SŠ pedagogická
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky nestudujete tady některá na SPgŠ ve Znojmě? Já nastupuji teď v září tak by mě zajímali jakékoliv informace…děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obrataň září 2014
Nastupujete taky do Předškolní a mimoškolní pedagogika???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, přesně tak…Znojmo dálkové studium…vy
wvanilka to máte kam?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Agamka já jdu právě do tý Obrataně. V pátek začínám, tak jsem zvědavá, jaký to bude. Jsem už pět let na mateřský, tak si budu provětrávat mozkové závity a chci si rozšířit pole působnosti, až začnu hledat práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wvanila tak přeji štastný start…my ve Znojmě začínali už 4.9. a teda spokojenost
velice vstřícní a tolerantní kantoři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den můžu se zeptat jake to na skole je? kdyztak prosim do emailu - ***@seznam.cz dekuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mohu se zeptat, jaké to je v Obratani, musím říct, že nikde nejde najít moc informací, podělíte se některá, prosím. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli můžu, je to toto? http://www.sspobratan.cz/
Soukromá škola, 4-leté a 2-leté zkrácené dálkové studium (předškolní a mimoškolní pedagogika), ukončení maturitou. Další info moc neuváděj, je možné jim napsat na sekretariát. ![]()
A tím, že to je soukromá škola, tak jsem vypátrala školné pro dálkaře za loňský rok 18 tis. Kč
. No, co se divím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano myslím tuhle, ráda bych slyšela osobní zkušenosti, jaké to tam je a podobně
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku mimo téma - pokud chcete jen doplnit studium, dá se udělat tzv. jednotlivá maturitní zkouška, to znamená pouze dodělat si část maturity. Ale to jen v případě, že třeba máte maturitu a nějaké doplňkové pedagogické studium. Nabízí to skoro každý pajdák, Znojmo nebo třeba Brno http://www.cmsps.cz/…itni-zkouska Nemusí pak člověk studovat dva roky, jen nějaký seminář a šup rovnou k maturitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jednotliva zkouska
Ahoj holky…mam prosbicku..chtěla bych si do dělat jednotlivou zkoušku z předškolní pedagogiky a v Obratani to prý jde také..nemate prosím některá zkušenost nebo nestudujete tam nektera? A poradila mi? Diky moc A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podrobnosti pedevropska sš pedagogická...?
Ahojky. Půjdu na sš pedagogickou pedevropska…Byl tam někdo? Na jejich stránkách se mi špatně orientuje..Ví někdo, kdy se konají talentové zkoušky(vv, tv, hv, čj)? Pořádá škola nějaké přípravné kurzy na přijímací zkoušky? Nemůžu najít ani, co talentové zkoušky obsahují…
Vím sice že hv, pak kreslení, mluvený projev, sestava z tv), ale co obsahuje přesně? A příjímací zkoušky z češtiny a matiky? Je to scio nebo obyčejné testy? Díky předem za jakoukoliv pomoc.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Půjdu na sš pedagogickou pedevropska…Byl tam někdo? Na jejich stránkách se mi špatně orientuje..Ví někdo, kdy se konají talentové zkoušky(vv, tv, hv, čj)? Pořádá škola nějaké přípravné kurzy na přijímací zkoušky? Nemůžu najít ani, co talentové zkoušky obsahují…
Vím sice že hv, pak kreslení, mluvený projev, sestava z tv), ale co obsahuje přesně? A příjímací zkoušky z češtiny a matiky? Je to scio nebo obyčejné testy? Díky předem za jakoukoliv pomoc.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit