Stál při vás někdy anděl strážný? :-)

2969
16.9.12 18:47

Stál u vás někdy anděl strážný :-))

Ahoojky,

nemyslím teď v nějaké závažné situaci jako nehoda či něco podobně závažného.
Já např. včera v metru zjistila, že nemám peněženku a jedu tak na černo. Hrála jsme si s myšlenkou, že si koupím sms jízdenku za 24Kč a dojedu s ní až do plánovaného cíle. No nechtělo se mi, ale ještěže jsem to nakonec udělala, protože po přestupu na tramvaj mne po 3 zastávkách kontroloval dědula, který podivně postával u dveří a já si říkala, proč nevystoupil, když celou dobu stál u dveří. Manžel mi sice říkal, že bych zaplatila 50Kč, když mám opencard…ale já neměla ani doklady, takže by to bylo asi přes poliše a to by mě asi odvezli.

Upravuji: Bylo to myšleno spíše jako jeslti se vám vyplatilo udělat druhou variantu než tu o které jste přemýšleli a vyplatilo se

Příspěvek upraven 16.09.12 v 19:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
16.9.12 18:50

Myslíš jakože anděl strážný tě přiměl koupit si tu jízdenku?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
16.9.12 18:52

To teda stal…a v daleko zavaznejsich momentech :idea:

• Citovat
  • Upravit
23847
16.9.12 18:52

A kde máš toho anděla strážnýho? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.9.12 18:53

@Aghata Spíš nějaké vnuknutí.
Tak sem házejte i ty závažné situace ale s dobrám koncem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.9.12 18:55
@Gina108 píše:
A kde máš toho anděla strážnýho? :lol: :lol: :lol:

No ten nás přece má chránit né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
16.9.12 19:02
@1024 píše:
@Aghata Spíš nějaké vnuknutí.
Tak sem házejte i ty závažné situace ale s dobrám koncem :)

:D ahoj, tak my byli letos s manzelem na tunning srazu. koukame jak zavodi auticka, moc nas to bavi, ale protoze jsem byla jeste tehotna a bylo velke vedro, tak jsme se pomerne brzo vydali domu a po prijeti domu(cca pul hodky), manzel koukal na net a na tom srazu se stala nehoda( pri zavodu to jedno auto napralo do druhyho a to vlitlo do zabran a divaku :oops: ) podle fotek jsem zjistili ze to bylo v mistech kde jsme stali my 8o. v tu chvili jsme si rekli jaky jsme meli stesti a nekdo pri nas jiste stal :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
16.9.12 19:02
@Aghata píše:
Myslíš jakože anděl strážný tě přiměl koupit si tu jízdenku?? :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.9.12 19:04

Ja mam pocit, ze nade mnou jich bdi hned nekolik a jsem za to sakra vdecna :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603

Stal.. když jsme jela autem do práce a na proti mě se v nepřéhledné zatáčce objevila dodávka která předjížděla náklaďák,,, já už jen dupla na brzdy a zavřela oči v momente kdy jsme se já, dodávka a kamion sešli ve stejné rovině vedle sebe ado vči nechápu jak jsme se na tak blbém úseku ani jen neškrábli :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305

Jo, u mě stál… Před 19 lety. To jsem jel služebním favoritem přes Opavu a ztratil jsem orientaci v místech, kde je taková divná dvojkřižovatka, vypadá skoro jak bumerang (Opaváci vědí). Teda je to jedna třícestná křižovatka, kde oba jízdní pruhy mají šipku „odbočení vlevo“ - ale přitom jeden je jakoby „rovně“ a ten druhý je skutečně pro odbočení vlevo. Pak ty pruhy pokračují - asi na délku pěti osobních aut - a pak druhá trojcestná křižovatka. No a uprostřed jsem zjistil, že jedu ve špatném pruhu - a plynule přejet nešlo. Tak jsem to holt strhnul a hned všude okolo začaly skřípat brzdy… Auta zastavovaly tak deset centimetrů od mého, přitom jsme jeli sotva čtyřicet. Už jsem čekal, kdy přijde rána… Naštěstí to skončilo bez jediného škrábance, ale s pořádným šokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
16.9.12 19:07

U mě stojí (nebo lítá :lol: ) pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59397
16.9.12 19:10

Nevim jestli anděl strážný nebo můj vnitřní pocit :think: :think: ale něco to bylo co mě říkalo poprvé v 36tt a ted v 34tt at jedu do porodky a Tomík a i vali přežili spíš zázrakem, u Tomíka to bylo na poslední chvíli, měl uzel na pupečníku a u vali hodně špatná placenta a taky otázka max 2 dnů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
16.9.12 19:12

Asi to bylo spíš myslený jakože jestli jste udělali něco co změnilo průběh, i když jste původně uvažovali o opaku. Jako já nekoupila bych-policie, pokuta… Asi anděl nebylo to správné slovo, když to tu trochu rozvířilo vodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.12 19:13

U mě stál, když jsem jela jako spolujezdec v autě, a nabourali jsme se, auto letělo několikrát přes střechu, a já nebyla připoutaná :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová