Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Perlis nn ovitrell uz ne, ten maximalne 14 dnu
tohle uz je prcek:-) prihazuju svuj dnesni ![]()
@bluciste Krásně ti sílí 🙏🏾 gratuluji 🍀 ať je vše v pořádku ♥️ kdy jdeš na krev?
Po 14 dnech
takze v patek, ale sama si zajdu jeste ve stredu asi
@bluciste jo vlastně ty jsi byla ve stejný den jako já 😄 už mi to nemyslí 😊 držím palce! ![]()
Dobry den chci se jen zeptat 17.4 sem mela odber krve a měla nameřeno 533 hcg je to dobře nebo toje malo
@Me297 Ahoj, někdo má i víc a někdo i míň. Musí to začít rychle stoupat. Jak jsem tak pochopila. Minule ses mě ptala na ty léky, poslala jsem ti soukromou zpravu, ještě sis jí nepřečetla. ![]()
@Me297 předpokládám, že jdeš od 17.4. za dva týdny na ultrazvuk. Tam se zase dovíš víc. Ale já myslim, že je to ok
Ja teď taky čekám na ultrazvuk.
KET 10.4. a dnes večer test, tedy 10 den po KET. Nevydržela jsem do rána 😃 Čárka mi přijde slabá a dělá mi starosti, že jinak nemám žádné příznaky.
@LucieJi Ahoj, 9ty den jsem měla silnější. Třeba na tom úplně nezáleží. Hlavně aby sílila…Budu držet pěstí ![]()
@Dom781 na ultrazvuk du 12.5 ne nito pozdě
Pozitivní hcg mam poprvé a mam zásobou 4 ket tak že se v tom moc nevyznám
@Me297 kdy jsi měla KET? 12.5. UTZ se mi zda později, ale zase už bude vidět vše a bude moci doktor říct, zda to prosperuje. Ten termín ti dala klinika nebo tvůj gynekolog?
@Me297 Já bych klinice věřila, vědí co dělají a je pravda, že když půjdeš později na UTZ,
vyhneš se zbytečnému stresu z “příliš brzkého” ultrazvuku, kde by třeba ještě nic nešlo potvrdit. A zároveň to nebude moc pozdě, abys měla klid, že se vše vyvíjí správně.
Držím palce
@LucieJi
Ahoj, jak je na tom tvoje šťastná čárka? Testovala jsi?
Ahojky, přidávám se k vám 😊 Dnes proběhl KET 6denní blastocysty🙏🏻 Tak teď už jen doufat🙏🏻