Srůstání pipinky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.3.12 18:43

srůstání pipinky

Ahoj,
mám dceru skoro 2 roky a přijde mi, že jí srůstá pipinka, stydké pysky jsou ok, ani to nemá srostlé k sobě, ale nemá tam jakoby tu dírku dovnitř, cosi tam má, prostě to nevypadá tak jako u nás. Moc si ani nenechá šáhnout a když jí to chci namazat, tak říká, že jí to bolí. Tak teď nevím, jestli to mám nějak řešit zajít radši k doktorce, nebo zkoušet něčím promazávat, co? Stačí nějaký olejíček? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
11.3.12 18:45

tak jestli říká, že jí to bolí tak bych šupajdila k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
11.3.12 18:50

říká auí auí, když jí na to šahám, ale nevím, jestli to není tím, že jí je to prostě nepříjemný celkově. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.12 19:00

Ahoj
a měla to holčička vždycky tak? Možná má nějaký zánět a tím, jak to má nateklé a zduřelé, tak není poševní vchod vidět. Šla bych rozhodně hned k lékaři a určitě jen oplachovat vodou, žádné mýdlo, nic dráždivého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.12 19:01

ani ve spánku se to nedá prohlídnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
11.3.12 19:06

určitě bych šla k doktorce, aby se to podchytilo zavčas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 19:14

ted jsem jí na to koukala víc a prostě tam nemá dírku dovnitř :nevim: zítra zavolám doktorce at se jí tam radši podívá, možná plaším zbytečně, ale za zeptání c nedám

• Citovat
  • Upravit
15074
11.3.12 19:18

vypadá to takhle jako je na obrázku v tom článku? http://www.solen.cz/…09/04/02.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
11.3.12 19:23

Ahojky já mám dvě dcery a obě trpí na synechie…srůstají jim rodidla.Takže má rady je:jdi s ní na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.12 19:24
hofka píše:
vypadá to takhle jako je na obrázku v tom článku? http://www.solen.cz/…09/04/02.pdf

ne, takhle ne
tak to asi tak má být,možná fakt plaším

• Citovat
  • Upravit
4880
11.3.12 19:27
Anonymní píše:
ted jsem jí na to koukala víc a prostě tam nemá dírku dovnitř :nevim: zítra zavolám doktorce at se jí tam radši podívá, možná plaším zbytečně, ale za zeptání c nedám

Malé děti nemají dírku dovnitř. Je to panenská blána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.12 19:28
Anonymní píše:
hofka píše:
ne, takhle ne
tak to asi tak má být,možná fakt plaším

Jestli se ti něco nezdá, radši to ukaž doktorovi. Já jsem tohle taky řešila. Malé se zalepil poševní vchod od hrázičky asi do půlky. Šlo to takovým pomalým tempem, že jsem si pak ani nebyla jistá jestli je to slepený nebo ne. Pak se to ale od hrázičky kousek rozlepilo a bylo jasno. Srostlé to naštěstí nebylo, stačila dětská doktorka s rukavicí. Teď si sice dávám pozor a mažu dvakrát denně, ale zase mám pocit, jestli se to neslepuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.3.12 19:29
Sumaya píše:
Anonymní píše:
ted jsem jí na to koukala víc a prostě tam nemá dírku dovnitř :nevim: zítra zavolám doktorce at se jí tam radši podívá, možná plaším zbytečně, ale za zeptání c nedám

Asi jak které děti, to naše má teda pěknou dírku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
11.3.12 19:31
Anonymní píše:
hofka píše:
ne, takhle ne
tak to asi tak má být,možná fakt plaším

Mozna plasis,ale mozna taky delas dobre.Treba ji zrovna pipinka nesrusta,ale treba ma vazne nejaky zanet.Moje mala take porad chodila a ze ji boli pipi,mela ji tedy jen rudou,ale mela zanet mocovych cest.urcite k doktorce rovnou zajdi po telefonu ti stejne nic nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
11.3.12 19:31
hofka píše:
Sumaya píše:
Anonymní píše:
Asi jak které děti, to naše má teda pěknou dírku:-)

Asi jo. Asi je to individuální. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+