Srůsty po císařském řezu, zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
214
15.1.26 15:55

Srůsty po císařským řezu

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Měla jste některá srůsty po císařským řezu? Popřípadě jak jste na to přišly, a jaký jste měla projevy? Děkuji moc za odpovědi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2505
15.1.26 16:16

Abych řekla pravdu, měla jsem srůst přes celé břicho a přišlo se na to, až u dalšího císaře, kdy mě otevřeli a viděli to. Mezi císaři byl rozestup 8 let. Nedělali mi žádný problém ani nic podobného. Kdybych neměla dalšího císaře, ani o nich nevím. Akorát vím, že to byl asi " masakr" protože jak mě otevřeli, komentovali to slovy " ty vol" a takto asi 3 za sebou 😁 takže u mě tak no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30744
15.1.26 16:18

U me nasli pry velke srusty pri tretim SC, problemy jsem s tim dosud zadne nemela :think:. Ale nedoporucovali mi 4.tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
15.1.26 16:26

Srůsty bývají po všech břišních operacích, já jich měla několik, včetně císaře, a srůsty mám v břiše nejspíš taky. Potvrdit to ale jde jen laparoskopicky. Zlobit to může i nemusí, projevem může být třeba i bolestivá ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.1.26 16:29

Taky jsem měla, naštěstí bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.26 16:40
@Zuz186 píše: Více

Lze na ně přijít i u školeného radiodiagnostika dle lokalizace, u mě byly dle souhybu orgánů patrné na utz. Avšak nikoli po císaři, ale po prodělaném zánětu, následně po první operaci.

Zakladatelko, u mě srůsty z jiného důvodu než císař, projevy byly a jsou dráždivé nervy v pánvi, bolest břicha, zhoršené trávení, sem tam nějaké tahání a nekomfort, tlak. Jinak mi taktéž bylo sděleno, že se jim jako následek operace vyhnout z 99,9 % nedá, a to ani v případě, kdy si zakoupíš a necháš aplikovat gel proti adhezím. Potvrzeno u mě, ani dva gely nestačily. Anonym - zdravotní stav.

• Citovat
  • Upravit
214
15.1.26 19:58

Ja právě mam jen jeden císař za sebou. Před 9ti lety. Ale teď mě na gynde rekla, ze jizva je zevnitř škaredé udělaná a bylo by potřeba ji předělat. Jenže to je operace a šestinedělí prý. Ale mam častější bolesti břicha po jídle, a vypadá to že když se me střeva více,,nacpou,,😁 tak tlačí zřejmě na tu jizvu a vyvolává to bolesti a pomůže jediný vyprázdnění. A tak mluvila, že by tam mohli být srůsty … 😭 jenže já se bojím 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí