Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Mám to teď podobně, ovšem MS nemám již od začátku února, akorát já měla chráněný styk naposledy v lednu. Svoji diskuzi mám ale jinde.
Ahoj, pokud bys byla těhotná, s tímhle zpožděním by se asi už projevilo. Test můžeš udělat znovu. Nemusí to být nic, ale to víš, vše ti řekne ať doktor. Ale zbytečně bych se nestresovala. 😊
Tak já dnes divné hnědé-tmavě červené špinění.
Tak uvidíme, zda se MS rozjede, plánuji nákup bylinek na podporu vaječníků i MS, než půjdu k lékaři, snad to nějak pomůže.
Ahoj holky potřebovala bych od vás poradit nebo nějakou teda zkušenost spíš
Menstruaci mívám tak nějak pravidelnou vždycky je to plus mínus pět dní každopádně nikdy my jakoby nevynechala.
Měla jsem menstruaci 24.2. v březnu ale nepřišla a stále nic dělala jsem těhotenský test a ten mi vyšel taky negativní i bez ducha samozřejmě s přítelem jsme měli nechráněný styk a miminko by nám vůbec nevadilo každopádně jsme to nějak neplánovali neboli nesnažili se.. mám vodnatý výtok plus bílý ale žádné bolesti jenom trošku citlivé prsa.. je nějaká naděje že by ten test třeba byl ještě pozitivní? Pondělí jdu samozřejmě k doktorovi ale stresuji tady doma aby to nebyly nějaké zdravotní problémy jsem v tomhle psychopat 😭 ale v únoru jsem byla na prohlídce povinné jako se dělá každý rok a tam bylo všechno v pořádku tak si říkám že pokud nemám žádné bolesti nic tak snad nic hrozného to být nemůže 😭 vyšel někomu pozitivní test i déle nebo že třeba se ukázalo až na krvi že jste těhotná?