Srážka s blbcem, sousedem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
chatwenna
27.9.13 10:52

Srazka s blbcem - sousedem

Neda mi to, musim se podelit. Bajecne jsem se nasmala…

(i kdyz verim, ze pani se asi moc nesmeje)

http://www.novinky.cz/…ku-1893.html

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
27.9.13 10:55

@chatwenna no ona to moc sranda není, měli jsme podobný problém, soused nám chtěl sebrat půlku zahrady a kdyby bývalá majitelka nedohledala smlouvy z roku xxxx tak jsme taky měli pěkný problém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.9.13 10:57

Víš co, ostatním topřijde k zasmátí, žít v tom, to je peklo a srážka s blbecem nejde ustáta nejde zvítězit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
27.9.13 11:02

Meli jsme podobne „stesti“ na sousedy, na zaklade nejakeho papiru z doby Frantiska Josefa to slo az k soudu…
takze pravnika, zabity cas, nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.9.13 11:08

@catherine100 @Ali-Ali Jezis, holky, to je sila… Ti lidi jsou fakt prdli…

@terinka4444 Jo, neni to koser, ale ta namalovana lebka me dostala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11117
27.9.13 11:11

@chatwenna
hele, po par ltech to uz taky vykladame jako vtipnou historku, ale v tu chvili to je na zaludecni vredy, zvlast kdyz se to tahne - litani po uradech, soudni predvolani, pravnici, posudky… a hlavne kdyz clovek vi, ze i kdyz vyhraje, tak toho magora bude mit za souseda dal a muze jen cekat, s cim prijde priste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.9.13 11:11

@chatwenna no, mně to moc k smíchu nepřijde… :nevim:

Nechápu ty majitele těch 16m2, o co jim jde? Když léta to bylo v pohodě, tak co tak najednou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
27.9.13 11:12

@chatwenna jako jooo, ta lebka je super :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
27.9.13 11:18
@Ali-Ali píše:
@chatwenna
hele, po par ltech to uz taky vykladame jako vtipnou historku, ale v tu chvili to je na zaludecni vredy, zvlast kdyz se to tahne - litani po uradech, soudni predvolani, pravnici, posudky… a hlavne kdyz clovek vi, ze i kdyz vyhraje, tak toho magora bude mit za souseda dal a muze jen cekat, s cim prijde priste.

To verim no… Soud vyhrajes a soused pak bude porad stejne otravovat…

• Citovat
  • Upravit
5455
27.9.13 11:23

Já se bavila jak jsem pročítala diskuzi pod článkem :mrgreen: Prý: „Přemostil bych to a jak by tam pili kafe, skákal bych jim po mostku nad hlavou“ :lol: Jinak je to pravda, sousedské vztahy a vůbec mezilidské vztahy jsou horší a horší - hlavně bezohlednost a sobeckost (já můžu, protože je svoboda a nevadí, že můj uřvaný čokl budí půlku noci celou ulici, bo bezdůvodně monotónně ryčí a ryčí hafnutí přesně v intervalech 3 sekundy - to přece k vesnici patří, neeee :roll: - podotýkám, že těch skvělých čoklů máme v okolí 8!!! Střídají se, asi mají směny. Děvět let jsem se nevyspala. Další bydlení řešíme na samotě a už nikdy nechci žádného souseda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.9.13 11:27

To už hraničí s stařeckou demencí boužel :nevim: na co jim to je když tam mají přístup jen z okna? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
chatwenna
27.9.13 11:28
@Apaji píše:
Já se bavila jak jsem pročítala diskuzi pod článkem :mrgreen: Prý: „Přemostil bych to a jak by tam pili kafe, skákal bych jim po mostku nad hlavou“ :lol: Jinak je to pravda, sousedské vztahy a vůbec mezilidské vztahy jsou horší a horší - hlavně bezohlednost a sobeckost (já můžu, protože je svoboda a nevadí, že můj uřvaný čokl budí půlku noci celou ulici, bo bezdůvodně monotónně ryčí a ryčí hafnutí přesně v intervalech 3 sekundy - to přece k vesnici patří, neeee :roll: - podotýkám, že těch skvělých čoklů máme v okolí 8!!! Střídají se, asi mají směny. Děvět let jsem se nevyspala. Další bydlení řešíme na samotě a už nikdy nechci žádného souseda).

