Chrčení na plicích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
colafit
11.3.12 12:38

chrčení na plicích

V úterý jsem byla se synem - 7m u lékaře - s tím, že má kašel, rýmu, teplotu. Doktor mu dal spiropent + mukosolvan na kašel, panadol/nurofen na teplotu. Od té doby mu sice trochu klesly teploty, ale má fakt škaredý kašel a když ho mám na ruce, cítím jak rezunuje při dýchání a strašně chrčí. Vůbec se mi to nelíbí. Myslíte, že mám zajít na pohotovst, aby si ho někdo poslechl ještě dneska? Mám strach, aby neměl zápal plic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22756
11.3.12 12:41

Asi bych zkusila zavolat na pohotovost, popsat jim obtíže a oni ti sami doporučí, jestli radši přijet. Já bych asi pro jistotu jela, přeci jen je ještě malý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
11.3.12 12:42

Rýma mu spadla na průdušky,takže se možná chystá zánět průdušek.Na pohotovost bych nešla,je neděle,pokud nemá nějaké šilené teploty,tak bych zašla až zítra k mudr.Zápal plic to nebude.ALe záleží na tobě,jestli se ti to fakt nezdá,tak si zajdi :nevim: Já bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
11.3.12 12:46

Taky bych to ještě dnes vydržela a šla zítra ke svému pediatrovi,ten dítě zná víc než na pohotovosti. Ono možná už i Mucosolvan zabral, rozpouští hleny a malý je musí dostat ven, zkuste odsávát přes nos. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
11.3.12 12:57

My takhle skončily s malou v nemocnici. Taky to začlo kašlem, bez teplot. Nakonec šíleně sípala, tak nás dr. poslala do nemocnice. Tam jí daly na 3 dny na JIP,kde jí pořádně odhlenily a pak ještě 3 dny na normál pokoji. A bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
11.3.12 12:58

Nebo zkus teplý zábal na hrudníček. To nám taky pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
11.3.12 13:04

Tak my jsme s timhle skoncili na tyden na kysliku, kdyz mela mala necele dva mesice. Byl z toho zapal plic. Ja bych teda na pohotovost sla. Nepodcenovala bych to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
11.3.12 13:10

díky za názory. Já asi nakonec dojdu. Lepší vypadat jako hysterická matka, než něco zanedbat.

• Citovat
  • Upravit
2217
11.3.12 13:16

jj, raději si zajeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5766
11.3.12 14:11

Já bych teda na pohotovost taky šla. Ono to má pak rychlí spád, dle zkušeností. Je to těžké, ale asi pro svůj klid. Pokud se ti to fakt nezdá :think: Já jsem taky nechtěla plašit a v pátek nejít s holkama k doktorce a pak jsem se bila do prsou, ještě, že jsem šla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+