.. jsem zvědavá, jak to dopadne.. penízky jsem už poslala na účtě, teď jen čekám, až dodavatel zašle…
tak dnes kočárek dorazil, je fakt nádhernej, až bude chvilku večer čas, tak nafotím… už se těším, až ho zítra vyzkoušíme v terénu ![]()
Jen se chci zeptat, jak si přehazujete tu boudičku, tak pak dávate dítka hlavičkou do prostoru pro nožičky?? A co to madlo? Jde sundat?? Moc děkuji za informaci…
Tak přikládám fotečku toho našeho nového kočárku.. byli jsme venku a super…
klarus, nádhera
Sluší vám to!
To madlo jde jen odcvaknout po stranách, resp. u 2010 jo ![]()
S boudou neporadím, jak jsem psala, jezdíme klasicky takhle od začátku ![]()
Ahoj Klarus, kočárek je nádherný i ta barvička:-)).
Právě dnes se jdu podívat do prodejny na tento kočárek a pořád váhám nad tou barvou - béžová ( jak si koupila ty) nebo červená, no to bude dilema:-). Hodí se ta béžová i pro kluka, co myslíš?
Prosím tě kde si to objednávala o těch 1500 Kč levnější? díky.
Mišela1: ahojky, právě, že chceme kočárek i pro druhé mimi.. snad to bude klučík… tak jsme brali tu béžovou.. ta červená se mi zdála, kdyby to byl teda jednou kluk, taková až mooooc… a hlavně, jsme obě barvy viděli naživo, a ta béžová se nám líbila více… ta červená není ve skutečnosti tak hezká
tak to se ti budu muset podívat do historie, maily hned mažu, když se mi obchůdek vyřídí, protože jinak mám pak maila plný různých objednávek ![]()