Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucieJi hele od vcerejska chvilema ruzna tlaky v podbrisku a jakoby slabe ms bolesti. ![]()
Taky mě bolelo břicho jako kdybych měla dostat ms. Transfer jsem měla 1.4. Posilam fotku.
@Dom781 nádherné ❤️ 😍
Ja tez prikladam aktuální
posledni je z večera dnes tj. 6. Den po transferu
Ahojte děvčata, chtěla bych se k vám přidat 🌹byla jsem 11.4. na ketu ( nevím jestli mám počítat i ten den? ) pokud ano, tak dnes jsem tedy 9 den po..
Zkusila jsem si Mamates.. co myslíte? Snad v tom nejsou nějaké léky a plány poplach ![]()
Užívám prednison, lenzetto, a amelgen..
Snad se konečně poštěstilo, zadařilo 🙏🏾a čárka bude jen sílit 🙏🏾 ❤️ správně testovat mám 24.4. děkuji za odpovědi a všem vám držím palce budoucí maminky 💕 fotku přikládám
@Perlis Ahoj
Vypadá to dobře
Teď aby zesílila. Zkusila bych za dva dny další
Myslim, že na to prašky nemají bliv. Taky jsem si to myslela, ale spíš asi ne ![]()
Cauky, ja byla stejny den
ty leky co pises carku neovlivní, to dela ovitrell jen
.. jinak jsi 8. Den po transferu- den transferu je 0. Posílám moje testy, poslední je dnešní ![]()
@Dom781 Snad máš pravdu ![]()
Ty jsi měla také 2 čárku, ty už jsi byla na krvi? ![]()
Taky je důležité hodnota HCG aby byla taková jaká má být🙏🏽 já už jednou těhotná byla také přes ivf.. biochemické 😓 hodnota 80 pak se snižovala 😞 😞
@Perlis Mam tam fotky někde nahoře. Ja byla na transferu 1.4. a 9.4. Byla vidět druhá čárka a na krvi pak 800hcg.
@Dom781 Super! Gratuluji z celého
ať vše probíhá v pořádku jak má ![]()
Ja mám teď problém, že jsem strašně zahleněná, mám rýmu a kašel a začali mě bolet i zuby. Tak jestli nemám v těle nějaký zánět. Nevim co dělat.
Dívala jsem se do lékařské zprávy a 4.4.. jsem si pichla ovitrelle, a 11.4 ket
Tak co myslíte může být ten test pozitivní z toho ovitrellu? 🙀 Mě přijde že je to ale už delší doba.. od toho ovitrellu k dnešnímu dni nevím, přemýšlím už nad vším
a hlavně se trochu bojim ale snažím se být v klidu a hlavně se nestresovat vím že to ničemu nespěje. Zkusím si udělat test ještě ve čtvrtek tak uvidíme 🙏🏾 ♥️
A jinak děkuji každé, za každou odpověď ![]()