Jaké spolehlivé a levné chůvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
993
10.2.10 19:27

jaké chůvičky

Dobrý den, poradíte mi prosím jaké chůvičky koupit do nebo kolem 1000 Kč? Koupili jsme Sencor a je to katastrofa, hrozně šumí a chytáme na ně děti z okolí. Máme rodinný dům se zahradou tak bych potřebovala opravdu spolehlivé chůvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hanka1
10.2.10 19:41

v tom pripade doporucuji si trochu priplatit a poridit si Philips Avent.

• Citovat
  • Upravit
993
10.2.10 19:52

Jo, o těch jsem četla hodně pozitivního. Jenomže tam se to pohybuje 2000Kč a víc. Bohužel to si nemůžeme dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
10.2.10 21:16

Myslím, že do 1000,– Kč to bude asi celkem problém :think:
Co koupit použité třeba na MMB nebo na Aukru … :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2904
10.2.10 22:45

My máme chůvičky brondi a jsme spokojení, stojí kolem 900-1000,– Kč, my je kupovali na Mělníce v Evě, mají i internetový obchod a dneska je manžel shodou okolností viděl v intersparu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
10.2.10 22:48

Jo ještě jsem zapomněla, mají hodně kanálů, když už píšeš o těch dětech z okolí a dosah až 3 km, zkoušeli jsme to na konec zahrady cca 200m + stěny a nebyl problém, takže letní grilčo, návštěva u rodičů o patro níž v pohodě. Jenom ta část, co je u miminka nejde na baterky, jen do sítě, ta druhá část má nabíjecí baterky, které se dobíjí přímo v chůvičce, slouží i jako nabíječka a citlivost se dá nastavit, aby nešuměli v kuse a dobře zabírali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
10.2.10 22:58

musím říct že mi moje máma doporučila philips chuvičky je tam minimální rušení a jsou oprasvdu kvalitní já ji mám a nemůžu si stěžovat a to tady v okolí jsou maminky s miminky a já je nepřijímám…

http://www.detske-chuvicky.cz/…ilips-v.html

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
11.2.10 07:39

My máme dvoje chůvičky a musím z vlastní zkušenosti říct, že když si opravdu připlatíš za kvalitní chůvičky tak budeš daleko víc spokojená - neříkám, že čím dražší tím lepší, ale rozdíly tam jsou :wink:

My máme pro Kubíka TYTO „obyčejné“ :oops: chůvičky a používáme je dodnes - bydlíme v baráčku a když venku v létě grilujeme tak mu je pro svůj klid zapnu - hlavně nemusím pořád lítat do patra a dívat se jestli spí nebo dělá neplechu.
Používáme je od malička a nikdy jsme s nima neměli problém - rušení ..... jsou opravdu dobré, ale lepší jsou už obousměrné, s kontrolou signálu ..... :nevim:

Pro Karolínku máme podstatně dražší chůvičku i s monitorem dechu - máme TYTO a je to opravdu obrovský rozdíl, ale taky je to otázka financí :nevim:

Opravdu bych asi uvažovala o malinko vyšší investici, koupila Philips, ale tu vyšší řadu nebo se podívala někde po bazárku.

Přeji hodně štěstí při nakupování :palec:

• Citovat
  • Upravit
NumLock
11.2.10 09:45

Ahoj,rozhodně připlatit,mám Philips Avent a jsem spokojenná.Tady je mají dokonce levné,já je kupovala o 400 kč dražší. http://www.megafoto.cz/…d470-00.html

• Citovat
  • Upravit
993
11.2.10 10:07

Holky díky moc za rady, koukám, že převážně se shodujete na Philips. Čeho se trochu bojím, že ty levnější mají jen 2 kanály, aby jsme taky nechytali okolí. Ty Brondi mě zaujaly taky, ale tam mě odrazuje, že ta jednotka co je u miminka nejde na baterky. Taky jsem tu četla 1,5 roku starou diskusy a tam zmiňovali Eta 1305. Máte s ní někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
11.2.10 10:09

Michaelakkk, a jaký typ přesně máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
11.2.10 10:13

Hani - z těch 2 kanálů strach mít nemusíš, je to úplně v pohodě, buď A nebo B a ještě se mi nestalo, že bych naladila sousedky s děckama :wink: a to jich tu mám nepočítaně :roll:
Na těch co máme pro Karolínku je kanálů 8 :lol:

• Citovat
  • Upravit
2904
11.2.10 18:56

My na brondíkách máme taky 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
19.2.10 11:20

Holky a co říkáte na EMGETON MIMI2? Přijde mi ohromně praktický, když si můžu základnu přidělat na ruku a vibrací mě upozorní na brečící miminko. Máme rodinný domek a dost častos e budu pohybovat např. na zahrádce apod. Máte tuto chůvičku některá?
 http://www.hyperelektro.cz/…aby-monitor/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
24.2.10 15:00

Já mám chůvičky TEFAL a jsou opravdu super. Jsou malý takže není problém ji dát do kočárku, když malá spinká na zahradě a s dosahem, který uvádějí 400 m jsem přesně na 400 m nezkoušela, ale fungujou opravdu na velkou dálku bez jakýkoliv problémů :-D. Pořizovací cena je sice větší než 1000,–, ale rozhodně toho nelituji. Přeji šťastnou ruku při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí