Srůsty v pochvě

Anonymní
28.7.12 15:57

Srůsty v pochvě

Ahoj ženy. Chtěla sem se zeptat na jeden muj problém, možná banální. Začínáme se s manželem snažit o miminko, tudíž sem začala s měřením bazální teploty a pozorování čípku. Dnes, jelikož bych měla mít eventuelně ovulaci, jsem si šla „zašrátrat“ na čípek. A chtěla jsem se tudíž zeptat zda je „normální“ že mám ve vnitř pochvu dosti hrubou jakoby zkrabacelou s výstupky bych řekla. Je to hned u poš. vchodu i celkově vevnitř. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8996
28.7.12 16:01

Je to normální. Na gynekologický preventivní prohlídky předpokládám chodíš a jestli tohle doktor nikdy neřešil tak buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
28.7.12 16:24

To je normalni, pochva je jako harmonika, ma rezervy aby se mohla pri porodu natahnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
28.7.12 16:24

Jojo, to je normální… když tam šáhnu a ucítím tu „harmoniku“, je mi na omdlení :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.7.12 16:40

@jullls Právě, mě se chtělo taky omdlít. Nikdy sem si tam nějak zvlášť nešahala, a když tak sem to asi nevnímala, nebo byla nějaká volnější ;-) Každopádně mě to „vyděsilo“ jestli nemám nějaký srůsty nebo tak. Tak sem v klidu ;-) a snad se konečně zadaří. Klára

• Citovat
  • Upravit
jullls
28.7.12 16:49
@Anonymní píše:
@jullls Právě, mě se chtělo taky omdlít. Nikdy sem si tam nějak zvlášť nešahala, a když tak sem to asi nevnímala, nebo byla nějaká volnější ;-) Každopádně mě to „vyděsilo“ jestli nemám nějaký srůsty nebo tak. Tak sem v klidu ;-) a snad se konečně zadaří. Klára

Jo, je to ošklivý :D :D Držim palečky :srdce: ;)

• Citovat
  • Upravit
12691
14.9.13 20:31

srůsty na šití po porodu

Maminy, mám 3 měsíce po porodu. Pipka doktorka mi dost (s prominutím) po*rala šití a mám hodně srůsty (byla jsem nastřihnutá, ale i jsem potrhala). Jak u poševního vchodu, tak uvnitř. Na ty vnitřní srůsty si každý večer zavádím čípky Cicatridina (http://www. cicatridina. cz/) a na ty vnější jsem si dneska koupila mastičku od Medely purelan 100. Všechno je mimochodem drahý jak… víte co. Sex mě v první chvíli neskutečně bolí, když se snažím si to rozmasírovat, tak skoro brečím, protože to je prostě hrozně citlivé. Mám tam jakoby takové „kuličky“ jako špatná jizva. Co pomohlo Vám? Myslíte, že se to ještě spraví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.13 20:36

Pomohl mi čas. Měla jsem opravdu velké šití - poranění 3. stupně, nátrh hned vedle nástřihu, vnitřní i vnější šití, šestinedělí prodloužené na 3 měsíce. První skoro rok byl pro mě začátek každého sexu utrpení. Na začátku manžel začínal prstama a rozmasírováním. Teď už to je naprostá pohoda.

• Citovat
  • Upravit
12691
14.9.13 20:40
@Anonymní píše:
Pomohl mi čas. Měla jsem opravdu velké šití - poranění 3. stupně, nátrh hned vedle nástřihu, vnitřní i vnější šití, šestinedělí prodloužené na 3 měsíce. První skoro rok byl pro mě začátek každého sexu utrpení. Na začátku manžel začínal prstama a rozmasírováním. Teď už to je naprostá pohoda.

Já byla nastřihnutá, ale stejně jsem se potrhala, až ke konečníku (k tomu mám hemeroidy :zed: ), vnitřně jsem se potrhala. Přijde mi, že je to horší a horší :( napadlo mě si koupit ten olej na masáž hráze, že by to třeba taky mohlo pomoct. Taky se snažíme o delší předehru, ale nejspíš jak už vím, co přijde, tak se pořádně nedokážu uvolnit. Po chvilce je to už v pohodě, ale ten začátek… no to bych brečela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.13 20:48

@Tůmička taky jsem byla potrhaná vedle natřihnutí a až ke konečníku. Vnitřní šití bylo taky. Nejvíc mě bolelo, že mi tam zůstal steh. Nepřišla na něj ani doktorka, našel ho můj muž. Pak jsem měnila doktora a ten mi ho vyndal. Chce to pomalu, koupit gely a nečekat zázraky.

• Citovat
  • Upravit
12691
14.9.13 20:51
@Anonymní píše:
@Tůmička taky jsem byla potrhaná vedle natřihnutí a až ke konečníku. Vnitřní šití bylo taky. Nejvíc mě bolelo, že mi tam zůstal steh. Nepřišla na něj ani doktorka, našel ho můj muž. Pak jsem měnila doktora a ten mi ho vyndal. Chce to pomalu, koupit gely a nečekat zázraky.

Gel máme, všechno pomalu, předehra… ale prostě je to na prd :( Doktora mám super, doporučil spoustu věcí a jako poslední možnost mi navrhl plastiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.13 20:53

@Tůmička a zkouší manžel nejdřív masáž prsty. Mně to na začátku pomáhalo. Nejdřív jeden prst, pak druhý a pak to šlo líp. Plus jsem začínala nahoře, abych mohla regulovat tlak, směr a tak. Taky některé polohy nešly hodně dlouho.
U mě to byl opravdu skoro rok, než se to jakž takž srovnalo.

• Citovat
  • Upravit
12691
14.9.13 20:56
@Anonymní píše:
@Tůmička a zkouší manžel nejdřív masáž prsty. Mně to na začátku pomáhalo. Nejdřív jeden prst, pak druhý a pak to šlo líp. Plus jsem začínala nahoře, abych mohla regulovat tlak, směr a tak. Taky některé polohy nešly hodně dlouho.
U mě to byl opravdu skoro rok, než se to jakž takž srovnalo.

Ano, zkouší. Nahoře je to lepší, to je pravda. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
14.9.13 21:07

Holky mame s kamaradkou uzavrenou skupinku Porodní poranění matky 3-4 stupně. Pokud si chcete vymenit zkusenosti atd. :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
15.9.13 09:22

@louskacek2 ráda se přidám, děkuji za pozvání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie