Stačí tolik spánku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
344
22.2.12 10:24

no jo…kazde dite je jine…jen me se dneska chtelo fakt brecet jak se po tom budiku zase probrala a uz nechtela spat…jsem se zase vubec nevyspala…porad jsem ji slysela porad k ni vstavala…jestli jsem naspala 4 hodinky tak to moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.2.12 10:26

to si zvykneš, já říkala od začátku, že to nemůžu vydržet 3-4 maximálně pět hodin spánku, ale malýmu je 10 měsíců a dnes jsem spala zase cca 4hodiny, je děsnej, spí od devíti, já se v 10přidam a ve 12 jsme vzhůru po velkém boji si ho dám k sobě do postele, on spí jako dudek a já ne:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.2.12 10:27

Všichni chytří mi radili, jdi si lehnout přes den, ale jít si lehnout v devět ráno, kdy jsem se po kafi jakžtakž probrala, prostě nešlo a pak už jsem frčela pro malou do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 10:29

taky mi spani pres den prave moc nejde… a nekdy nemuzu usnout ani v noci i kdyz jsem starsne unavena… no.. neni to sranda to rodicovstvi :)

Nelluška píše:
Všichni chytří mi radili, jdi si lehnout přes den, ale jít si lehnout v devět ráno, kdy jsem se po kafi jakžtakž probrala, prostě nešlo a pak už jsem frčela pro malou do školky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.2.12 10:31

timuszko tak to ti pribira pekne, ale za zkousku nic nedas, zkus to s tim UM treba 3 dny a uvidis :nevim:
jinak to mozna fakt muzou byt zoubky, cert aby se v tech mrnatkach vyznal co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 10:36

uz jsem to parkrat zkusila, ale spise kvuli tomu ze jsem vecer nekam sla… tak mela UM a spala v kuse asi 6 hodin, takze to fakt pomaha…no stejne musim tu krabici Nutrilonu dobrat, protoze tam pisou ze po otevreni do mesice spotrebovat tak to prece nevyhodim :)
jinak pribira Sarinka pekne… uz se pekne pronese.. :)

pandicka píše:
timuszko tak to ti pribira pekne, ale za zkousku nic nedas, zkus to s tim UM treba 3 dny a uvidis :nevim:
jinak to mozna fakt muzou byt zoubky, cert aby se v tech mrnatkach vyznal co? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.2.12 10:52

Tinuš, rozhodně bych UM mléko nedávala, protože jakmile ho dáš a dítě bude spát, už nebudeš chtít jinak:-) Přijde mi, že děti na UM spí daleko líp. Sama jsem to raději nezkoušela, jinak už bych byla druhý den v lékárně. Ségra dala malé ve třetím měsíci, aby mohla kouřit a nekecám, od tý doby spí cca od sedmi do osmi. Fakt bez probuzení, ale taky je to asi o dítěti, zkus vydržet do půl roku, stejně to vydržíš jako já, páč nic jiného nám nezbývá. Ještě dva měsíce, to malýmu bude rok a půjde k sobě do pokojíku, snad to bude lepší. Kdyby jsem byla v nemocnici a spal s ním manžel, spal v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.2.12 12:16
Nelluška píše:
Tinuš, rozhodně bych UM mléko nedávala, protože jakmile ho dáš a dítě bude spát, už nebudeš chtít jinak:-) Přijde mi, že děti na UM spí daleko líp. Sama jsem to raději nezkoušela, jinak už bych byla druhý den v lékárně. Ségra dala malé ve třetím měsíci, aby mohla kouřit a nekecám, od tý doby spí cca od sedmi do osmi. Fakt bez probuzení, ale taky je to asi o dítěti, zkus vydržet do půl roku, stejně to vydržíš jako já, páč nic jiného nám nezbývá. Ještě dva měsíce, to malýmu bude rok a půjde k sobě do pokojíku, snad to bude lepší. Kdyby jsem byla v nemocnici a spal s ním manžel, spal v klidu.

na jedne flasce denne na UM prece neni nic spatnyho a jedine dobre, kdyz to zabere a mala bude spat lepe, kvalitni spanek je pro male deti velice dulezity, pro spravny vyvoj nervove soustavy, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.2.12 12:20

ale pak se tím riskuje, že už nebude chtít mlíčko od maminky. Kamarádka dala a šmitec. JInak ale na UM, pokud se chce někdo vyspat, naprosto chápu. Ale brala bych to jako nejkrajnější řešení. to je škoda přestat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.2.12 12:24

ja myslim, ze v 5ti mesicich kojit kvuli jedne flasce uz neprestane.......kdyby to bylo ze zacatku kojeni, tak to urcite riziko je, ale u takhle "velkyho " mimca si myslim, ze kojeni ohrozeno nebude, tvorba mleka je ustalena, za chvilku se navic zacne s prikrmama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.2.12 12:34

to já se bála i v 10ti měsících, ale u nás nezabrala ani vydatná porce kaše :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 13:18

tak ja ji občas už nutrion dala a zatim to moje kojeni neohrozilo…a kazdopadne kdybych ji dala tak ne plnou davku ale tak aby se jeste napila z prsu a usla u toho… no zkusim to a uvidime jestli to zabere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí