Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, zakládám novou skupinu ket duben. Byla jsem na transferu začátkem března a další pokus byl 31.3..
@Luciee13 Ahoj, ket sice zatím není v plánu, ale měl by mě čekat v dubnu první et, jestli teda bude co transferovat. Můžu se zeptat, jaký jsi měla protokol? A kolik vajíček se oplodnilo, vydrželo a zmrazilo?
Ahoj, chtěli jsme teď v dubnu na poslední KET, ale asi to nebude možné
opět nízká sliznice v neděli 3,5 mm a dnes 4mm a znovu mám přijít v úterý a domluvíme se, co dál. Se sliznicí jsem měla problém i před dcerou, která je taky z KET…chtěla jsem pít grepovy džus, ale bohužel kvůli Atb do čtvrtka nemůžu a ani červené víno, které jsem pila 1 den před atb…ach joo ![]()
@Týnka 44 57509663@Týnka 44 píše: VíceDobrý den, určitě bude co transferovat, budu vám držet palce. ☺️
Js jsem stimulovala v dubnu minulého roku a měla jsem krátký protokol, myslim si ze mi odebrali cca 18 vajíček a 9 z nich přežilo 5 denní kultivaci a ted uz mam za sebou 1× Et a 3 x Ket.
@Luciee13 Moc děkuji
Vy jste teda čerstvě po transferu? A kdy tak budete testovat? Je to stejné jako například při IUI, i když Vám vlastně vkládají už pětidenní embryo?
@Týnka 44 ahoj, ano dal mi estrofem 1-0-1. A chtěla jsem pít i grepovy džus, grep a červené víno, ale bohužel jsem dostala minulý pátek atb a dobiram je dnes.
Dobry den chcise jen zeptat sem po ket zavadim progesteron Besins 300mg
Mohu i presto dostat mestruaci
Ahoj, já mám naplánovaný KET č. 5 na 10.4.2025, takže kolem 17.4.2025 začínám vyšilovat 😃
@Me297 Pokud se nezadařilo, tak jsem vždy menstruaci dostala i přes progesteron, žádné zpoždění ani nic podobného.
@LucieJi Děkuju za Vaši odpověď chtěla bych se zeptat ještě na jednu věc kolikátý den jste začala cítit první příznaky po ket
@Me297 píše: Více
To je asi hodně individuální, já jsem teď 6 dni po ket, dost mě bolí prsa, mám je jednou tak větší, ale začínám bohužel cítit menstruační bolesti, tak se obávám ze pokus opět nevyšel. Rano jsem dělala test a ani náznak ducha.
@Luciee13 Dobrý večer já jsem už 3 Po KET a zatím nic necítím
@Luciee13 píše: Více
Také jsem dneska 6 den po KET, ani malinký náznak ducha, víc bílej už ten test být ani nemůže a už mě bolí břicho z MS, takže já už fakt nevěřím, že by to vyšlo. Každopádně jsou tu zprávy, kdy se objeví druhá čárka až třeba 8. den tak držím pěsti ![]()
@CervenaBobulka dekuju budu na vas taky myslet. Musíme vydržet ☺️ ❤️