SRPŠ ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68965
25.11.18 11:07

Mlhoviště je geniální :mrgreen: Právěže se v tom dítě při běžném projití nenamočí vůbec, ale osvěží to, v létě při vyzvedávání tím opakovaně probíhali i rodiče v oblečení z práce :) A pokud u toho děti trávily celé odpoledne (v těch pětatřicítkách to nemělo chybu), měly plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.18 11:08

Já s tím vůbec nemám problém ze se to platí ale nechápu jen co z toho teda platí kdyz jsem zatím na vše peníze musela odnést zvlášť a ani toho Mikuláše jim neobstaraji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
25.11.18 11:08

Jo, fotky se u nás platily zvlášť, protože se rodiče mohli rozhodnout (až po vyfoceí), zda se jim fotka líbí, a pokud ne, tak ji vrátit a neplatit. Vzhledem ke kvalitě místního fotografa velmi dobré řešení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
25.11.18 11:09

No tak se zeptej, ne, říct ti to musí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.11.18 11:09

@KristynaDun my platime jen 300 kc „dobrovolny“ sponzorsky dar na nakup hracek, co maji pak pod stromeckem. Divadla, vylet, keramika se plati extra pred kazdou akci. Mikulasskou zajistuje skolka, za to nikdy penize nechteli, na narozeniny dostavaji deti od ucitelek drobnosti (samolepky, omalovanky), na to taky penize nikdo nechtel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.18 11:11

Určitě se zeptám, jen jsem nechtěla řešit něco co muže byt normální jelikož mam první dítě ve školce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.18 11:13

Nam to vychazi rocne 1000,–. Ale jezdi za to na vylety, divadla, exkurze, dostanou balicek od Mikulase, Van. darek atd. Nekdy castka vyjde presne, nekdy v cervnu vraci nebo trochu doplacime.
Mi to vyhovuje, ze zaplatim pololetne 500,– a nemusim litat, abych platila po drobnych kazdy mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
25.11.18 11:18

A nebyly akce treba v době,kdy bylo dítě nemocné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.18 11:20

Naše malá zatím nebyla ve školce jen 1× takže ne  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
25.11.18 11:26

u nás papíry, čtvrtky, výtvarné potřeby, když je mikulášská, tak se z toho platí buchty a muffiny, kalendáře do třídy, křídy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.11.18 11:27

Nase skolka je teda dost akcni, maji pravidelne kazdy mesic divadla nebo vylet.
Minuly tyden zas prislo upozorneni do emailu, ze mame 5.12. dovest deti do 7h. a nasnidane, ze vyjizdi brzo na vylet. Pak maji planovanou i navstevu vystavu betlemu.
Nejake zpivani atd.
Mi prijde, ze platime malo, kdyz si vezmu, jakou maji frekvenci akci nebo i ve skolce predstaveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.11.18 11:56

@KristynaDun a zkoušela jsi se třeba zeptat ve školce? Těžko můžeme vědět, jak to ve vaší školce chodí. U nás se zaplatí určitý bakšiš a z toho se platí divadla atd. Když dojde, doplatíme, zbytek se vrátí, kdo nechce, může platit každé divadlo zvlášť. Pro mě je tohle pohodlnější, páč s naší sklerozou by se dítě nikam nekouklo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.11.18 11:58

My platili 1500 s tím, že je to na veškeré akce se školkou (divadlo ve školce, Mikuláš, nějaké tričko na den dětí). Divadlo měli zatím jen jednou, nejmenší na výlety nejezdí a papíry a kapesníky jsme museli donést. Zatím mi to přijde jako nedobrovolný sponzoring akcí pro starší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
25.11.18 12:12
@TeSudička píše:
ucitelky pak prosi o papiry na malovani pro deti… :nevim:

Tak to mi zrovna přijde fajn a je to i ekologický. Kdo nemá v práci miliony papírů? Takhle se alespoň ještě využijí.

A pak je vtipné vidět z druhé strany výkresů třeba scénáře, nějaké rysy, kusy výroční zprávy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.11.18 12:31
@Bábrdl píše:
A pak je vtipné vidět z druhé strany výkresů třeba scénáře, nějaké rysy, kusy výroční zprávy :lol: :lol: :lol:

Deti nosi domu vytvory na formulari odvodove komise brancu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin