Spory se sousedkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jessie8951
21.2.13 06:26

Holky díky moc :-) Já se stejně nemůžu zbavit takového divnýho pocitu. Něco mi říká, že bych měla něco udělat. Ale zase proč bych se měla před každým obhajovat, že jo?

• Citovat
  • Upravit
Jessie8951
21.2.13 06:26
@misulla09 píše:
Plne souhlasim s ostatnimi s… na ni. jeste coby slecna svobodna a bezdetna jsem mela sousedku, ktera mi stopovala ktery den a v kolik jsem prisla z prace, diskoteky atd.Kdy jsem prala, vesela pradlo, varila, objednavala si jidlo z restaurace. Doslovbe si to psala do notysku a jednou kdyz mi majitelka bytu s manzelem prijeli menit bojler, tak jim notyskem mavala pred oblicekem, jak maji zhyralou a nezodpovednou najemnici :D pani byla poslana do onech mist at si koupi rybicky a stara se o ne a ne o me… ja se toho samozrejme chytla a k vanocum ji koupila rybicku i s pidi akvarkem a cd s relaxacni hudbou more… a byl klid

No tak to jsi pěkně vymyslela :mrgreen: Šikulka :potlesk: Jak to s bábou dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
179
21.2.13 10:27

Já jsem si užila dost se sousedem…šmíroval mě, čekal na mě v baráku, když jsem přijela z práce.. před barákem, u výtahu, šel zrovna s košem, se psem atd…a vždy na mě útočil…i před lidma a strašně si vymýšlel…že jsem třeba nezamkla vedlejší vchod a zůstal otevřený ( před lidma venku..to je ona, co zase nechala otevřeno) já šla zrovna od auta z parkoviště a do druhého baráku vedle našeho jsem logicky vůbec neměla přístup…

lidi se ho báli a proto mu přitakávali, když jsem se ozvala co to má znamenat a at se uklidní, začal mi před mou malou dcerou vyhrožovat, že bych si zasloužila pár facek… a sprosté nadávky, to už jsem se začala bát, že si mě v tom baráku fakt někde chytí :(

Když za nim pak manžel šel, tak na něj byl jak mílius, že to neříkal a že jsem moc divoká :evil: a druhý den znovu (třeba mi najednou u auta vyselo utrhnuté zrcátko)

Skončilo to na policii, kde to předali městskému úřadu, bylo jednání a on si tam přivedl svědky, které jsem nahlásila, že u vyhrožování byli…co vypovídali nevím…u slyšení, před úřednicí opět vybouchl… :lol: pak dostal pokutu a byl teda klid :)

Byl dost v šoku, že jsem ho udala, ale snad jsem lidem dala odvahu, že se můžou bránit, protože se ho opravdu báli a raději drželi pusu…to nepochopim.
Byl už v důchodu a celý dny doma, bývalí předseda společenství vlastníků, chtěl to tam prostě šéfovat :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
21.2.13 12:41
@andrea222 píše:
Já jsem si užila dost se sousedem…šmíroval mě, čekal na mě v baráku, když jsem přijela z práce.. před barákem, u výtahu, šel zrovna s košem, se psem atd…a vždy na mě útočil…i před lidma a strašně si vymýšlel…že jsem třeba nezamkla vedlejší vchod a zůstal otevřený ( před lidma venku..to je ona, co zase nechala otevřeno) já šla zrovna od auta z parkoviště a do druhého baráku vedle našeho jsem logicky vůbec neměla přístup…

lidi se ho báli a proto mu přitakávali, když jsem se ozvala co to má znamenat a at se uklidní, začal mi před mou malou dcerou vyhrožovat, že bych si zasloužila pár facek… a sprosté nadávky, to už jsem se začala bát, že si mě v tom baráku fakt někde chytí :(

Když za nim pak manžel šel, tak na něj byl jak mílius, že to neříkal a že jsem moc divoká :evil: a druhý den znovu (třeba mi najednou u auta vyselo utrhnuté zrcátko)

Skončilo to na policii, kde to předali městskému úřadu, bylo jednání a on si tam přivedl svědky, které jsem nahlásila, že u vyhrožování byli…co vypovídali nevím…u slyšení, před úřednicí opět vybouchl… :lol: pak dostal pokutu a byl teda klid :)

Byl dost v šoku, že jsem ho udala, ale snad jsem lidem dala odvahu, že se můžou bránit, protože se ho opravdu báli a raději drželi pusu…to nepochopim.
Byl už v důchodu a celý dny doma, bývalí předseda společenství vlastníků, chtěl to tam prostě šéfovat :!

