Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Studuje tu někdo dálkově střední školu? Pokud ano, podělte se prosím o to, jak často musíte jezdit do školy, zda se to dá vklidu zvládnout, apod. A je tu někdo kdo studuje SŠ nebo VŠ ze zahraničí? ![]()
Dělala jsem dálkově zdrávku, bylo to na 5 let a do školy jsem chodila 1× týdně na 8 hodin.Ze 62 lidí jich dokončilo 15,většinou buď nezvládali učivo nebo časově. Ono 5 let je dlouhá doba.
@katus110 ja dodela stredni hotelovou skolu bylo to na 5 let jednou měsíčně.
Zdravím, studuji druhý ročník na SŠ, příští rok jdu do třeťáku, kdy končím. Třeťák bych chtěl dálkově, protože dělám na hlavní pracovní poměr a nějak to nejde dohromady. Potřebuji poradit co napsat do důvodu žádosti, aby mi byl přechod uznán. Je mi 17. Díky za rady ![]()
Pokud nejsi plnoletý, tak musí Tvoji zákonní zástupci napsat žádost o individuální studijní plán, napíší důvod žádosti a doloží pracovní smlouvu, kterou také předpokládám podepisovali za Tebe
Zdá se mi to trochu nevěrohodný příspěvek, protože v dnešní době je problém, aby ten, kdo není plnoletý našel brigádu, natož práci na hlavní pracovní poměr ![]()
Vedení ale nemá povinnost Ti vyhovět. Je to jen na jejich dobré vůli. Vedení střední školy nemusí vyhovět s žádostí o individuální plán ani těhotné studentce.
Přejít na dálkový obor pravděpodobně nepůjde(za předpokladu, že tam máte stejný obor dálkově),protože „dálkaři“ mají jinak rozložené učivo a zkoušky.
@Jana206 píše:
Pokud nejsi plnoletý, tak musí Tvoji zákonní zástupci napsat žádost o individuální studijní plán, napíší důvod žádosti a doloží pracovní smlouvu, kterou také předpokládám podepisovali za TebeZdá se mi to trochu nevěrohodný příspěvek, protože v dnešní době je problém, aby ten, kdo není plnoletý našel brigádu, natož práci na hlavní pracovní poměr
Vedení ale nemá povinnost Ti vyhovět. Je to jen na jejich dobré vůli. Vedení střední školy nemusí vyhovět s žádostí o individuální plán ani těhotné studentce.
Přejít na dálkový obor pravděpodobně nepůjde(za předpokladu, že tam máte stejný obor dálkově),protože „dálkaři“ mají jinak rozložené učivo a zkoušky.
Práci mám už rok, ale se školou to prostě nejde dohromady, mám zameškáno asi 90%. Smlouvu jsem podepisoval normálně sám.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.