Pláč po kojení?

68
26.4.08 19:39

Pláč po kojení?

Ahoj holky, mám takový dotaz, jestli jste některá měli s prcíkama stejný problém. Malého nakojím jako vždy, mlíka mám dost, ale poslední dobou po skoro každém kojení, když si malého dám na rameno kvůli odkrknutí, přijde pláč a kroucení. Mám to také přičítat prdíkům, které nás hodně trápí? A jak dlouho to u vás trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
574
26.4.08 21:27

Ahoj,

podle mýho jsou to prdíky, ale jak dlouho to bude trvat ti neporadím, taky s tím bojujeme.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
26.4.08 21:31

ja to mam ted taky. krouti se u kojeni jako zizala nebo usne, dam ho odrihnout, probere se a rve a krouti se. ted zkousim dokrmit z druheho. ale nejdriv mu musim strcit do pusy prst,aby se uklidnil,protoze by se neprisal. zkousim to ode dneska, poprve a fungovalo to, tak uvidim dal. mozna ma rustovy spurt. je to pry na sestinedeli(to je ted) a pak kolem 3.mesice. na prdiky ted netrpi a je v pohode, takze tim to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
26.4.08 21:38

Jituš,

jste stejně starý jako naše Kačenka koukala jsi?

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.4.08 21:46

plač po kojení

Ahojky.Asi si niečo špatné papala.ked som sa nekontrolovala a jedla na čo som mala chut tak to bol pak šialený brekot :-( :-( :-( Až mu z toho vyskočil von pupík.Už je to lepšie,ale nemožem sa poriadne napapat :cry: .Holky,ako ste si tam dali tu fotku a vek miminka????????Diky moooooooooooooooooooooooooc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
26.4.08 21:47

no jo, to je pravda :lol: :lol: my mame znamy a tem se kluk taky narodil 17.3. ted den se u nas hodne rodilo. ja jeste mela klid, protoze jsem rodila z nedele na pondeli a jenik byl na svete v 1.06. ale behem dne bylo asi sest dalsich porodu, takze frmol

lenko- doufam, ze nevadi, ze jsme mimo tema :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
26.4.08 21:51

luciku-musis na ty webovky a tu fotku tam stahnes ze svyho pocitace

jinak ja nesmim jist-rajce, nedovareny brambory, uzeniny a vejce-mamka mi rikala, ze by ani ve snu nenapadlo jist vejce, a ja debil si je dala, to byl rev. takhle jsem to vychytala a zatim je klid. s dalsima potravinama moc neexperimentuju, pockam az bude mit tri mesice a pak buddu jist snad uz vsechno. ji radsi nepiju bublinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.4.08 21:56

Určitě mi nevadí, když se to tu rozjede i mimo téma:o).
Jituš, tak já to zkusim zítra taky a uvidíme.
Lucíku, jídlem to nebude, hlídám se, abych nejedla nic špatnýho, ale stejně je to prd :D platný, ani si nechci představovat co by bylo kdybych se nehlídala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.4.08 22:03

plač po kojení

jituška neteš sa. moj samik ma skoro 5m a ja aj tak nemožem jest čo si zmyslim.ale stojí to za to.je zdravučký a štastný.neviem pochopit ženy čo nekoja ak možu.a tie bublinky sa vraj nemaju.to som počula.ani kakao to mám vyskušané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
26.4.08 22:09

plač po kojení

tak je to možno tá třiměsični kolika.ale u nás to chvála bohu platí.ked nepapame kraviny tak nebrečíme :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.4.08 11:30

Ahoj Lenko, my jsme sice na UM, prdíky malá honila vždycky, ale přesně v dvou měsících začala dělat, to co popisuješ,a fakt to byly prdy - akorát,že vždycky přišly tak blbě během toho jídla. Jinak teď tan poslední týden byl fakt krušnej, ale zakoupili jsme speciální antikolikový mlíko a je to mnoohem lepší.Ale vzhledem k tomu, že kojíš,tak neporadim - snad jen Sab simplex nebo Baby calm.Hodně štěstí, ať to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.4.08 17:48

Pehot - moc děkuju. Kapičky už máme vyzkoušený oboje, teď jsem znovu koupila ten Sab simplex, třeba tentokrát zabere, ale spíš si myslim, že prostě budeme muset vydržet až tohle období přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.5.08 09:11

ahojky asi to budou prdiky, taky jsme na ne trpeli a trpime od 3 tydnu pouzivame SAB simplex, nakapu pred kazdym kojo,a je tak pravda ze muzu snist temer cokoli,snazim se ho ted pomalu vy:,–(it, jen se bojim ze se to vrati :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.5.08 09:35

?

Ahojky.mne SAB simplex predpisala doktorka.ale rikala mi,že mu to mam davat 3× denne.nebojiš sa davat to pred každym kojenim? a už tak dlouho?to by som bola radšej na polievkach až do konca kojenia.ono si na to može mimi zvyknut a pak si bez kapiček neporadiš :( :( :( :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.5.08 11:55

Ahojky :D
Tak jsem si tu přečetla diskuzi a dám také nějaké rady.....
Pokud jenom kojíte, tak pravděpodobně vám mimi pije jenom přední mléko, které odbsahuje více cukru a to dělá dost často babykoliky.
Chtělo by to přední mléko odstříkat. Pijte střídavě fenykl (pozor fenykl je prý návykový) nebo heřmánek. Zkuste si vzít po poradě s lékařem espumisan.Ten sabsimplex by se neměl dávat nonstop - může se stát návykový(to mám od kamarádky které dělá u pediatra sestřičku) a nebude fungovat. Měla byste vychytat kdy je to nejhorší a potom dát. Dále ještě existuje Lefax. Zkuste ještě probiotické kapky. Jsou sice držší, ale za několik dní zafungují. Ale tohle by vám měl všechno poradit dětský lékař!!! Jinak s prdíkama se moc nedé dělat, samo by to mělo do 4 měsíců odeznít.Držím palce :) :) :) :) :) :lol: :lol: :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová