Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
mám cca 3/4 roku tělísko se zlatem. Celou dobu vše ok. Ms chodila pravidelně jak měla. A teď už mám 4 den spoždění. Koncem března jsem byla na utz a vše ok. Nic dr neviděla. Dnes i těhu test byl negativní. Stalo se to někomu, že by měl spožděni?
Mě se to občas stane, doktor říkal, že u tělíska to tak občas je
@PetraPiranha někdy jo. mám nehormonální tělísko a přesto, že jsem ms měla jakž takž pravidelnou (ale těžko soudit protože jsem měla vždy nějaký hormony) teď mám cyklus tak mezi 25-32 dny
@sedmikráska70 píše:
Já měla zpoždění téměř rok.
Ale mezi tím bylo mimčo ne?
![]()
@sedmikráska70
No kdybych aspoň věděla tohle, ale test negativní, nevím jestli by vůbec něco cca po dvou týdnech ukázal. Protože minule mi nemohl ani na gyndě těhu potvrdit, že je ještě brzy a to už byl nějaký pátý týden. Známé zase zjistili cystu. Taxem z toho docela vyplašená. :-/
@PetraPiranha Já si dělala test asi po dvou týdnech možná po třech ono mi to sem tam blblo tak jsem myslela že zas porucha ale mě vyšel test pozitivní a to jsem si ho dělala pak ještě jednou protože jsem tomu nechtěla věřit a na gyndu jsem šla s tím že to bude mimoděložní. Já myslím že po 14 dnech už by to pozitivní vyšlo. Přeju hodně štěstí, atˇ už si ho představujete jak-koli.
No uvidíme, pokud by ms do příštího týdne nepřišla, tak bych stejně volala na gyndu, co se děje.
@PetraPiranha Jak jste dopadla? Měla jsem stejné tělísko se zlatem, test 14 dní negativní a až pak teprve se ukázali 2 čárky, za dlouho…
@Dovesilke píše:
@PetraPiranha Jak jste dopadla? Měla jsem stejné tělísko se zlatem, test 14 dní negativní a až pak teprve se ukázali 2 čárky, za dlouho…
Nakonec nic, ale teď po roce zase to samý. 5den ms nikde. Testy negativní. Tak nevím