Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sabi712
Ahoj, od 10.4. jsem netestovala, tak nevím, zda duch sílí nebo ne. Plánuji si udělat test v čtvrtek, jak mi doporučili na klinice a doufám, že uvidím progres.
Sabi a ty jsi na tom jak, zkoušeli jste hned další měsíc?
@LucieJi také budu testovat ještě ve čtvrtek🙂 dáli bůh, dáme si ve čtvrtek navzájem dobré zprávy
🙏🏾
@Veronika.nika89
Ahoj
jsme na tom stejně, já dnes tedy pětidenní. Teď už jen doufat a snažit se to vydržet
spoustu štěstí přeju ![]()
@LucieJi
Takže už máš teď zpoždění? Moc na tebe budu myslet!
Já měla 9 dní zpoždění při tom bio minulý měsíc, takže to čekání na další transfer bylo dost nekonečný, ale dneska už jsem tam byla. Tak snad to dopadne lépe než předtím.
Přeju nám to! ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z Vás nechodí třeba do Artu v ČB
jestli jsme se tam někdy nepotkaly
@Sabi712
Ano, mám zpoždění 3 dny. Já to nahoře špatně napsala testovala jsem 20.4., tedy 10 dni po KET a byl duch, zkusím znova zítra nebo v pátek ráno a doufám v progres, dle zprávy mám testovat 24.4.
Takže tobě ta čekací pakárna zase začíná.
Nám už to také jednou začalo nadějně a pak to nevyšlo, snažím se být optimista a nebrat ohledy na minule, ale samozřejmě všechno srovnávám. ![]()
My jezdíme do Brna.
@LucieJi
Naprosto ti rozumim, jedna zkušenost s biochemickým a už to srovnávám i po první noci😅
@Perlis Čauky, tak jak to u tebe vypadá?
já jsem lehce rozladěná, včera, tj. 11 den po KETu 6 denního embrya jsem si zašla na krev a ta je jen 120, což je dle různých tabulek na spodní hranici…
@bluciste Ahojky,od toho 8 mého dne jsem již netestovala 🙃 budu testovat zítra (13den) tak uvidím, modlím se aby ta čárka nebyla z ovitrellu, a pokud tedy nebyla tak aby byla silnější což by měla být bojím se totiž také té hodnoty hcg
No v pátek jí snad budeš mít zas o něco větší myslim tu hodnotu držím ti moc palce 💗
@Perlis Tak to tě tedy obdivuji, že netestuješ, já bych to psychicky nezvládla
držím palce ![]()
Ahoj holky, tak já dnes takto.. 🙏🏼13 den po ket
Příspěvek upraven 24.04.25 v 07:57