Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Týnka 44 ahoj, no ani prd
a navíc zjistil nějakou cystičku, takže půjde odstranit, ale že to je jen ambulantně. Takže odkládáme ket po druhe nebo třetí menstruaci. A ty jsi na tom jak s ET?
@snažilka28 Ach jo
a nemůže té sliznici ta cystička nějak bránit? A to musíte čekat ještě tak dlouho? To je hrůza, člověk dělá co může a pak to nějaká cysta oddálí o další 3 měsíce. Já jdu v pátek na první ultrazvuk jak zabírá, nebo nezabírá stimulace. Takže podle toho se uvidí. Ale všude čtu, že se stimuluje před opu cca těch 10 dní, což bude před velikonoci, tak doufám, že to nějak dobře vyjde. Víkendy u nás mívají zavřeno, i svátky.
@Týnka 44 no je to na prd, mysleli sme, že než půjdu do práce po neplaceném volnu a RP, tak se dozvíme jestli naše poslední embryjko vyjde nebo ne…Takže nastoupim a uvidíme, co bude dál. ![]()
Tobě držím palce, ať vše klapne na poprvé ![]()
Já už si to ani nepamatuji jak probíhá stimulace. Za ty roky jsem to nějak zapomněla ![]()
Ahoj holky, přidám se k vám. Byla jsem 1.4. na 4tym a posledním transferu. Nervíky pracujou. Test jsem si včera 9.4. zkusila udělat a duch tam byl…Předchozí KET snehobile testy. Ale teď ten duch…no uvidim, v pondělí jdu na krev.
Ahoj holky. Tak jsem vcera dostala MS, transfer byl 31.3. Trochu jsem mela naději protoze jsem mela pocit ze vidim ducha. Dam si ted pres léto pauzu abych se trochu očistila od hormonu a pal uvidime co dal. Zbývají nám poslední 3 mrazacky.
@Luciee13 Ahoj, to je mi líto
Brali ti krev v den transféru? Aby ti zjistili kolik mas progesteronu?
@snažilka28 Ahoj, mívala jsem sliznici 7mm, což to by snad i mohlo stačit. Ale 3× se KET nezdařil. Koupila jsem si kapky-tradiční čínskou medicínu. Jedna lahvička se jmenovala zahřátí komnaty a druhá se jmenovala síla jednorožce. Sliznice mi vytostla na 9mm. Ale jestli to má souvislost, to nevim ![]()
@Luciee13 Mě jí taky ani jednou nevzali. Až teď při posledním pokusu. A zjistili, že mam málo progesteronu a předepsali mi Prolutex. Proč až při posledním pokusu, to nevim. Měla jsem teda i jiného doktora, ten můj byl nemocnej.
@Dom781 aha tak super. Clovek ani neví co všechno se dá zjistit.
dekuju a možná si o to příště řeknu. Jinak holky nevíte kam by bylo dobré se objednat na podrobnější imunologii? Četla jsem že v Plzni berou i vzorek z dělohy, krev, spermie a posuzuji to hodně dopodrobna. Jsem z českých Budějovic tak jestli třeba neznáte nějakého imunologa v okolí. Rada si sle dojedu i do Prahy. Clovek by rad podniknul další krok aby příští pokus vyšel. Imuno mi zatim dělali pouze z krve v rámci caru.
@Dom781 Ahoj a držim palečky
, já byla taky 1.4. a test dneska pozitivní
mohla bys pak dát vědět jak ti dopadla krev, na tu jdu až v úterý.
@hasovana Ja měla jit taky v úterý, ale na úterý už nemám ten lék Prolutex a nemaji ho ve všech lékárnách a musí se objednávat, takže prostě půjdu v pondělí a rovnou jsem se objednala k doktorovi na konzultaci. Přecejen je to už poslední pokus. Dám vědět. Super, že máš pozitivní, hlavně ať nám to vydrží ![]()
Příspěvek upraven 11.04.25 v 09:35
Dobry večer jsem 7 den po ket a při čurání mam tlak a bolest v podbřišku chtěla bych se zeptat jeslí nevíte s čeho by to mohlo bejt l