Ježiši no to je hrozný :? Hlavně, že už máš od něj klid :hug: A bydlíte tam stále spolu? A kde jsi ho byla udat? Ne, že bych ji hned utíkala udávat :mrgreen: Ale člověk musí být informovaný

• Citovat
  • Upravit
179
21.2.13 14:54

Už tam nebydlíme…stěhovali jsme se půl roku na to. Ne tedy kůli němu, ale ráda jsem se ho zbavila…

Věř, že taky nejsem ten typ, hned někam běžet, ale tohle se nedalo vydržet…

Volala jsem na policii a poprosila o radu, pán když mě vyslechl, tak mi řekl ať neotálím a jdu na nejbližší stanici PČR. Tam mi řekli, že to teda sepíšou, ale že z toho nic nebude, že to je jen přestupek a že to odešlou na MÚ. Já jsem trvala na svém a sepsali to. Už i proto, aby kdyby něco tak záznam už tam jeden je. Taky mi poradili, abych hned když dojde k incidentu je zavolala a oni přijedou a zajistí případné svědky. No tak v reálu to není moc proveditelný, protože by všichni přihlížející, kdyby nějací byli se ihned spakovali. A já je neznala jménem, byli jsme tam v pronájmu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.2.13 22:13

@Jessie8951 Babca si rozrostla chov rybicek a ja mela pokoj:D pak jsem se stehovala a babxa mi koupila na rozloucenou cokosku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie8951
22.2.13 08:05
@misulla09 píše:
@Jessie8951 Babca si rozrostla chov rybicek a ja mela pokoj:D pak jsem se stehovala a babxa mi koupila na rozloucenou cokosku :D
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
20296
22.2.13 08:12

Když bych ji potkala na chodbě, pozdravila bych a povzdychla bych si, že jsem dnes dostala takovou nakládačku, že nemohu chodit…

Na ostatní se vykašli, pokud jsou to normální lidé, ví moc dobře jaká babizna je nebo není 8) A jestli nejsou, ta nemáš důvod se stydět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4053
22.2.13 12:55
@misulla09 píše:
Plne souhlasim ostatnimi s… na ni. jeste coby slecna svobodna a bezdetna jsem mela sousedku, ktera mi stopovala ktery den a v kolik jsem prisla z prace, diskoteky atd.Kdy jsem prala, vesela pradlo, varila, objednavala si jidlo z restaurace. Doslovbe si to psala do notysku a jednou kdyz mi majitelka bytu s manzelem prijeli menit bojler, tak jim notyskem mavala pred oblicekem, jak maji zhyralou a nezodpovednou najemnici :D pani byla poslana do onech mist at si koupi rybicky a stara se o ne a ne o me… ja se toho samozrejme chytla a k vanocum ji koupila rybicku i s pidi akvarkem a cd s relaxacni hudbou more… a byl klid

Tak to je prča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.14 11:14

Problémy se sousedkou

Tak já přidám svůj příspěvek. Bydlíme v paneláku vedle 66leté ženské, která nám chodí poslouchat za dveře, nacpala si něco do svého zámku od bytu-asi a zavolala postupně během cca 4hod. rozdílu 3 různé sousedy o pomoc se slovy, že jsem to udělala já. Vymýšlí a pomlouvá další věci stará se úplně o vše a pomlouvá, že neuklízím schodiště-uklízím jej celé roky co tady bydlíme, nikdy se smetáku a hadry netkla a už napadá i na městě venku, že služku mě dělat nebude-nerozumím proč mě! Přestala jsem uklízet. V minulosti mě napsala urážlivé dopisy ohl. mého zdraví-fyzického, ale píše o psychickém-jsem naprosto normální-ona asi ne-píše stále, že potřebuji léčbu a toto řekla i mému otci, který se snažil po dobrém s ní…nelze pomluvila mě i jemu neuklízí a každý den si projde chodbu, jestli už jsem to uklidila, před svým mám čisto ostatní mě již nezajímá. Nevím proč to někdo dělá, píše, že nemůžu najít práci kdo a kde by mě také chtěli. Zařila jsem 2× krachy firmy a nedávno dala výpověd z důvodu horší nemoci-trvala rok a ona mě takto uráží. Nemá děcka ani nikdy asi chlapa. Už si nevšímám, ale nahlíží nám i do poštovní schránky a šmíruje stále. J

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný