SŠ pedagogická
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ridomka píše:
Ahoj, Obrataň doporučujisuper přístup, výborná komunikace se všemi vyučujícími včetně ředitele:-) Já jsem ve druháku, dodělávám maturu obor podnikání
posím tě a můžeš mi napsat jak to tam chodí?co dkyž postě ten víkend o bdue škola nebudu mcot že budou děti nemocné nebo já apod…jací jsou učitelé,a ta výuka celkově jak je náočná a jak pobíhá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výuka jednou za měsíc, pátek od 16-20.00, sobota do 19.00, neděle do 15-16h. Můžu písnout na mail?
- Citovat
- Upravit
Jasně napiš mi toho co nejvíc:)))mail LidusSuntilova@centum.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, já e moc omlouvám, ale nejde mi k tobě nic odeslat
, snad zadaná špatná meilovka?
- Citovat
- Upravit
to je divný jiný maily normálěn chodí…tak zkus laddybirth@centrum.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jsem v dálkovém studiu ve druhém ročníku SPgŠ a potřebuji maturitu(4roky). Přecházím z Berouna do Obrataně, mohla bys mi poslat také nějaké bližší info. Jaké předměty, jak probíhají zkoušky (půl ročně, písemně-ustně atd..),přísnost (přístup) profesorů?
Moc bys mi pomohla ***@volny.cz
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obratan
Ahoj. Mě by také moc zajímala ta Obrataň - předškolní pedagogika. Jaké to tam je? Co všechno se musí absolvovat…Prosím, prosím, dejte vědět. Díky
- Citovat
- Upravit
@LadyTommy ahoj, mohla bych se zeptat, jak narocny to studium v Krnove je? chtěla bych na dalkove…
ten hudebni nastroj je jen jeden? a nauci me tam? nebo uz se pozaduje umet hrat?
- Citovat
- Upravit
studium pedagogiky Obrataň
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jsi začala to studium pedagogiky v Obrataňi? Já tam nastupuji v září 2014.Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studium Obrataň
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na nějaké podrobnosti ohledně studia.Ty už jsi asi hotová, ale mohla by jsi mi pomoct. Třeba info kde jste bydleli a jak doprava do místa. Díky a s pozdravem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studium Obretaň -janava1
Ahoj, také nastupuji od září:-)mohu se zeptat kde bydlíš? Já jsem z Jihlavy. A prosím zjistila jsi nějaké další informace? Děkuju moc L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také od září nastupuji na tuto školu:) prosím nemáš nějaké informace o tom jak studium probíhá? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, už se nám to blíží:-)Docela se těším ale zároveň mám obavy, jak to se dvěma prckama zvládnu. Odkud jsi? Informace ohledně studia mají přijít do konce července, tak uvidíme. Ještě ani nevím, jaký týden se jde do školy poprvé. Ale docela by se mi to už hodilo:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Obrataň doporučuji
super přístup, výborná komunikace se všemi vyučujícími včetně ředitele:-) Já jsem ve druháku, dodělávám maturu obor podnikání