Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Perlis Nikdo mi nenakázal jít 14 dní po krvi, je to moje rozhodnutí a od minule vím, že není kam spěchat. Minule jsem byla 14 dní po krvi a stejně se to podělalo.
Ahojte holky, tak mi volaly z cliniky a výsledek hodnoty hcg mám 350
prý je to v pořádku 🤗 a na kontrolu jdu 23.5
@bluciste no právě čekala jsem že dříve no 😳 ale co už musím vydržet🙂 🙏🏻 ale dojdu si ještě pak na krev do laborky pro svůj klid🙏🏻
Snad to bude už jen vše dobré 🍀
a ty jdeš kdy na kontrolu? Jestli si to už psala,
tak se omlouvám 😶 nejspíš jsem zapomněla.
@Perlis jdu 9.5.
tj 14 dnů po 14. Dnu po transferu 😅 mela bych byt 6+6
@bluciste no tenhle datum bych také brala 😁 nevím proč jdu až 23 když jsme měly transfer stejný den 😁 do konce, obě 6denni embryo vid
@Perlis Přesně tak, popravdě, mít termín tak pozdě, objednala bych se na normalni gyndu 😅
@bluciste myslíš? Že bych si třeba za týden měla zavolat ke své gynekoložce o všem jí říct a říct o termínu návštěvy v clinice myslíš že by mne vzala na kontrolu dříve jo?
@Perlis no ja bych ji prostě zavolala s tim, ze jsem těhotná 5+2 a chci kontrolu 🤷
@bluciste dobře děkuji za radu ❤️ taky si to počítáš na internetu podle kalkulačky ivf? 😀 Nebo jen já 😀
Dáli bůh bude vše v pořádku jak má být 🙏🏻
(Je to ještě za dlouho 😀)
Ale až budem vědět pohlaví dáme si vědět? Když jsme stejně těhulky🙂
Ahoj,
tady je úplně ticho po pěšině. Já jdu na první UTZ až další týden, ale nevydržela jsem a zašla jsem si na krev HCG a celkem mě to zklamalo na začátku jsem měla nějaké cca 3000 což byla asi 14 dni po KET a teď 5 týdnu po KET jen nějakých 11 000 což mi přijde jako slabý vzrůst čekala jsem o nulu ![]()