Je tento test vadný? Pozitivní byl až po hodině

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.4.25 14:23

Vadný test? Co myslíte?

Zdravím děvčata, snad mi některá poradíte.
Mám zatím 2 dny před MS, ale mám podezření že bych mohla být těhu. Nějaké příznaky by i byli, jako třeba že vždy týden před očekávanou ms mě bolí prsa, najednou nic prostě 0. Mám sem tam křeče v podbřišku, dnes ráno pocit v podbřišku jako by měli měsíčky přijít ale nic, furt strašná žízeň, suché rty, natahuje se mi z jídla a nemám chuť jíst, furt běhám na záchod. Tak jsem si dnes udělala v práci na rychlo test, je to nějaký levný z tesca. Během 5 minut mi přišlo že nic nevidím max hodně hodně slabého ducha ale to jsem musela fakt hledat. Asi po hodině mi to nedalo tak jsem se šla podívat, a tam velmi viditelná čárka. Ale trošku rozpitá. Já nevim co myslíte? Může to být jen rozpitá kontrolní čárka, falešně pozitivní? Tenhle typ testu jsem si dělávala celkem často a nic takového se mi tam nikdy neukázalo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35532
1.4.25 14:25

Test se vyhodnocuje do 5 minut. Udělej si test za dva dny znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
1.4.25 14:59

Zkusila bych test zítra ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.25 15:37

Ahojky všichni je možné že by zánět v těle měl vlim na pozitivní test? Udělala sem si 5 testu a všechny mi vyšly pozitivní a sousedka řekla že si to namlouvame že těhotná nejsem že mám v sobě zánět nebo nádor. Tak sem se objednal k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35730
1.4.25 16:20
@Vlasta Fligova píše: Více

Sousedka je zlatíčko, co? Já bych řekla, že těhotná jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
1.4.25 16:51

Jj, mas nador, bude ti 9 mesicu rust v deloze a pak ho vyprdnes a budes ho 18 let zivit 😂

• Citovat
  • Upravit
1.4.25 23:04

@pikola zlatíčko? Na zabiti😂 😂 😂manžel když viděl poslední test řekl kolik důkazů ještě potřebuje. A už i ta nechuť k nekerym potravinam a nevolnosti, a bolení prsou což sem u prvního dítěte neměla. U ní sem neměla bolení prsou bolení v podbřišku akorát když se mi roztahovala děloha. Ale tohle bylo jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.25 23:07

@Mojzi jj taky ten nádor si vybírá co mam jist a co ne což toho na výběr moc nemam😂 😂 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.25 16:54

@pikola
@Mojzi
Mile ženy moc děkuji že ste mi napsaly svůj nazor. Byla jsem u lékaře a jsem v 6tt.😊 😊 😊 😊 😊 👶 👶 👶 👶 👶 👶 👶 👶 👶 👶Ještě jednou vám moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3043
5.4.25 17:06

To je krásné :srdce: A tu sousedku bych vypískala, bábu nepřející závistivou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.25 17:15

@teroonka no když sem přišla od doktora tak ona hned tak co jak si dopadla tak sem ji to ukázala a ona prej: ty si vazne těhotná jo. Tak sem ji chtěla říct ne asi teď sem to domalovala.
Pan doktor je moc hodný hned mi napsal těhotenskou průkazku, a napsal mi zadanku na genetiku kvůli srdíčku miminka protože můj starší bratr má problémy se srdcem, a během 14 dnů odběr krve+glukoza. Což sem nepochopila proč na začátku těhotenství když se to dělá až tak ve 24-28tt. a tady malý snimecek. A nejdůležitější je že je manžel spokojený. A když sem mu jako první dala dudlík do ruky tak se usmal🖤 🖤 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí