Stále krvavé očistky

Anonymní
17.8.12 23:06

Stále krvavé očistky

Holky, prosím o radu… Neměla jste to taky některá tak? Za tři dny to bude měsíc, co jsem po porodu, ale očistky mám tak nějak pořád krvavé :( V porodnici už světlaly, ale pak se zas barva změnila a v podstatě do teď je stále krvavá… Někdy jasně červená, jindy zas tmavší… Nekrvácím nějak moc… Jsou i dny, kdy skoro vůbec… Nic mě nebolí, teplotu nemám… Dneska na záchodě ze mě ale vyšel nějakej větší chuchvalec čehosi… Ale jako krevní sraženina mi to nepřipadalo… Bylo to spíš hlenovitý, s takovejma světlejma (šedo béžovejma) kouskama… už jsem přemýšlala, jeslti by to nemohla bej menstruace, ale to by bylo asi ještě brzo. Plně kojím…

Nevíte, je to normální? K Dr. se mi nechce… Byla jsem tam asi týden po porodu, protože mě nehorázně bolelo zavinování dělohy. Dělal mi utz a důkladně prohlížel a říkal, že vše je v pořádku, žádná sraženina… Jen se mi pomalu zavinovala děloha… Tenkrát jsem vlastně už krvácela stejně jako teď… Teď jen s menší intenzitou… Myslím/doufám, že je to normální, ale všude se furt píše, jak maj očistky postupně slábnout a jak maj měnit barvu (pomalu tam udávaj dny :mrgreen: ), tak se jen chci ujist, že to třeba taky tak některá máte/měli jste…

Dík moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31278
17.8.12 23:39

Ničeho se neboj, mě šly krvavý očistky celý šestinedělí víceméně, vždy to zesláblo, skoro zmizelo, že už sem si říkala huráááá, a pak nanovo krvavý - a mělo to tak i několik (tak třetina) holek ze skupiny, takže no stress ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.8.12 23:50
@Anonymní píše:
Holky, prosím o radu… Neměla jste to taky některá tak? Za tři dny to bude měsíc, co jsem po porodu, ale očistky mám tak nějak pořád krvavé :( V porodnici už světlaly, ale pak se zas barva změnila a v podstatě do teď je stále krvavá… Někdy jasně červená, jindy zas tmavší… Nekrvácím nějak moc… Jsou i dny, kdy skoro vůbec… Nic mě nebolí, teplotu nemám… Dneska na záchodě ze mě ale vyšel nějakej větší chuchvalec čehosi… Ale jako krevní sraženina mi to nepřipadalo… Bylo to spíš hlenovitý, s takovejma světlejma (šedo béžovejma) kouskama… už jsem přemýšlala, jeslti by to nemohla bej menstruace, ale to by bylo asi ještě brzo. Plně kojím…

Nevíte, je to normální? K Dr. se mi nechce… Byla jsem tam asi týden po porodu, protože mě nehorázně bolelo zavinování dělohy. Dělal mi utz a důkladně prohlížel a říkal, že vše je v pořádku, žádná sraženina… Jen se mi pomalu zavinovala děloha… Tenkrát jsem vlastně už krvácela stejně jako teď… Teď jen s menší intenzitou… Myslím/doufám, že je to normální, ale všude se furt píše, jak maj očistky postupně slábnout a jak maj měnit barvu (pomalu tam udávaj dny :mrgreen: ), tak se jen chci ujist, že to třeba taky tak některá máte/měli jste…

Dík moc

Taky jsem to tak měla, v porodnici skoro nic a pak jsem zase začala krvácet, tak se to střídalo celé šestinedělí. Problém by byl, kdyby to krvácení trvalo i potom, ale teď není důvod se znepokojovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.12 23:57

:D Děkuji :D :D Já jsem v to tak nějak doufala… Jen to, co si člověk přečte na netu, je tak nějak zavádějící :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tož jdu tedy s klidným svědomím spááááát :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Dobrou noc ;)

• Citovat
  • Upravit
14598
18.8.12 01:22

Ahoj, já měla více či méně krvavé očistky 7 týdnů!!!
Dr na ko po 6 nedělí mi řekl, že počkáme ještě 4 týdny a pokud to nepřestane, bude se řešit kyretáž.. a po týdnu byl konečně klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101635
18.8.12 07:31

Já střídavě krvácela 8 týdnů… takže po měsíci si rozhodně nedělej starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.8.12 09:21

Ahoj. Po obou porodech jsem měla očistky krvavé až do konce (v obou případech 6 týdnů). Volala jsem na gynekologii a sestřička mi říkala, že do 8 týdnů po porodu to může být. Na kontrolu jsem šla vždycky až pak, cca těch 8 týdnů po porodu.

Kdyby se objevila horečka nebo nějaké nezvyklé bolesti, tak bych se nechala zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32897
22.8.12 07:39

Mně odcházely očistky s pauzama (třeba týden nic a pak se zas objevily, slabší, ale červené) poprvé 8 týdnů a podruhé 10týdnů. V obou případech jsem byla po 6nedělí na kontrole a vše bylo v pořádku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.10.12 08:39

Ahoj holky, :mavam:
prosim o radu, protoze uz me to dost stve - mam vic jak 3 mesice od porodu - akutni cisar, na kontrole po sestinedeli vse v poradku, plne kojim, ale menstruaci sem dostala hnedka po sestinedeli :cert: a doted mam skoro kazdy den vzdycky malinko spise cerne krve - bez slipovych vlozek uz ani nevychazim.. je to normalni tak dlouho po porodu?? dekuju za odpovedi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí