Jaké spolehlivé a levné chůvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bc
7
2.4.13 22:15

@zu141 odporucam http://www.detske-chuvicky.cz/…i-forum.html
predavajuci sa skutocne vyzna v tom co predava a moze ti konkretne poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
11.6.13 18:08

@zu141 zdravím koupila jste nakonec ty chůvičky sencor sbm 1600? jak jste spokojená? uvažuji o nich. děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.13 13:41

chůvička BEURER JBY 86

Dobrý den,
má někdo chůvičku BEURER JBY 86? Chtěla bych poradit jestli si jí mám koupit či nikoliv. Určitě máte zkušenost s jinou značkou jakou si mám koupit. Prosím napište :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.11.13 14:01

@mína77
Doporučuju: http://chuvicky.heureka.cz/…2-vibration/.
Máme taky baráček, zahrádku…spokojenost se vším!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
10.11.13 14:01

@Morie
Máme jí, doporučuju!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
10.11.13 14:32

Máme tu stejnou co @Angli, a taky jsme s ní spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.12.13 19:47

Ahojky, muzete mi doporucit nejake chuvicky do bytu? vedle nas maji miminko, nevim jestli pouzivaji chuvicky, ale kdyby ano, tak at nechytam jejich dite, ale to nase :mrgreen: a myslite, ze pouzite nemuzou byt nijak vadne? diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25080
15.12.13 19:54

@Cracky Ahoj, tak mě radši použitou Philipsku - jsou opravdu kvalitní a mají vysokou citlivost, jak nějaké nové levnější.
Máme právě pouižité Philipsky a mají (a to asi většina chůviček) víc kanálů, kam si přepneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.12.13 19:55

Kup si digitální, ty se neruší. U analogu vždycky hrozí, že naladíš jiné dítě (hlavně u Philipsu, ten mají všichni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wra
1914
15.12.13 19:58

Nedoporučím Ti žádnou, ale hlavně si nekupuj Motorolu. My je dostali a už jsem je dvakrát musela reklamovat, a pokaždé 14 dní bez chůviček!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
15.12.13 20:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
15.12.13 22:04

Diky za rady, asi zkusim nejakou tu pouzitou philipsku. ta nejnovejsi ma i ukolebavky, tak uvidim, jestli sezenu pouzitou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.1.14 20:32

Holky potřebovala bych poradit.
Máme doma chuvicku angelcare jsem s ni maximalne spokojena je to zároveň i monitor dechu, nikdy s ni nebyl potíž. Syn ma 21mesicu a od narozeni spi ve vlastním pokoji. Za par měsíců čekáme druhe, ktere bude spát taky od narozeni ve svém pokojicku. Prozatím deti nechceme dávat do jednoho pokoje, dokud druhorozene nebude spát přes noc a dokud nebude trosku větší… Počítám ze tak ta rok by šli do jednoho společně…
Takze naše angelcare půjde k miminku a řešíme co s prvorozenym. Sám si dveře jeste neotevre ze by za nama došel, přes dvoje dveře a pres cely byt ho asi hned tak neuslysim, takze by to chtělo asi chuvicku. :think: :think:
Nemáte tip na nějakou levnou chuvicku pro tyto účely? Klidne bych brala i z druhe ruky ale netuším jakou.

Prosím nepište ze máme mít miminko v ložnici. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
14.1.14 20:47

@Endulenka tato je zakladni a funguje super
http://www.alza.cz/…-d269787.htm
my mame malickou samotnou v pokojicku od 4 mesicu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.1.14 18:32

@superandrysek
dekuji mrknu nato.
Nasla jsem ji na aukru za 1tis to bych i brala.
Cetla jsem recenze taky jsou dobre. Pry ta rodicovska jednotka je docela ticha, coz by nam ani tak nevadilo. Je opravdu hodne ticha?
To ze jednotka u dítěte není na nabijeci baterky nam taky nevadi, mame to i u soucasne…
 tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport