srkání

68
5.5.08 18:17

srkání

Tak opět všechny zdravím a chci se zeptat, jestli máte někdo problém s tím, že vám mimčo u kojení jakoby srká a co udělat, aby se mu pilo lépe, určitě tak spolkne více vzduchu. Nemáte s tím někdo zkušenost? Už v porodnici mi říkali, že budu mít možná trochu problém s kojením kvůli „kratším“ bradavkám, ale malý pije krásně, jen ty zvuky u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
168
5.5.08 20:00

Není to spíš jako když saje naprázdno?Takový zvuk?Mě to malá dělá taky,tak jí dám odříhnout a znovu na:,–(ím k pití. :wink: A ona se lépe nasaje.A bradavkami to asi nebude,protože je mám dobré a stejně to občas dělá.A zkus třeba ještě tu bradavku jakoby zmáčknout a zasunout jí dále do pusinky.Aby jí měl v puse více.Ale nic vážného to není,pokud přibírá!Hlavně musíš i střídat různé polohy při kojení,aby ti pil z různých úhlů.A nejdůležitější je být v pohodě a nestresovat se!Oni občas v porodnici radí vyložené blbosti!Renata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
5.5.08 20:14

oskaria - děkuju, to bude asi ono, jakoby mu vypadne bradavka nebo jak to popsat, ale neboj, nestresuju:o), malej roste jako v mlíka:o), spíš se ptám kvůli tomu, že nás trápí prdíci, tak jestli to nemůže být z toho, víš. Děkuju a měj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
5.5.08 21:18

Ty prdíci už přestanou zlobit.Nám to u obou holčiček končilo okolo 2 měsíce.I když kluci to mívají déle.Kamarádka na prdíky používala rektální trubičku a pomáhala jí.Ale já to vydržela a ono to samo přešlo.Zkus na to pít fenyklový čaj.Přeju,ať mimi přibírá a je zdravé!Renata :-) Jdu se dívat na Zoufalky!Ty mají jiné problémy! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová