Už asi netačí MM

4338
2.5.08 21:55

Už asi netačí MM

Ahojky.prosííííííím poradte mi.Samik mi krasne spinkal celu noc,akurát jednou sa zobudil.A už asi dva týždne sa mi zobudi aj pet krát.pár krát si cucne a spinká dalej.Už som zufala a nevyspatá. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
2.5.08 22:31

Ahoj, taky mi to mala delala cca ve 4 a pul mesicich, po par dnech jsem zjistila, ze pomuze dudel, hlad to nebyl. Predtim uz od narozeni spala i 7 hodin v kuse. Preslo to pomalu po cca 14 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.5.08 22:32

Nase mala se v tomto obdobi take dozadovala vic a vic mlicka a to pry tak byva (podle laktacni poradkyne), proto se od sesteho mesice doporucuji prikrmy. Mas dve moznosti, bud zatnout zuby a vydrzet to, nebo zacit s kasickou na noc, ale stejne muzes ze zacatku dat jen par lzicek, takze na velke vyspani to zatim nevidim. Asi te nepotesim, ale dalsi rustovy spurt je kolem osmeho mesice a na ten vzpominam opravdu nerada, to jsem v noci kojila i po hodine, i kdyz mala uz v te dobe prikrmy papala pekne, takze zasycena byt mela, ale nebyla. Jinak nevim, co bych poradila. Eva

• Citovat
  • Upravit
21531
3.5.08 07:17

luciku, my měli to samé - klárka se budila v noci po 1,5 hodině :twisted: vždycky si malinko cucla a spala dál. podle mě to není hlad, ale potřeba cítit mámu. pokud opravdu pořádně nepije, tak si myslím, že fakt hlad nemá.
takže mi v 6 m zavedli kaše na noc a metodou kontrolovaného pláče stáhli noční krmení jenom na 1 kojení kolem 4 ráno. trvalo to asi 3 dny a byl pokoj ;-) možná to teď zní drsně, ale já jsem už kolabovala z fyzické únavy a nevyspání a fakt jsem už nemohla.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
3.5.08 07:44

???

dobré ránko.tiež som si myslela,že to je asi tim,že sa len chce ujistit,že som pri nem.dnes v noci to bolo katastrofálne.vzbudili sme sa 8 krát a y toho 2 krat papali ako o život.mne to kojeni nevadi,je to super.len sa bojim aby mi z toho nešvihlo. :lol: :lol: .Uvidime ako to bude pokračovat.V piatok ideme na očkovani,tak sa opýtam doktorky.ale mooooc vam zatim holky dakujem :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4392
3.5.08 19:44

Luciku a co zoubky?Martínek mi vždy krásně spinká,ale když mu začali růst zoubky,tak se v noci začal budit a vždy si dal papů.taky jsem si myslela,že to byl hlad,ale za pár dní vylezl první zoubek a zase spinká celou noc.ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
3.5.08 19:57

Luciku, ta to je síla… držím place a vytrvej!!! určitě se to dřív nebo později zlepší! a nemůžeš se dospat aspoň přes den? nacpat malého tátovi a dát si oddech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
3.5.08 21:52

Ivuška,tak zatim zubatka nevyšli.uvidime čo bude.Nosu ja neviem cez den spat.a ono to ani neide,ked je vonku tak krásne.a tatinek by zošedivel.my sme ho totiž naučili na ručičky a chce prso kludne aj každu hodinu.to fakt nema cenu si ani lahnut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.5.08 09:01

ahojky ja neco podobneho zazivam.holcicka taky zacla vstavat driv a driv.zkusila jsem ji prikrmit a ejhle hned spala o dost dele,takze jsem prisla na to ze ma hladik :oops: zkousim se rozkojit abych vyhovela jejimu hladiku, takze prikladam pres den kazdou hodinu.pokavad ti v noci pouze cucne a pak spinka,me to dela take,zkusila jsem ji nechat,ale za 1,5 hod byla zase vzhuru, takze jsem zavedla -pokavad se zbudis tak papat poradne,,musim ji u toho trochu budit to je pravda ale bez poradnyho dabliku ji do postylky nedam,funguje to a hlavne se trochu probere kdyz ji v noci prebaluji pred papanim,ale pravda nekdy je to docela fuska ji udrzet trochu cilou.po kojeni se mi zbudi a vsimne si ze je na kline, ale staci ji trochu pochovat a soupnout do postylky,dudlik vykona sve a mala je zase jak sipkova ruzenka a vydrzi ji to az 4 hodiny :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.5.08 09:42

?

keby mi chcel aspon toho dudlika.nemožeme ho nan naučit.dnes sme si museli od 2:00 do4:00 hrat a povidat si.no hruuuuuuza.asi skusim častejšie prikladat.a ak to nepojde tak budeme prikrmovat :( :( :( :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová