Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj nastavajici nebo jiz zkusene maminy
,
rozhoduju se mezi kocarkem FIRKON F7 a FREELINE PATI SPORT. Cetla jsem si diskuse k obema kocarkum, u kazdeho je nejake plus a minus. Pokud byste mely k temto dvema modelum co rict, uvitam to! Nemuzu napr. najit www.stranky s novymi modely Freeline (vcetne rozmeru apod.).
A nevite nahodou, jestli se da sehnat kocarek s otacivymi a soucasne nafukovacimi kolecky?
Diky! ![]()
Ahoj, myslím si že nafukovací a zároveň otáčecí kolečka má Bébécar. Je to model VECTOR AT s ještě STYLE AT, ale u toho si nejsem jistá.
Určo má nafukovací. Zkus juknout na net.
Ahoj. Také kočárky I´coo Peak a Mutsy Urban Rider mají nafukovací kola a natáčecí nápravu…
V podstate jsem rozhodnuta, ze koupime bud Firkon F7 nebo Freeline Pati Sport (i bez otocnych kolecek) - kvuli vlozne tasce, ta mi pripada mnohem praktictejsi nez odjimatelna hluboka korbicka (bydlime ve 3.patre bez vytahu
). Firkon se na internetu da jakz takz najit, ale Freeline jsem nasla jen na http://www.autosedacky-web.cz/…ort-kombi-1/ a jinde uz jen same inzeraty. Nejradsi bych si oba kocarky vyzkousela v obchode, nemate prosim tip na nejake prodejny v Brne i okoli, kde by tyto znacky meli? Mam dojem, ze se vsude prodavaji jen ty drazsi…
Kamarádka měla freeline pati a po roce, měla vylámané zuby na kolečkách a nešla jí polohovat opěrka zad, nadávala na něj kudy chodila. Firkony vyhrály v testech kočáru. Já bych si koupila ten.
Ahoj maminy, kdo by mi poradil který kočárek je lepší jestli X lander, nebo Casuaplay sportovní verze tříkolka? Děkuji za pomoc ![]()
Jako chuva jsem mela casualplay a na syna mam x lander. Casual mi tolik nevyhovoval
Maly jsou oba. Ja bych z tech dvou volila xlander. Ted jak je ten s otocnou sportovni nastavbou je pekny.
@jessíterri mě přijdou oba kočárky s promnutím trochu dementní.. x lnder jsem měla doma a vyměnila a casula moc nechápu, opěrka zad do půlky zádíček,. nepolohovací nohy ( možná už je dneska má) a celkově to přední dvojkolo se trochu pere samo se s ebou, když se nad to dítě nakloní..
Casualplay jsem chtěla taky, ale když jsme se na něj šly podívat na živo, tak jsem zjistila, že je to takovej oušus, že to není možný. poloviční zádíčka, vrklá se i novej, je nestabilní a materiálově je takovej lacinej. přítel mi řekl, že by za něj nedal ani polovinu ceny-já teda taky ne. X lander se mi líbil, ale jen ty starší edice-2010 a 2009.tenhle novej je strašně tvrdej ![]()
je to na tobě, ale jed se na ně kouknout na živo. podle mě nakonec vybereš úplně jinej.
přeji štastnou ruku
Casualplay jako sportak je za mne na prd je uzkej, malinke…tak do roka maximálně.
X xlander nemám ale ma ho hodně kamarádek a jsou spokojené…
My si právě zítra máme jet pro xlander, casuaplay mi dneska nabýdla paní za stejnou cenu, tak jsem chtěla srovnání od mamin co s tím mají skušenosti. díky ![]()