SROVNÁNÍ KOČÁRKŮ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
3.8.10 12:46

SROVNÁNÍ KOČÁRKŮ

Ahoj nastavajici nebo jiz zkusene maminy :mrgreen: ,
rozhoduju se mezi kocarkem FIRKON F7 a FREELINE PATI SPORT. Cetla jsem si diskuse k obema kocarkum, u kazdeho je nejake plus a minus. Pokud byste mely k temto dvema modelum co rict, uvitam to! Nemuzu napr. najit www.stranky s novymi modely Freeline (vcetne rozmeru apod.).
A nevite nahodou, jestli se da sehnat kocarek s otacivymi a soucasne nafukovacimi kolecky?
Diky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
3.8.10 13:08

Ahoj, myslím si že nafukovací a zároveň otáčecí kolečka má Bébécar. Je to model VECTOR AT s ještě STYLE AT, ale u toho si nejsem jistá. :-D Určo má nafukovací. Zkus juknout na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
3.8.10 13:22

Ahoj. Také kočárky I´coo Peak a Mutsy Urban Rider mají nafukovací kola a natáčecí nápravu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.8.10 09:06

V podstate jsem rozhodnuta, ze koupime bud Firkon F7 nebo Freeline Pati Sport (i bez otocnych kolecek) - kvuli vlozne tasce, ta mi pripada mnohem praktictejsi nez odjimatelna hluboka korbicka (bydlime ve 3.patre bez vytahu :roll: ). Firkon se na internetu da jakz takz najit, ale Freeline jsem nasla jen na http://www.autosedacky-web.cz/…ort-kombi-1/ a jinde uz jen same inzeraty. Nejradsi bych si oba kocarky vyzkousela v obchode, nemate prosim tip na nejake prodejny v Brne i okoli, kde by tyto znacky meli? Mam dojem, ze se vsude prodavaji jen ty drazsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.8.10 10:31

Kamarádka měla freeline pati a po roce, měla vylámané zuby na kolečkách a nešla jí polohovat opěrka zad, nadávala na něj kudy chodila. Firkony vyhrály v testech kočáru. Já bych si koupila ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 16:00

srovnání kočárků

Ahoj maminy, kdo by mi poradil který kočárek je lepší jestli X lander, nebo Casuaplay sportovní verze tříkolka? Děkuji za pomoc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
28.5.13 16:10

Jako chuva jsem mela casualplay a na syna mam x lander. Casual mi tolik nevyhovoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 16:22

V čem je xlander podle vás lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27005
28.5.13 16:23

X lander je malý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
28.5.13 16:26

Maly jsou oba. Ja bych z tech dvou volila xlander. Ted jak je ten s otocnou sportovni nastavbou je pekny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 16:34

Já jsem je oba viděla jen na fotkách tak se rozhoduju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
28.5.13 17:13

@jessíterri mě přijdou oba kočárky s promnutím trochu dementní.. x lnder jsem měla doma a vyměnila a casula moc nechápu, opěrka zad do půlky zádíček,. nepolohovací nohy ( možná už je dneska má) a celkově to přední dvojkolo se trochu pere samo se s ebou, když se nad to dítě nakloní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
28.5.13 17:20

Casualplay jsem chtěla taky, ale když jsme se na něj šly podívat na živo, tak jsem zjistila, že je to takovej oušus, že to není možný. poloviční zádíčka, vrklá se i novej, je nestabilní a materiálově je takovej lacinej. přítel mi řekl, že by za něj nedal ani polovinu ceny-já teda taky ne. X lander se mi líbil, ale jen ty starší edice-2010 a 2009.tenhle novej je strašně tvrdej :nevim:
je to na tobě, ale jed se na ně kouknout na živo. podle mě nakonec vybereš úplně jinej.
přeji štastnou ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
28.5.13 17:25

Casualplay jako sportak je za mne na prd je uzkej, malinke…tak do roka maximálně.
X xlander nemám ale ma ho hodně kamarádek a jsou spokojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.13 17:28

My si právě zítra máme jet pro xlander, casuaplay mi dneska nabýdla paní za stejnou cenu, tak jsem chtěla srovnání od mamin co s tím mají skušenosti. díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí