Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Kaďasko, sákryš. Tak teď nevim kerou. Ta Tefal mě opravdu zaujala. Tak teď nevim jestli Emgetonku nebo Tefalku...... ![]()
Můžeš mi prosím ještě napsat, jak jsou přijímače velký a kolik zhruba váží?
Ahoj Morie snad neva, že píšu až teď … tak z anténkou jsou 11 cm vysoké,široké 4 cm a hluboké 2 cm a váha jedné chůvičky je 100 gramů. Doufám, že takto to bude stačit
a přeji šťastnou ruku při nákupu ![]()
ahoj ,
tak mi máme chůvičky Sencor a ještě mi ani jednou neselhaly…máme taky rodinný dům a můžu se pohybovat v okolí a vše bez problémů…no moje švagrová má tefal a jednou na oslavách ji nefungovaly,takže si půjčovala moje sencorky…jo a stály 598,– ![]()
Ahoj, máme tyhle chůvičky už rok a půl a musím říct, že jsou naprosto v pohodě. Přesto jak jsou malé, je dosah vynikající(zahrada, v domě i přes několik zdí), 2 rychle volitelné kanály + 15 subkanálů (takže vlastně dohromady 30 kanálů!), vysílací část bez nutnosti připojení do zásuvky, regulovatelná citlivost mikrofonu, přehledný displej s informací o stavu baterie… Bohužel, zjišťuji, že se tyto chůvičky již nedají sehnat! Nevíte někdo, kde by se daly ještě koupit, sháníme je pro známou. Dík!
Dobrý den, poradíte mi prosím jaké chůvičky koupit Máme rodinný dům se zahradou tak bych potřebovala opravdu spolehlivé chůvičky, které dosahnou i přes silnější zdi a do patra ![]()
My máme Sencor,byly docela levné,máme sice byt,ale mám je odzkoušené v domě u švagrové,že to v poho dosáhlo,seděli jsme ve sklepě a mimčo spalo v prvním patře,takže jakoby dvě patra…a pohoda.
kecačka píše:
My máme Sencor,byly docela levné,máme sice byt,ale mám je odzkoušené v domě u švagrové,že to v poho dosáhlo,seděli jsme ve sklepě a mimčo spalo v prvním patře,takže jakoby dvě patra…a pohoda.
My jsme si koupili Sencor videochůvičky a katastrofa a už je dáváme po 2hé na reklamaci a ještě jsme je ani nepoužily, prostě nemají signál ![]()
Jajik11 píše:kecačka píše:My jsme si koupili Sencor videochůvičky a katastrofa a už je dáváme po 2hé na reklamaci a ještě jsme je ani nepoužily, prostě nemají signál
Tak třeba to byl jen vadný výrobek,my nemáme video,ale normální obyč. a jsme spokojený. ![]()
Ahoj holky, kdo máte chůvičku TEFAL BH 1200J9,napište mi váš názor na ní. Chci si jí koupit,ale nevím o žádných recenzích. Jedna tu je a kladná, tak chci slyšet ještě nějaké recenze. děkuju vám ![]()
My máme sencor, jsou super, nejhorší, co jsme měli, byly půjčene videochuvičky, ty byly fakt na nic!!!
Nějaké nové postřehy ohledně chůviček? Bude to u nás za měsíc aktuální, tak hledám názory.
Díky
Z vlastní zkušenosti můžu doporučit chuvičky od Aventu, ceny jsou sice vyšší, ale kvalita super. Pokdu nechcete kupovat nové za nějakych minimalne 2000 kc, na aukru se dají sehnat použité podstatně levnější
Těch 2000 by asi nebyla takova tragedie, mrknu se na ně. Určitě chcem ale takové, do které se může mluvit i zpětně na děcko, to snad taky Avent dělá.
Děkuji za doporučení.
Můžete mi prosím napsat přesný typ těch Sencor chůviček? Také si nějaké musíme koupit a Sencor SBM1600 se mi líbí, ale nerada bych řešila stejný problém. Ohledně těch chůviček od Tefalu, jak dlouho Vám vydrží baterky v chůvičce? Slyšela jsem, že moc dlouho právě ne. Moc děkuji za rady a tipy na chůvičky, ráda bych je pořídila do 1500,–