Sprchování ročního mimča

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
21.2.10 19:10

Sprchování ročního mimča

Zdravím maminky! Mám takový skromný dotaz :-) Jak sprchujete svoje mrňousky, když ještě sami nestojí? Dosud jsme každý večer Samíka koupali ve vaničce, ale teď už jej chceme začít sprchovat v klasické vaně a koupat jen málo. Jenže ještě sám nestojí a navíc to ve vaně klouže :-( Takže mamky, raďte, prosím :wink: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
21.2.10 19:15

Leží na lehátku a já ho osprchnu, pak ho položím na břicho a dosprchnu zbytek. akorát předtím nechám chvíli téct teplou, aby byla vana teplejší a nestudilo ho to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
21.2.10 19:40

Sprchujeme tak od malička a taky na lehátku, jak píše čičinka. Ted máme ve sprcháči protiskluzovou podložku a normálka sprchujeme ve stoje. Většinou pustím sprchu chvilku dopředu v prázdném sprcháči, aby se to trochu ohřálo, nebo jdu prvni já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.2.10 19:51

Tak manžel se sprchoval s malou a taky ještě nestála sama. Prostě jí posadil do sprcháče, dal tam hračky, omyl, pohráli si a šlo se :) V té době jsme ještě neměli vanu :) Takže jsme se vždy sprchovali s ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Magdička 1980
21.2.10 20:55

No pokud jste na to sprchování dva, tak jeden drží, nebo přidržuje a druhý sprchuje. Manžel zvládal sprchovat i sám. Malej se držel okraje vany, on ho přidržoval a druhou rukou sprchoval.
Pokud ještě nestojí, ani když se drží, tak bych ho posadila,na podložku a ospršila.
Taky je dobrý mít protiskluzovou podložku.

• Citovat
  • Upravit
598
21.2.10 21:01

ahoj koupily jsme si sedátko do vany a koupali nebo sprchovali a melé se to moc líbí teď jí je 15m a stojí a sprchuje se skoro sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
21.2.10 21:56

Sprchujeme od té doby, co sám pevně sedí. Stát nemusí, vaničku máme ne tu úplně mělkou, takže tam má i trochu vody a hračky a samo protiskluzovou podložku. Já bych klidně koupala dál ve vaničce, ale nacákáno jsme měli vždycky skoro až na lustru :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
22.2.10 08:17

Koupili jsme Matymu protiskluzovou podložku, na ňu ho do sprcháče posadili :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
22.2.10 08:57

taky na protiskluzovce, nemůžu si jí vynachváli, protože malej musí neustále stoupat a pochodovat po vaně a s ní to je úplně v pohodě
máme takovýho krokodýla z IKEA a malýmu se moc líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
22.2.10 11:29

Kočky, díky moc za rady :-) Na toho krokodýla se určo půjdu mrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie