Spouštěč epilepsie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6926
9.2.12 21:39

No, opar nebo infekce - já myslela, že když to v těle má, tak prostě to jednou přijde. :nevim: Ani by mě nenapadlo to házet na Tebe. 8o
Opar má plno lidí, se kterýma by mohla přijít do styku - třeba i ve školce, ne? :nevim:
Já vím, že jsi z toho špatná, ale NEBUĎ, protože by ten první záchvat mohl přijít později - a v ještě horší situaci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 21:43

zakladatelko prestan hazet vinu na sebe,vy jako rodice za to nemuzete,to s tim oparem je nesmysl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.12 21:49

Nas se neurolozka jako prvni ptala zdali byla mala ockovana,kdyz jsme ji rekli,ze zatim ne,ze jsme chteli ockovat az ve trech letech,tak rekla ze to je dobre a ze by bylo rozumne zatim neockovat,tak asi tak

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.20 07:24

Ahoj, ozivuji diskuzi..jaké jsou u vas nebo u vasich deti spoustece zachvatu? Ja se lecim dvacet let, vždy po probuzeni, vzdy grandmal.Cca jednou za rok, rok a půl.
Spoustec - buhvi. Leky jsem zapomnela vzit asi jednou, dvakrat vysoke horecky. Tady je to jasny, ale jinak nevim. Snad spatny spanek.
Alkoholu jsem se teda nijak extra nevyhybala, o vikendu jsem neco popila, ale po tom jsem nikdy zachvat nemela. Teď se mi bohuzel stalo dvakrat, ze zachvat prisel behem dne.
Jednou dopo a vecer se opakoval. Podruhe odpoledne ve vlaku. Dost mě to znepokojilo.
Mela jsem vzdy jistotu, ze si to nejak odbydu rano doma v soukromi a ted tohle. Nenapada me, ale co je pricinou. Mozna opet ne uplne
kvalitni spanek, zmena zamestnani..muze byt?
Diky a vsem preji co nejmene zachvatu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
7.3.20 08:41

Hele cokoliv - je potřeba se smířit s tím, že máš holt zranitelnější mozek a o moc lepší to nebude. a dávat na sebe pozor a řešit věci tak, aby si spala pořádně a stres si kompenzovala co to jde - tedy adekvátní mírou pohybu, adekvátním cestami řešení konfliktů a problémů, adekvátním jídlem, adekvántí formou aktivní relaxace a podobně.

Je to opruz, ale čím stabilnější se ti podaří nastavit režim který tě bude posilovat, tím pravděpodobnější bude, že mozek nezkusí vyšilovat.

Tady jsou docela fajn popsané základní principy
 https://www.kosmas.cz/…mozte-stres/

A teda zkus se svým neurologem konzultovat, co si myslí o ketogenní dietě a epilepsii. V některých případech to pomáhá stabilizovat situaci - ale nějaké výsledky to má u farmakorezistetní a dětské, ne na občasné záchvaty s dlouhými prodlevami. Nejde se na to spoléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí