Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj s kamarádkama pojedeme s dětmi na víkend a samozřejmě bysme chtěly večer pokecat, každá budeme mít chůvičku, tak mě napadlo, nebudeme si ty chůvičky nějak vzájemně blokovat? Máte zkušenosti, co jak vyřešit, aby jsme pak nad tím nematurovaly celý večer..?
Musíte mít každá jiný kanál, ideální jsou chůvičky, které se automaticky přeladí, pokud je kanál obsazen. Čím míň kanálů, tím hůř, když někam jedeš.
My se tady sešli se šesti chůvama, dvě se pořád rušily, tak jsme je zapínali co nejdál od sebe, kdo zapl jako první (z těch dvou), ten nechrastil, ta druhá celý večer jaksi chrastila. ![]()
Ja mam od Chicca se dvema kanaly a pred par dny jsem ji zapla, kdyz Mates odpoledne spal, abych ho slysela v pradelne a tam takovy plac, tak jsem letela a v pokojicku ticho, tak zase dolu, zase rev, tak bezim hore, otevru, dite spi jak zabity, no chytala jsem nejakou cizi, sousedi to nebyli, ptala jsem se, fakt nevim. A to budou deti spat v jednom pokoji nebo kazde jinde? Jako ze staci jen jedna na pokoj.
Existuji chuvy s vicero kanaly, ale ja ji mela, bylo to silene chrastitko, spinala na kazde sustnuti, krap nejvetsi.
Máme tyto http://www.chuvicky.cz/nips.cgi?… a neruší se s žádnými (v konkurenci těch šesti), akorát jsou o dost tišší než starší modely se dvěma kanály. Ty starší slyším po celém přízemí, když se syn ozve, dceřinu chůvu musím tahat s sebou z místnosti do místnosti.
Tak my máme tyhle - aspoň myslím, že to jsou ony, jsou žluté. Mají 16 kanálů, tak vždycky nějaký funguje bez problémů… Každá si najděte, jak se na chůvičkách mění kanály a zapínejte postupně, nejdřív ty s málo kanálama a postupně ty vícekanálové, snad se trefíte a nebudou žádné ruchy ![]()
Jak říká Pipet, zjistěte si kolika kanálové chůvičky máte - od Philipsu jsou například také 16-ti kanálové, takže možnost naladění vlastní frekvence je. U Philipsu nastavíš požadovaný kanál, když vyndáš z rodičovské jednotky baterii, a pod ní je malé kolečko s číslicemi 1 - 16 - stačí nastavit požadovaný kanál.
My máme tady tudle http://www.chuvicky.cz/nips.cgi?… a jsem s ní naprosto spokojená. Chce to vybírat asi kvalitní značkovou, která Ti umožní přeladit na jiný kanál. A podle nějakých testů,teď už nevím, kde jsem to četla, vyšly chůvičky Philips tuším nejlíp. Jsou sice dražší, ale zase kvalitní. ![]()
verulec píše:
My máme tady tudle http://www.chuvicky.cz/nips.cgi?… a jsem s ní naprosto spokojená. Chce to vybírat asi kvalitní značkovou, která Ti umožní přeladit na jiný kanál. A podle nějakých testů,teď už nevím, kde jsem to četla, vyšly chůvičky Philips tuším nejlíp. Jsou sice dražší, ale zase kvalitní.
Souhlas, všichni okolo je mají, i repasované, i ty repasované fungují spolehlivě a zrovna ty uvedené webovky nám doporučil kamarád, protože mají hodně nízké ceny. A byli se zasláním fakt bleskoví.
Kupovali jsme tam už troje.
Holky diky, no tak to vidim blede, protoze ja mam postarsi model se dvema kanaly. Takze to proste zapnu prvni a doufam, ze holky budou mit modernejsi a preladi se na jinou frekvenci. Deti budou spat po ruznych pokojich…
Nechat otevřené dveře do pokojů, dát jedinou chůvu na chodbu a když začne některé dítě brečet, tak běžet jak o závod.
Pak vběhnout do těch správných dveří.
A nejprve dole vylosovat správného běžce. ![]()