Mas pravdu. Vzdycky se smeju, kdyz mi nekdo rekne, ze na vesnici je klid. Kdyz jsem u segry, tak na me roste mech :))) Cirkularka, sekacka, psi, auta, kombajn :-D :-D
Ja bydlim na zelenem sidlisti, vsude je jednosmerka, ve vchode osm bytu, vesmes duchodci, klidecek, pohodicka :)

Minule jsem cetla v diskuzi, ze nejaky borec sklizel kombajnem (traktorem?) neco na poli za domem nektere uzivatelky a vzdycky zacinal od lesa, tim padem skoncil v jedenact vecer u domu te uzivatelky a vzbudil cely barak svetlama a rachotem… A samozrejme se tady dozvedela, ze je netolerantni, ze na vesnici to tak chodi a ze ona se pristehovala a ma drzet hubu a krok :) HNUS.

• Citovat
  • Upravit
72725
27.9.13 11:29

@chatwenna ona to pro ty lidi sranda není. Nám se teď stalo podobné, soused nás odstřihl od přívodu vody s odůvodněním, že věcné břemeno z roku 1929 už neplatí :mrgreen: blbec, dostal flast a měsíc na uvedení do původního stavu, což ho bude stát fakt hodně :lol: strašně se tomu divil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
27.9.13 11:42

@chatwenna
No, hned vedle nás se přistěhovala baba z města se 4 absolutně nevychovanýma čoklama (2 jsou obrovští a dva uřvaní knírači). Ona sedí, pokuřuje a kolem ní lítají 4 uřvaní psi třeba hodinu v kuse - nevím čím dýchají, tlamu nezvařou, takže asi řití. Nemůžeme sedět v pergole s návštěvou, páč neslyšíme vlastního slova. Takže mě nadzvedávají komenty, že pes nepatří do města, ale na vesnici. Takže baba to vzala doslova a je tu, umím si představit jak jí to v paneláku dávali sousedi sežrat. Jo, a pořídila si kohouta, páč ten taky na vesnici patří. Takže ve 3 ráno v létě auf. Podotýkám, že starousedlíci tu kohouta neměli tak 50 roků. Manžel se tu narodil a nestačí se divit, co se nám tu stěhuje z města. Starousedlíci mají ty noční uřvané vlčáky (baba od vedle svoje mazlíky na noc zavírá - ta prudí jen přes den). Sekačky, cirkulárky a tak jsou tady v rozumné míře a časech, to mi nevadí. Obecní rozhlas je na roztřílení, 40 minut dechovka z tlampače přímo do oken. Na stížnost se mi na úřadě vysmáli, že lidi to mají rádi. V létě diskotéky z hasičské zbrojnice, tuc tuc do 2 i do 3 do rána, pak začnou ryčet čokli a nakonec kohout. Zahradu nevyužívám, nechodím na ni, miluju ticho a klid (hledám aspoň dovču na samotě). Přesně jak říkáš, jak mi někdo řekne: „Jé, ty bydlíš na venkově, ten klid ti tak závidím“, oči se mi zalijí krví, zúží chřípí a rostou nehty na zádech. Ale takový bugr tady před těmi 10 lety nebyl, zhoršuje se to co raz víc podle toho jak si kdo vykládá svobodu. Byl tu soused, co si pořídil pávy. POdotýkám, že jsme jako v zahrádkářské kolonii, samé ploty, sousedi ze všech stran, všichni chodí do práce, děti do školy, školky…a do toho pár deb*lů, co to úplně rozhodí. No nic, už máme vyhlídnutý lesní pozemek alespoň na víkendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
27.9.13 11:42

Taky něčím přispěju pro představu jaký jsou lidi-sousedi. Před 5 lety jsme koupili barák se stodolama. Letos od srpna v něm po rekonstrukci bydlíme nastálo a dodnes mě sere soused tím, že nám parkuje před vjezdem do stodoly! Má Peugeot 206 a říká, že se ze svých vrat nemá jak vytočit. Neřeknu kdyby při vyjíždějí zacouval ke vchodu, ale on tam stojí stabilně! :cert: My máme dodávku a on klidně stojí i vedle nás jak na parkovišti! Koupit silnici nemůžu, je obecní. Asi mu budu parkovat motorku u jeho vjezdu až porodím a budu moct zase jezdit. Dům byl předtím léta neobývanej tak si na to pan soused zvykl a teď na tom nehodlá nic měnit :nevim:
Jak mu to vysvětlit a nepoštvat si ho proti sobě nevím? Už mi povolujou nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí