Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, koukala jsem, že hodně uživatelek má v podpisu citát či motto ![]()
Jaké je podle vás to nej? ![]()
Myslíš jako konkrétně z emimina? Mě pobavilo „co tě nezabije, to se vrátí a zkusí to znovu“
Jinak je ještě brzy, nemám dopitou kávu, tak mi nic jiného nenaskočilo.
Spousta uživatelek emimina by si mela někam zapsat tlustym pismem: vdej se za toho a pořiď si dítě s tim, s kym si dovedeš představit byt rozvedena.
@Black_Orchids píše:
Spousta uživatelek emimina by si mela někam zapsat tlustym pismem: vdej se za toho a pořiď si dítě s tim, s kym si dovedeš představit byt rozvedena.
Tak to se mi nelíbí. ![]()
Posse rem esse. V překladu to znamená „Věc je možná“, ale mně stejně nejlíp zní, když se to přečte rychle a bez mezer.
@Black_Orchids píše:
@Clarkia proc?
Možná by to tady na některé uživatelky platilo, to je pravda, ale třeba mě konkrétně to nedává smysl. ![]()
@Denpry píše:
Ahoj, koukala jsem, že hodně uživatelek má v podpisu citát či mottoJaké je podle vás to nej?
No přece moje druhé v podpisu
.
Ne, teď vážně: hodně se mi líbí a uvízlo mi v paměti od Šája: "Co tě nezabije, to se vrátí a zkusí to znova
"
A hodně mě baví hláška - Některý lidi jsou rozbitý ![]()
Jinak si myslím, že každé motto a každý citát má něco do sebe.
@Black_Orchids Tak mně se naopak líbí, námět k zamyšlení…a asi mám toho správného chlapa, i když zkoušet v praxi to zatím rozhodně nehodlám ![]()
Mě se nejvíc líbí - “za střízliva říkej to, co v opilostosti, to tě naučí držet jazyk za zuby…“ ![]()
@Clarkia píše:
Možná by to tady na některé uživatelky platilo, to je pravda, ale třeba mě konkrétně to nedává smysl.
Asi to měla @Black_Orchids upřesnit tak, že si dovedeš představit, že se s tím partnerem dokážete rozejít v dobrém, bez hádek a nechutných tahanic o děti a o majetek, bez naschválů a přání si toho nejhoršího navzájem. Ale cintát musí být jednoduchý a úderný, tam se nehodí myšlenka tolik rozvádět.
A můj oblíbený cintát je momentálně: Kdo se bojí, s.re v síni. ![]()