SŠ Obrataň studium 2021/2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Karolina_Sv píše:
Tak jestli si to posílala doporučeně, tak můžeš podle čísla dopisu zásilku sledovat a uvidíš, jestli si ji vyzvedli nebo neJen to, co jsem vyčetla na jejich stránkách, učebních plánů a tak
No ja právě psala pani i email kolik berou lidi a tak a psala me ze mam zavolat tak asi všechno zjistim od ni😁 🙈
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, já jsem také posílala přihlášku do Obrataně a ještě jsem pro jistotu zkusila i do Humpolce, tak snad mi to někde vyjde.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky je tu některá z vás, která se hlásí do Obrataně a má jen výúční list? Zatím koukám, že tu jsou jen holky s maturitou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se právě rozhoduji mezi Humpolcem a Obrataní budu studovat dálkově na 2 roky. Nemá tady prosím někdo zkušenosti z Humpolce? Moc děkuji za informace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikcis2
Ano jsem prijata uz mi poslali i smlouvu, kterou budu dnes odesilat podepsanou do skoly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daniela.Novohradska zacatkem ledna a pani me psala ze do konce ledna bych mela mit vyjádření tak čekám jak na trni😁 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikcis2
Vsem holkam to uz prislo ve čtvrtek, jedné nic… Tak tam volala a řekli jí že tam mají hrozně moc těch přihlášek…
Držím ti palce, aby to vyšlo, ale já bych to nevydržela a volala tam už ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Daniela.Novohradska ahojky, ty už máš i smlouvu jo, to je super. Mě psali ze do konce února bych měla dostat papíry. Tak jsem zvědavá. Zeptám se do kdy je tam psané že se musí zaplatit školné? A jsou tam i nějaké info o studiu kdy začíná atd?
Jinak já jsem také přijata na 2 roky tak se tam určitě setkáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dovolím si obnovit diskusi… vím, že už je hodně pozdě, ale myslíte, že když pošlu přihlášku teď, tak je možné, že mě zařadí do studia na rok 2022/2023?? Je mi jasné, že by to byla jen zkouška, ale myslíte, že má cenu to zkoušet??
![]()
Popřípadě kdyby byla přihláška neúspěšná, tak bych v ledu poslala novou ![]()
Díky za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit