Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nas 17m syn ma od roka problem s pruduskami.V lednu byl dokonce 3× v nemocnici-mel malo okyslicenou krev.
Ted mu musim 3 mesice davat inhalator ale stejne jeste ma vlhky kasel.
Testy mu zatim nedelali ale ja uz nevim co mu to zhorsuje.
Poradite?
Ahojky,to mi je moc líto
Zažila jsem si s mým synem peklo.Měl necelej roček a měla jsem tak stupidní doktorku,že se mi málem udusil.Naštěstí přišel anděl v podobě záskou doktorky a ta mi řekla,že není možný,že mi ta doktorka nechala malího doma.Měl silnej zánět průdušek a od té doby jsme se vezli skoro každej měs. po jipkách. Až konečně přišla na nás řada vyšetření na arelgologii a tam mu konečně nasadili správné leký s diagnouzou astmatik.Teď už je synovi 7let a je klid už inhalátor nepoužíváme jen při nemoci.
Tvůj brouček bude v pohodě až bude řádně otestovaný na arelgologi,ale oni ti doktoři pořád zkouší náhražky a vyléčit bez testů až pak se rozhoupou poslat malé na arelg.Trvej si na návštěvě arelgologie a arelgologických testech. Malého hlídej ať nedostane záchvat,protože zatím nevíš co jeho průdušky ovlivňuje jestli,roztoči,plísně,pl,prah atd. Musí na něj dávat pozor.Vlhkej kašel by měl být v pořádku pokud se mu daří vykašlávat je to dobře,ale trvej na vyšetření ne,že tě odbidou tím,že hezky vykašlává!!! Hodně pevných nervů ![]()
Oba moji kluci putovali v roce na alergologii.Starši měl neustále záněty průdušek.Mudr cpala ATB a bylo to k ničemu.Po vyšetření na alergologii a imunologii mu zjistili alergii i astma,dostali jsme sirup,foukátka a od té doby máme klid,za 3 roky ani jedny ATB
Mladší tam byl ted v ročku,má taky alergii i astma,ale i špatnou imunitu-ale to je zase jiná kapitola,to nám způsobilo očkování proti TBC.Takže běhám po mudrech,máme taky foukátka + léky na imuno.Ale prozatím výsledek žádný,opět nemocný,kašel rýma,tak čekám,kdy to spadne na průdušky
![]()
Katka86 píše:
Oba moji kluci putovali v roce na alergologii.Starši měl neustále záněty průdušek.Mudr cpala ATB a bylo to k ničemu.Po vyšetření na alergologii a imunologii mu zjistili alergii i astma,dostali jsme sirup,foukátka a od té doby máme klid,za 3 roky ani jedny ATBMladší tam byl ted v ročku,má taky alergii i astma,ale i špatnou imunitu-ale to je zase jiná kapitola,to nám způsobilo očkování proti TBC.Takže běhám po mudrech,máme taky foukátka + léky na imuno.Ale prozatím výsledek žádný,opět nemocný,kašel rýma,tak čekám,kdy to spadne na průdušky
![]()
Maminky poraďte prosím.
Mám dvě dcery 5a 2roky pořád pořád kašleme celou zimu 6týdnů není problém.Jedná se prý o nachlazení,jsme bez ATB jen pod sirupy které podle mého nezabírají.Používáme mořskou vodu,psí sádlo ale pořád nic.Obě dcerky jsou na tom stejně a já už nevím co dál,podle doktorky se nic neděje ale poslouchat ten chrchel celý noci x2 je šílené a hlavně nechci aby měli nějaké zdravotní potíže.
Děkuji Lucka
@Pirunka píše:
Maminky poraďte prosím.
Mám dvě dcery 5a 2roky pořád pořád kašleme celou zimu 6týdnů není problém.Jedná se prý o nachlazení,jsme bez ATB jen pod sirupy které podle mého nezabírají.Používáme mořskou vodu,psí sádlo ale pořád nic.Obě dcerky jsou na tom stejně a já už nevím co dál,podle doktorky se nic neděje ale poslouchat ten chrchel celý noci x2 je šílené a hlavně nechci aby měli nějaké zdravotní potíže.
Děkuji Lucka
Chce se mi úplně brečet!Jediné co pro nás udělala je,že starší dceru posala na výtěr krku,ale ne kvůli tomu,že pořád kašle a kvůli prstíčkům které se nám loupou prý se to děje při streptokoku v ústní dutině!Ani v tom neměla pravdu musíme na kožní test byl negativní!
Děkuji za radu určitě si testy vyžádám…
@Pirunka nebreč ta pipi…za to nestojí a s holkama to nebude tak zlý jen si stůj tvrdě za svým a naběhni si tam pro ty doporučení
Držím palce!!!