Stačí na přijímačky 4 měsíce?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak určitě jde zjistit, z jakých oblastí přesně ty přímačky budou a vzorový testy a 4 měsíce jsou času až až.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Už jsem tedy začala, čtu si to, důležité termíny si vypisuji a osobnosti. Ale udělám si čas tak 40 min denně
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Sama snad nejlépe víš, jestli to chceš a ten čas na učení si najdeš, nebo nenajdeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chci, ale píšu, mám tři děti. Spíš se ptám těch co mají zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Chci, ale píšu, mám tři děti. Spíš se ptám těch co mají zkušenost
Tak potom se budes muset ucit na nekolik zkoušek naraz. Takze pokud to kvuli detem nezvladnes na prijimacky, jak to budes zvladat potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No to se zavřu do ložnice a budu makat, ale teď doufám, že toto stačí. Teď se nechci učit celé dny, když je to až v květnu. Ale máte někdo zkušenost s vlastním učením na přijímačky
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No to se zavřu do ložnice a budu makat, ale teď doufám, že toto stačí. Teď se nechci učit celé dny, když je to až v květnu. Ale máte někdo zkušenost s vlastním učením na přijímačky
Mám s TSP, nikoliv vědomostními, ale učení je učení, není v tom rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj,
na můj vysněný obor jsem se připravovala půl roku (také dvě děti a času málo). Dostala jsem se. Byla jsem 4. v pořadí.
Pokud si denně uděláš čas na učení 40 min, tak až studovat začneš, bude to sakra málo času.
Já to brala jako takovou zkoušku, zda to jako rodina zvládneme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když se nezvladnes naučit na přijímačky, co budeš delat o zkouškovým? Brečet do mailu, jak máš 3 děti a nic nezvladas?
Ber to jako zkoušku jestli to rodina zvládne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dobře takže doporučujete se učit teď tedy více? Chápu to správně?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Kazimíra Olejovka píše:
Ahoj,na můj vysněný obor jsem se připravovala půl roku (také dvě děti a času málo). Dostala jsem se. Byla jsem 4. v pořadí.
Pokud si denně uděláš čas na učení 40 min, tak až studovat začneš, bude to sakra málo času.
Já to brala jako takovou zkoušku, zda to jako rodina zvládneme.
A jak moc si se učila?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já mám vybranou specku, kde jsou jen TSP, na to se snad ani naučit nedá, takže jsem v klidu. Udělám si pár cvičných testů, abych se do toho po letech dostala. Ale taky se bojím, ne že ne. Každopádně, jak psali ostatní, pokud máš problém s učením na prijimacky, velmi bych to studium zvážila. Pak toho učení totiz bude mnohem víc a 3, potažmo 5 let v kuse. Ja dle rozpisu předmětů budu nekdy mit i 10 zkoušek za semestr, to bude něco. Ale tak zase je to pajdak, ne astrofyzika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Myslíš, no ale já bych se měla naučit třeba 6 knížek
No, jeje, to je teda hruuuuuuuzaaaaa!
Pubertaky na VŠ neberou. Na přijímačky na střední 4m stačit budou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Bolest levého prsa už dva měsíce - UTZ v pořádku
- Dcera má skoro 21 měsíců a stále nekouše jídlo..
- Přijímačky na SŠ - jak myslíte, že to bude?
- NT 4mm, odběr choriových klku CVS. Závěry?
- 4lete dítě se brání kampaní do nosu
- Mohu se znovu po měsíci přihlásit na úřad práce?
- Příznaky ve 4 týdnů těhotenství
- Water only-mé zkušenosti po 1 měsíci
Ahoj jsem mamka tří děti, pracuji ve školství jako asistentka pedagoga a moc toužím po tom, jít na speciální pedagogiku na vejšku. Co jsem tak koukala na vzorové testy z minulých let, tak opravdu více méně nic nevím. Vím, že záběr učiva je obrovský. Vím, přibližně ze které literatury se mám učit. Myslíte, že je šance se připravit? Ptám se spíše těch, co mají zkušenost. Děkuji