Sportisimo - brigáda

Anonymní
28.9.21 13:58

Sportisimo- brigáda

Zdravím :mavam:
Nemáte někdo prosím zkušenost s brigádou ve Sportisimu? Potřebovala bych něco ke studiu na VŠ s tím, že bych ale nemohla chodit žádný den dopoledne, jen odpo. Myslíte, že je to reálné? Nechci posílat životopis a chodit na pohovor zbytečně. Nebo i zkušenosti s platem či podmínkami obecně. Tak jen kdyby měl někdo nějaké info, tak mi prosím dejte vědět, budu vděčná. :srdce:
Anonym kvůli rodině
**zkušenosti s obchodem Dráčik také vítány! :dance:

Příspěvek upraven 28.09.21 v 14:20

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smajlik345
28.9.21 14:09
@Anonymní píše:
Zdravím :mavam:
Nemáte někdo prosím zkušenost s brigádou ve Sportisimu? Potřebovala bych něco ke studiu na VŠ s tím, že bych ale nemohla chodit žádný den dopoledne, jen odpo. Myslíte, že je to reálné? Nechci posílat životopis a chodit na pohovor zbytečně. Nebo i zkušenosti s platem či podmínkami obecně. Tak jen kdyby měl někdo nějaké info, tak mi prosím dejte vědět, budu vděčná. :srdce:
Anonym kvůli rodině

Pošli jim životopis a hned jim napiš, kdy můžeš chodit. Ušetříš čas sobě i jim. Buď jim to nebude vadit a ozvou se ty nebo ne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.9.21 14:17
@smajlik345 píše:
Pošli jim životopis a hned jim napiš, kdy můžeš chodit. Ušetříš čas sobě i jim. Buď jim to nebude vadit a ozvou se ty nebo ne ;)

Právě nevím, kam jim to napsat, protože v odpovědi na pozici jde vložit pouze životopis :?
A i tak, ráda bych věděla nějaké zkušenosti od lidí, co tam pracovali.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
28.9.21 14:25
@Anonymní píše:
Právě nevím, kam jim to napsat, protože v odpovědi na pozici jde vložit pouze životopis :?
A i tak, ráda bych věděla nějaké zkušenosti od lidí, co tam pracovali.

není tam prostor na přiložení ještě dalšího dokumentu? A nebo otevřít životopis ve wordu a na další stránce dopsat informací kdy můžeš nastoupit. A nebo jim to říct v telefonu, když tě pozvou na pohovor

• Citovat
  • Upravit
7674
28.9.21 15:13

Je to hrozně moc individuální od prodejny. Já pracovala v bille před pár lety, přijímala jsem i brigádníky, psala směny a tak. Brigádníky na odpolední jsme brali nejraději. Zaměstnanci (matky s dětmi atd.) ti byli rádi za ranní směny. A taky odpoledne chodilo více zákazníku, takže se posilovali hlavně odpolední směny. Myslím si že to bude podobné i ve sportisimu. Každopádně je třeba se zeptat. Pošli životopis a pak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.9.21 15:14

Nemám zkušenosti se sportisimem, ale mám zkušenosti s prací při studiu. Pokud vidí, že jsi student, tak většinou počítají s tím, že máš omezené možnosti a buď se ti ozvou nebo se na to vykašlou a neodpoví ti vůbec. Takže pošli a až si tě třeba pozvou na pohovor, tak se jich na to zeptej nebo tak. Oni by taky třeba měli říct nějaké očekávání nebo tak nějak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66439
28.9.21 17:11
@Malaika1234 píše:
Nemám zkušenosti se sportisimem, ale mám zkušenosti s prací při studiu. Pokud vidí, že jsi student, tak většinou počítají s tím, že máš omezené možnosti a buď se ti ozvou nebo se na to vykašlou a neodpoví ti vůbec. Takže pošli a až si tě třeba pozvou na pohovor, tak se jich na to zeptej nebo tak. Oni by taky třeba měli říct nějaké očekávání nebo tak nějak… ;)

dcera pracovala chvíli v Gate, bylo jich tam víc studentů (středoškoláci), samozřejmě věděli, že dopoledne ve všední den nemůžou a stejně běžně volali a rozčilovali se, když ten brigádník odmítl přijít hned teď dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
28.9.21 22:07

@vokishka tak samozřejmě, že záleží na obchodu a na společnosti - proto jsem psala většinou, ale ne pořád, alespoň z mojí zkušenosti, třeba mladší sestra pracovala v KFC a tam to bylo to samé, věděli, že chodí do školy a stejně jí volali a posílali na směny dopoledne atd…já třeba pracovala v různých obchodech a společnostech (obchody s módou, ale i třeba na letišti, v reklamních agenturách apod.) a zatím všude mi vyšli vstříc a nikde neměli problém, ale chápu, že to není všude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.21 09:54

Je to individuální. Kazdá prodejna to má jinak. Jestli hledají brigádníky, tak by se tam tam dalo snad domluvit. Pak tam byly holky, co chodily na celou směnu od 8,30 do 20,30,ale jednou za 14 dní. Brigadniku bylo spoustu, ti chodil jak se jim to hodilo, ale stalých zaměstnanců málo. Je to jinak hezká práce. Na pokladně s lidmi je to nejlepší. Pak můžeš dělat ve skladu, nebo celou směnu navěšovat oblečení :zed:. Nevím, jestli můj příspěvek pomůže nějak :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat