Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Me297 me tyhle tlaky a problémy při močení dělal utrogestan, po změně na amalgen bylo vše ok.
@Dom781 ahoj, já při transferu v březnu měla dostačující, ale nevyšlo to. No a teď jsem měla 3,5-4,5mm takže total na prd…
Budu užívat kontryhelový čaj a grepové džusy a jiné a uvidíme…dřív jak v červnu na transfer nepůjdeme
Dobry den tak ja uš sem 10 den po ket co myslete mam zkusit test příznaky zatím žadny
Ja zkoušela 9ty den a slabší druhá byla. Dnes jsem 12tý den a je o trochu silnější. Jen nevim, jestli to není z těch všech prášků co do sebe cpu.
@Me297 zkusila bych, podle mě je slušná šance, že už půjde něco vidět, zároveň bych nepanikařila pokud tam nic nebude ![]()
Ja to nikdy nevydržím déle než 8 dni 😃 byla jsem 10.4. na KET, takže nejpozději v sobotu testuji 😃
@Dom781 Mohla bych se zeptat jaké prášky berete za Odpověď děkuju
@Dom781 Mohla bych se zeptat jaké prášky berete za Odpověď děkuju No a taky jsem měla transferová 2 embryo může to mít vliv na testu
Dobrý den, ráda bych se k vám přidala, na KET jsem byla 7.4. Jelikož trpělivost rozhodně není mé druhé jméno, zkusila jsem test již 3. den večer po transferu. Test byl pozitivní, slabě, ale jednoznačně, od té doby každý den ráno již negativní. Vím, vím, je to strašně brzy, když by byly všechny negativní, nebyla bych takhle nervózní a prostě bych čekala, jestli se to změní. Myslíte, že je důvod k panice? Léky falešnou pozitivitu asi způsobit nemohly, žádné jsem nepřidala ani neubrala oproti stavu před KET a nyní. Děkuji za případné info.
Ahoj anonymní, ráda bych nějak poradila, ale vůbec nemám s tímhle zkušenost. O falešné pozitivitě tu občas holky mluví, ale nevím, který lék ji způsobuje.
Nejjistější je udělat si test podle doporučení IVF centra a brát ten výsledek jako bernou minci.
Ahoj holky, hlásím, že jsem dnes byla na krvi a mam 800 hCG. Takže pozitivní. Za dva týdny mě objednali na ultrazvuk. Tak teď zase čekání….
Ahoj holky, přidám se k vám
na KETu jsem byla v pátek 11.4. a od včera tj 5. dne po transferu mam na testu duchy 🙏 🙏 přikládám fotku, včera jsem tomu nemohla uvěřit tak mám testy 3 😅 ráno odpoledne, večer. No a poslední je dnešní 🙏 🙏
@bluciste budu držet pěstičky ať je druhá čárka silnější a silnější ![]()
@bluciste Ahoj, ja byla na KET 10.4. a ještě se bojím testovat 😟 a zároveň jsem netrpělivá. Máš k těm duchům 👻 nějaké příznaky?