Jaké spolehlivé a levné chůvičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
15.1.14 18:37

A nemate někdo zkušenost s philips 510?
Jaky je rozdil mezi 505 a 510?

tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.1.14 19:04

@Endulenka ano sumy nema, ale ditko slysis dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
15.1.14 19:09

My mame uplne obyc nejobycejnejso pd sencoru. Jako staci, pokud je na nejvyssi citlivost, ale priste bych sla do pouziteho aventu, viz. prispevky vyse. Ma ho svagrova a se sencorem se, vubec neda srovnavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.1.14 19:11
@superandrysek píše:
@Endulenka ano sumy nema, ale ditko slysis dobre ;)

dekuji, pujdeme asi do te co jsi posilala. teda 505. Je pry novejsi ney 510 a daji se na ni pustit ukolebavky :)
vyuzivali jste? na te naší za xx tis vice to teda není :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.1.14 19:45

@Endulenka ukolebavky vyuzivame hooodne, pri kazdem usinani - vecer i behem dne :D malicke se moc libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
15.1.14 19:52

@superandrysek
muzu se ještě zeptat jak je to s rodičovskou jednotkou?
Ma v sobe adapter nebo nabijeci baterie, které se museji dokoupit, nebo obyc baterie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
15.1.14 20:55

@Endulenka ta ma v sobe adapter :D takze pohoda a detska je bud do zdroje nebo na baterky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
15.1.14 23:50

Ukolébavka jsou fajn, pouštíme. A v rodičovské jednotce jsou nabíjecí baterky. Za sebe rozhodně doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.14 23:13

A ma nekdo skusenost s chuvickou co ma i kameru? Chtela bych si poridit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
1.2.14 19:28

Já jen s dovolením napíšu naši zkušenost ohledně toho vychvalovaného Philips Avent - koupili jsme u prvního před 4 lety, byla skvělá, ale po dvou letech začala blbnout, rodičovská jednotka reaguje opožděně, někdy vůbec. Takže na ty z druhé ruky pozor, ať vám prodávající nabídne nějakou dobu na odzkoušení nebo tak nějak, anebo brát od někoho známého. Já bych chůvičky z druhé ruky nebrala, nikdy nevíš, po jak dlouhém čase začne blbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.19 18:12

Zdravím vás, maminy, a mám k vám naléhavou prosbu.

Vypínejte si, prosím, chůvičky hned, jakmile přestanete své dítě přes rádio sledovat. Zbytečně zapnutou chůvičkou blokujete komunikační kanál radiostanic PMR. Zvlášť ve větších městech a jejich okolí je pak problém se dovolat, když jsou kanály obsazeny. Při poslechu frekvencí PMR jsem si všiml, že většina chůviček „běží“ úplně nesmyslně, v době, kdy dítě už je dávno vzhůru ve vaší přítomnosti.

Uvědomte si také, že zapnutá chůvička vysílá veškeré dostatečně slyšitelné dění z vaší domácnosti ven do éteru. Takže vaše manželské hádky nebo pikanterie z partnerského života, o kterých si povídáte s kamarádkou, může slyšet úplně kdokoliv, třeba i děti hrající si s vysílačkou PMR. Za dobrých podmínek i na mnoho kilometrů daleko.

Myslete na to, prosím, a vypínejte. Děkuji, Bart

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.19 17:05

Jejda, Hieronymus to nakousnul. Necháváme se dobrovolně odposlouchávat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.3.19 17:07

Holky, máte některá zkušenosti s propojením dvou chytrých telefonů, které slouží jako chůvičky? Je to spolehlivé? Slyšela jsem, že je to možné. Že je na to prý nějaká aplikace. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí