Stačí tolik spánku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
344
22.2.12 09:41

Stačí tolik spánku?

Ahoj… myslíte, že je dost když spí malá od cca 20:30 někdy 21:00 do 6:30? Mě se totiž zdá, že by spala i déle, jenže ji vždycky probudí budík od manžela…a i takv noci v poslední době hodně neklidně spí…pořád se vrtí a funí a já jsem taky už strašně nevyspaná… neměla byc ji dát zkusit spát dříve když tak brzo vstává? Za dva týdny jí bude 5 měsíců…Jo a kojím většinouv noci 2× ale někdy i 3×…a někdy je probém ji znovu uspat…když ji ipak překládám z manželské ostele do její postylky tak se tí někdy probudí a pak se pravě i hodinu vrtí a nespí tvrdým spánekm… v naší posteli si ji moc nechávat nechci protože s í neumím spát a pak se já nevyspím vůbec…

Příspěvek upraven 22.02.12 v 09:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3544
22.2.12 09:44

a kolik hodin ti spinka pres den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
22.2.12 09:46

V tomhle věku by ti měla spát ještě dvakrát přes den.Mě tak spal malý až do deseti měsíců.Mě se to zdá taky nějak málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 09:46
spí asi 4× denně cca 45 minut ale jedno spaní býva většinou delší , asi přes hodinu… celkem to dělá přes den 3 až 3,5 hod…
pandicka píše:
a kolik hodin ti spinka pres den?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.2.12 09:49

mne se to s tim dennim spankem zda v poradku, jako zadny mega spavec to neni, ale rekla bych ze 14hodin spanku denne je ok :palec:
pokud neni treba pres den nevrla nebo protivna a pekne si hraje, myslim ze se nemusis obavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.2.12 09:55

no já mám zase problém, že mi usíná střašně brzy třeba v 18:00 takže ve tři rano je vyspaný a já s ním musím být vzhůru :-( poraďte prosím........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 09:56
prave ze se mi zda ze v posledni dobe celkem nevrla zacina byt…chodi pres den psat od probuzeni asi co 1,5 hod ale nekdy je uz pekne protivna ani ne za hodinu… pred tim celkem v noci spala normalne ze se tak casto nebudila a psala klidne…ale ted kdyz spi tak neklidne a jeste ji vzbudi budik rano a uz nechce usnout tak je to horsi…ale nevim jak to vyresit… rano ji teda spat uz neodnutim, stane se jen obcas ze se mi to povede…tak jedine zkusit vecer ji dat driv spat ale zase nevim jestli usne protoze jsem to drive zkousela a moc se to nedarilo… prave ze kdyz jeste spi treba jedno odpoledni spani do 6 tak mi v 8 nebo driv neusne :-(
pandicka píše:
mne se to s tim dennim spankem zda v poradku, jako zadny mega spavec to neni, ale rekla bych ze 14hodin spanku denne je ok :palec:
pokud neni treba pres den nevrla nebo protivna a pekne si hraje, myslim ze se nemusis obavat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 09:57
tak to je taky pekne na palici… :roll: a nejde ho dat spat pozdeji?
gemmy píše:
no já mám zase problém, že mi usíná střašně brzy třeba v 18:00 takže ve tři rano je vyspaný a já s ním musím být vzhůru :-( poraďte prosím........
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.2.12 10:01

gemmy, posunula bych postupně čas usínání, třeba po 10 minutách denně, on si za čas zvykne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
22.2.12 10:04

ja se snazim ale on mi nejdele usnul v 19:00 a dyl proste nevydrzi, je uplne tuhy usina pri krmeni musim ho budit aby to vubec vypil......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.2.12 10:09

tinuszko a nezacaly ji rust zoubky :think: to by vysvetlovalo ten neklid v noci
nebo me napada jeste spojitost s jidlem, kojis? treba ji uz mlicko nestaci a proto je neklidna

moji holcicku davam taky spinkat cca po dvou hodinach co je vzhuru, protoze zacne byt nevrla a nocni spani se nam vyrazne zlepsilo pote, co jsem male na noc zacala davat UM, staci 90ml a mala zacala bez problemu usinat a kvalita spanku se taky vyrazne zlepsila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
22.2.12 10:11

gemmy asi by to chtelo více dennich spanku, nebo vzbudit treba kolem 20hod. a dat spinkat zase az ve 22hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
22.2.12 10:11

Mně dcera kolem 5 měsíců spala 2× denně 20-30 minut, v noci od cca 20h do 6 maximálně, s tím, že se budila třeba každou hodinu :zed: :zed: :zed: :zed: Teď se to trochu zlepšilo v tom, že přes den spí po poledni třeba i hodinu, ráno taky vstáváme asi o půl hodiny později, ale to noční vstávání je pořád stejné :(.

Ale uklidňuje mě, že u syna to bylo podobné, a ještě před prvními narozeninami spal celou noc bez probuzení, i když i teď spí od 20 do 5h a přes den už vůbec, holt mám nespavé děti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
22.2.12 10:18
no nevim prave…sice porad pripira asi 250 tydne, ma uz asi 7,5 kg… ale taky jsem nad Um prmyslela ze bych ji na noc pridala a pak dokrmika ´mlikem protoze u prsu stejne usina…a zoubky? no taky mozne…v posledni dobe porad vsechno cpe do pusy a vylozene si to dre o dasne…tak uvidime… ale dneska ji dam taky tech 90 ml UM a snad to bude lepsi…
pandicka píše:
tinuszko a nezacaly ji rust zoubky :think: to by vysvetlovalo ten neklid v noci
nebo me napada jeste spojitost s jidlem, kojis? treba ji uz mlicko nestaci a proto je neklidnamoji holcicku davam taky spinkat cca po dvou hodinach co je vzhuru, protoze zacne byt nevrla a nocni spani se nam vyrazne zlepsilo pote, co jsem male na noc zacala davat UM, staci 90ml a mala zacala bez problemu usinat a kvalita spanku se taky vyrazne zlepsila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
22.2.12 10:22

Holky, malýmu je 10 měsíců a ještě celou noc nespal. Kojím už v noci jen jednou, ale taky spí od malička jen cca od 9ti do půl 7. Nikdy nezaspí:-) a přes den spal většinou třikrát hodinku, někdy ani to ne. Myslím, že někeří jsou prostě spáči a jiní ne. Malá byla děsná opravdu děsná na spaní a teď spí, že by se dalo u ní dříví štípat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí