Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím maminky! Mám takový skromný dotaz
Jak sprchujete svoje mrňousky, když ještě sami nestojí? Dosud jsme každý večer Samíka koupali ve vaničce, ale teď už jej chceme začít sprchovat v klasické vaně a koupat jen málo. Jenže ještě sám nestojí a navíc to ve vaně klouže
Takže mamky, raďte, prosím
Díky
Leží na lehátku a já ho osprchnu, pak ho položím na břicho a dosprchnu zbytek. akorát předtím nechám chvíli téct teplou, aby byla vana teplejší a nestudilo ho to.
Sprchujeme tak od malička a taky na lehátku, jak píše čičinka. Ted máme ve sprcháči protiskluzovou podložku a normálka sprchujeme ve stoje. Většinou pustím sprchu chvilku dopředu v prázdném sprcháči, aby se to trochu ohřálo, nebo jdu prvni já ![]()
Tak manžel se sprchoval s malou a taky ještě nestála sama. Prostě jí posadil do sprcháče, dal tam hračky, omyl, pohráli si a šlo se
V té době jsme ještě neměli vanu
Takže jsme se vždy sprchovali s ní ![]()
No pokud jste na to sprchování dva, tak jeden drží, nebo přidržuje a druhý sprchuje. Manžel zvládal sprchovat i sám. Malej se držel okraje vany, on ho přidržoval a druhou rukou sprchoval.
Pokud ještě nestojí, ani když se drží, tak bych ho posadila,na podložku a ospršila.
Taky je dobrý mít protiskluzovou podložku.
ahoj koupily jsme si sedátko do vany a koupali nebo sprchovali a melé se to moc líbí teď jí je 15m a stojí a sprchuje se skoro sama
Sprchujeme od té doby, co sám pevně sedí. Stát nemusí, vaničku máme ne tu úplně mělkou, takže tam má i trochu vody a hračky a samo protiskluzovou podložku. Já bych klidně koupala dál ve vaničce, ale nacákáno jsme měli vždycky skoro až na lustru ![]()
Koupili jsme Matymu protiskluzovou podložku, na ňu ho do sprcháče posadili ![]()
taky na protiskluzovce, nemůžu si jí vynachváli, protože malej musí neustále stoupat a pochodovat po vaně a s ní to je úplně v pohodě
máme takovýho krokodýla z IKEA a malýmu se moc líbí ![]()
Kočky, díky moc za rady
Na toho krokodýla se určo půjdu mrknout ![]()