Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Asi bych zkusila zavolat na pohotovost, popsat jim obtíže a oni ti sami doporučí, jestli radši přijet. Já bych asi pro jistotu jela, přeci jen je ještě malý. ![]()
Rýma mu spadla na průdušky,takže se možná chystá zánět průdušek.Na pohotovost bych nešla,je neděle,pokud nemá nějaké šilené teploty,tak bych zašla až zítra k mudr.Zápal plic to nebude.ALe záleží na tobě,jestli se ti to fakt nezdá,tak si zajdi
Já bych nešla.
Taky bych to ještě dnes vydržela a šla zítra ke svému pediatrovi,ten dítě zná víc než na pohotovosti. Ono možná už i Mucosolvan zabral, rozpouští hleny a malý je musí dostat ven, zkuste odsávát přes nos. ![]()
My takhle skončily s malou v nemocnici. Taky to začlo kašlem, bez teplot. Nakonec šíleně sípala, tak nás dr. poslala do nemocnice. Tam jí daly na 3 dny na JIP,kde jí pořádně odhlenily a pak ještě 3 dny na normál pokoji. A bylo dobře.
Tak my jsme s timhle skoncili na tyden na kysliku, kdyz mela mala necele dva mesice. Byl z toho zapal plic. Ja bych teda na pohotovost sla. Nepodcenovala bych to
díky za názory. Já asi nakonec dojdu. Lepší vypadat jako hysterická matka, než něco zanedbat.
Já bych teda na pohotovost taky šla. Ono to má pak rychlí spád, dle zkušeností. Je to těžké, ale asi pro svůj klid. Pokud se ti to fakt nezdá
Já jsem taky nechtěla plašit a v pátek nejít s holkama k doktorce a pak jsem se bila do prsou, ještě, že jsem šla ![]()
V úterý jsem byla se synem - 7m u lékaře - s tím, že má kašel, rýmu, teplotu. Doktor mu dal spiropent + mukosolvan na kašel, panadol/nurofen na teplotu. Od té doby mu sice trochu klesly teploty, ale má fakt škaredý kašel a když ho mám na ruce, cítím jak rezunuje při dýchání a strašně chrčí. Vůbec se mi to nelíbí. Myslíte, že mám zajít na pohotovst, aby si ho někdo poslechl ještě dneska? Mám strach, aby neměl zápal plic.