Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
A nemate někdo zkušenost s philips 510?
Jaky je rozdil mezi 505 a 510?
My mame uplne obyc nejobycejnejso pd sencoru. Jako staci, pokud je na nejvyssi citlivost, ale priste bych sla do pouziteho aventu, viz. prispevky vyse. Ma ho svagrova a se sencorem se, vubec neda srovnavat.
@superandrysek píše:
@Endulenka ano sumy nema, ale ditko slysis dobre
dekuji, pujdeme asi do te co jsi posilala. teda 505. Je pry novejsi ney 510 a daji se na ni pustit ukolebavky ![]()
vyuzivali jste? na te naší za xx tis vice to teda není
![]()
@Endulenka ukolebavky vyuzivame hooodne, pri kazdem usinani - vecer i behem dne
malicke se moc libi ![]()
@superandrysek
muzu se ještě zeptat jak je to s rodičovskou jednotkou?
Ma v sobe adapter nebo nabijeci baterie, které se museji dokoupit, nebo obyc baterie?
@Endulenka ta ma v sobe adapter
takze pohoda a detska je bud do zdroje nebo na baterky
Ukolébavka jsou fajn, pouštíme. A v rodičovské jednotce jsou nabíjecí baterky. Za sebe rozhodně doporučuju!
A ma nekdo skusenost s chuvickou co ma i kameru? Chtela bych si poridit.
Já jen s dovolením napíšu naši zkušenost ohledně toho vychvalovaného Philips Avent - koupili jsme u prvního před 4 lety, byla skvělá, ale po dvou letech začala blbnout, rodičovská jednotka reaguje opožděně, někdy vůbec. Takže na ty z druhé ruky pozor, ať vám prodávající nabídne nějakou dobu na odzkoušení nebo tak nějak, anebo brát od někoho známého. Já bych chůvičky z druhé ruky nebrala, nikdy nevíš, po jak dlouhém čase začne blbnout.
Zdravím vás, maminy, a mám k vám naléhavou prosbu.
Vypínejte si, prosím, chůvičky hned, jakmile přestanete své dítě přes rádio sledovat. Zbytečně zapnutou chůvičkou blokujete komunikační kanál radiostanic PMR. Zvlášť ve větších městech a jejich okolí je pak problém se dovolat, když jsou kanály obsazeny. Při poslechu frekvencí PMR jsem si všiml, že většina chůviček „běží“ úplně nesmyslně, v době, kdy dítě už je dávno vzhůru ve vaší přítomnosti.
Uvědomte si také, že zapnutá chůvička vysílá veškeré dostatečně slyšitelné dění z vaší domácnosti ven do éteru. Takže vaše manželské hádky nebo pikanterie z partnerského života, o kterých si povídáte s kamarádkou, může slyšet úplně kdokoliv, třeba i děti hrající si s vysílačkou PMR. Za dobrých podmínek i na mnoho kilometrů daleko.
Myslete na to, prosím, a vypínejte. Děkuji, Bart
Jejda, Hieronymus to nakousnul. Necháváme se dobrovolně odposlouchávat ![]()
Holky, máte některá zkušenosti s propojením dvou chytrých telefonů, které slouží jako chůvičky? Je to spolehlivé? Slyšela jsem, že je to možné. Že je na to prý nějaká aplikace. Díky