Srůstání pipinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
12.3.12 11:45

Tak prý je to tím, že se neoddalujou při mytí stydké pysky, teď je tu u mě kamarádka, co na tom byla s malou v nemocnici. Říká, že jí tam řekli, že je to ne nedostanečnou, ale špatně provedenou hygienou. Prý od tý doby, co malá začala bez plen už jí vždycky jen dole ošplouchla, umyla, ale neoddalovala, což prý byla chyba. Jinak nejsem dr, takže tomu osobně nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.3.12 12:06
Nelluška píše:
Cancerko A jak může srůst? to je možné? přeci se mejete ne? každý večer roztáhne, vymejeme po stranách, vždyť by se jí tam tvořil ten bílej mázek. no a pak mažu. A to jsou malé čtyři roky.

Tehdy jsem vůbec netušila, že to může srůst, že něco takového je. Při přebalování jsem normálně umývala, ale ono to srůstalo nějak pomalinku, protože jsem si nevšimla, že ten otvor se zmenšuje. Pak jsem tady na emiminu četla, že to může být, zkontrolovala a čuměla jak puk. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.3.12 12:11

Hlavně, že vám to dobře dopadlo, z toho si nic nedělej, my zase dnes nepoznali, že má malá zánět spojivek a volali nám to ze školky. Prý je to úplně jasný. To by mě teda fakt nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
12.3.12 13:16

No u druhé dcerky už jsem to věděla a tak pečlivě hlídala, ale je fakt, že ta první k tomu měla větší sklony, musela jsem to často promazávat vatovou tyčinkou s olejíčkem.
A já zas nedávno zjistila, že má dcerka dalekozrakost a to 2,5 dioptrie, když jsem to zjistila, teprve pak jsem si všimla, že opravdu přivírá oči jako by ostřila, předtím jsem si toho nikdy nevšimla, prostě to byl její normální výraz a nenapadlo mě, že je to tím,že hůř vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
12.3.12 13:18

My musíme zase na vyšetření kvůli tomu, že má parner tupozrakost. Hned nás objednám. Díky za připomenutí. No jo, u těch dětí se těžko pozná všechno, pokud to není zrovna kašel nebo rýma :( už mi to začíná štvát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí